Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (213)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Io' dispar vreo 2 ore.. ca ma duc la gym...

Poate pana ma-ntorc ii trece si Yaiei fixatia de azi... ca vad ca ne tot numara p'aici ..

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Papanasho, tu de ce razi? Ha?

Am zis ca ma duc la treaba mea, dar nu am niciun chef sa fac prezentarea aia...cah!

Roxano, tot cu ITul?

Azi Tudor a avut sesiunea de fotografiat...tare curioasa sunt sa vad ce iese! (Cum fac ei 16 copii sa stea cuminti la pozat pt. poza de grup? [emoticon ce se scarpina nedumerit in cap])

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Si eu m-am roit, ca s-a trezit de-a binelea !
Sa aveti o zi buna !

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput

Am trezit-o pe Gene Lungi!
Mii de scuze!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Fetelor, Andreea e bine. Hematomul s-a resorbit si are grija sa nu faca efort. S-a programat joi la amnio si e increzatoare ca totul va fi bine. O face numai ca sa scape de un stres. In rest, Vladi manaca super bine si ea are un moral strong. Pe chestia asta ma duc sa bag o tura de shopping ca tare m-am bucurat sa stiu ca sunt ok. Pupici!!!!

Micul Yanis creste mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Anisia, multumim de veste, chiar este o veste buna, m-am tot gandit la ea zilele astea.

daca tot vb de viitoare mamici,am vorbit mai devreme cu prietena mea, s-a oprit si la ea sangerarea si e totul ok, sa dea DD sa fie la toate viitoarele mamici totul ffff bine.

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz spune:

Scumpele mele, mi-e dor si-mi suntei dragi..
Plec capul ca o floare rusinata, dar o facui cam lata de-asta data...Sunt rupta complet..ultimele lucruri vazute sunt de la intlnirea de un an.
Nici macar nu am mai avut timp da citesc (Roxana, din ce esti alcatuita de esti asa multitasking?)
Urrrrrraaaaaaaaaaa, Piciulika vad ca scrie din nou...macar de-as aapuca sa citesc.
La multi ani draga Ana, tiza fetei mele..stiu ca e cu i9ntirziere, iti doresc numai bine.

Mergi la inceput

Luy, sanatate multa Mariei. Eu nu i-am facut lui Cristi decat vreo 6 .
sedinte de aerosoli, asa ca nu pot sa-ti spun prea multe, eu nu am sterilizat nimic, le-am spalat fffff bine, le-am limpezit cu apa fierbinte, le-am lasat la uscat.Cristi a stat fara probleme la aerosoli,ii dadeam ceva in manute sa se joace si imi pregateam altceva la indemana daca se plictisea, nu pot sa spun ca nu se misca deloc, dar mergem cu masca dupa el, mie mi-a spus o asistenta(vecina prietenei care mi-a dat aparatul) ca nu trebuie neaparat sa-i tin masca fixa pe fata, ideea este sa-i vina la nas-gura ''aburii''.....sa speram ca Maria o sa accepte fara probleme.
Aaaaaaa eu ii faceam cam 10 min/sedinta, nu stiu daca e suficient..poate iti spune Roxana si ea ii facea lui Bubu,sigur stie mai multe.

poze

Mergi la inceput

maqdaz, ma bucur ca ai mai trecut pe la noi, nu are nimic daca nu esti la zi cu cititul,noi vrem sa stim ce fac piticii tai.

poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Annisia
S-a programat joi la amnio ...

Asta joi...sau alta joi?

Poze

Mergi la inceput