Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (213)
Raspunsuri - Pagina 12
Yaia spune:
Moldoveanco, asa e, dar la zapada iti dau voie sa o iei inainte tot timpul, nu ma omor dupa ea (ca tine pana prin aprilie-mai).
Carpatino, tu, bagata in sperieti de o enterocolita?![]()
Sabino, eu nu prea inteleg cum de se baga barbatu tau in cresterea lui Gheorghe!![]()
![]()
Bernixo, Ramonaiani, piticele tipa tot timpul sau doar cand au o revendicare?
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
papanash spune:
Ghighi tipa in parc si in hipermarket, deci numai unde-i aglomeratie , sa se bage si el in seama. dar nu tipa cu intonatie plangacioasa, din contra, e foarte bucuros.
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi
luy spune:
'Neatza si de la noi, buna cafeaua, da' cam putina ![]()
Frumoasa foc Thea, sa fie sanatoasa si fericita, iar voi sa va bucurati de ea ! Mi-a placut mult de tot poza in care zambeste, n-am mai vazut zambet de bebe asa mic
Piciulika
, am vazut tortul, ai talent ( si la asta ! ), dar n-am mai facut remarci despre el pt ca in pozele voastre totul este minunat, nici nu stii ce sa lauzi mai intai. Eu am preferat sa laud personajele principale, nu accesoriile
. Desi la momentul in care am vazut poza cu tortul ma gandisem : "uite, tort cu ursuletz, deci felicitarea pe care i-am facut-o lui Michael s-a potrivit "
. Imi place ca te plicti la curs, asa suntem si noi rasfatate cu prezenta ta.
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts
luy spune:
papanasho, tu vrei bataie ? [emoticon care trage un pumn in nas] Auzi la ea ce se desconsidera... Mie mi-ai placut f.mult ! Da' asta nu ma impiedica sa te mustruluiesc daca te mai aud cu asemenea defecte inventate. Ia vezi, ca acu' iti tai nasul ! 
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
Sabina spune:
Yaia, pai nu-i fi-su? :))
acu, fara gluma, la noi si o gurita de banana data se decide impreuna:D
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
luy spune:
Cecilia, se intrezareste soarele si pt voi ? Ce mult m-as bucura ! Pupam dintzosul ! Iar tu cu kg alea... Cred ca-s pe creier, ca zau ca nu stiu unde le-ai ascuns ! ![]()
Gabriela, felicitari pentru iepurashul zglobiu care topaie prin toata casa ! Uite asa am slabit eu, tinandu-ma dupa Maria prin toata casa. Multumesc pt intrebare
, raspund imediat.
bernix, am inteles la party ca Degetica e interesata de cariera de pompier(-easa
), da' nu-i cazul s-o antrenezi de acum pt cascadorii ! Pare comic cand citim ce ai scris tu, datorita felului tau de a povesti, dar sunt convinsa ca-n momentele alea a fost destul de urat.
pentru fetita cucuiata !
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
luy spune:
greyeras
pt sora ta. I-a fost foarte greu si o sa-i mai fie in continuare
, trebuie sa-i fiti alaturi si s-o incurajati cum puteti. Nu retinusem ca are deja o fetita, asta e bine, ca o va ajuta mult sa treaca peste cele intamplate. Si e normal sa te marcheze si pe tine, de ajungi sa pui la indoiala daca esti pregatita pentru BB2.
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
papanash spune:
mai, mie nu-mi sta in fire sa ma lamentez , chiar ma simt foarte bine in pielea mea, oricum ar fi ea
, dar ma gandeam ca nenea ala modificat cumva filmarea, ia sa ma pun eu sa invat cum se modifica, sa vedeti ce fatza imi fac ![]()
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi
bebeka spune:
Buna ziua!
Aparem si noi de dupa canapea cu inca doua maselute(cele de sus) si bineinteles cu muci garla si tuse de sambata.Noroc ca fara febra sau altceva.
Am venit si de la un mic control si a zis sa continuam cu panadol,oscillo si stodal pana duminica.
In rest suntem ok,iesim cate 4 ore afara asa ca abia azi am apucat sa deschid calculatorul sa vad ce mai e pe aici.
Pupam fetele si incerc sa mai revin.
Erina cand vii in Buc dai de stire,da?
Bebeka,mamica fericita de
REBECA-MARIA(15.09.2007)
[www.flickr.com]poze Rebeca[www.flickr.com]
luy spune:
Acum cateva cuvinte si despre noi.
Ieri am fost la dr, diagnostic: "bronsiolita acuta"
Ne-a dat tratament cu Eurespal 5 ml de 2 ori pe zi, seara 2,5 ml Ketof si de 3 ori pe zi aerosoli cu adrenalina si dexametazona. Am cumparat ieri aparat de aerosoli, insa aseara am fost singura acasa si nu m-am incumetat sa fac prima sedinta fara ajutor, mi se pare fff complicat sa o fac sa stea nemiscata cu masca aia pe fata. Nu am vazut niciodata cum decurge o sedinta de aerosoli, asa ca as fi recunoscatoare pt orice tips. O sa-i facem diseara prima sedinta, cand va fi si tati acasa. Si inca o chestie: din ce am citit pe prospect, mascuta nu se fierbe, doar o spal cu apa si detergent si o clatesc cu apa fierbinte ? Celelalte piese cum le-ati sterilizat, ati luat solutie sau le-ati fiert ?
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )