Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (213)
Raspunsuri - Pagina 11
cecilia L spune:
[quote]citat din mesajul lui papanash
bai, eu m-am hotarat sa ma bag la ingrasat.am vazut filmul pana la urma ( nu ala in care a jucat fratele lui Gabitz
) si am vazut ca am gusa si am nasul mare, parerea mea este ca am slabit prea mult si daca mai pun vreo 5 kg n-or sa se mai vada, ca nenea ala in loc sa filmeze copii m-a prins pe mine-n cadru, ba imi ridicam blugii, ba nu stiu ce.....![]()
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi

nu trebuie sa te chinui, iti dau eu de la mine, exact cat vreau eu sa dau jos.
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze
bikmaria spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Sabina piciulik, eu am baloshit la toate torturile:)) hai sa-ti dau invite direct pe mail la album, ce sa mai intri in contu comun, sa vezi nepotica Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil! Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă. |
Eu de ce nu pot sa vad torturile ? parca asi baloshi si eu un pic ,mai ales ca beau cafeaua asa goala

CECILIA buna dimineata mamico

bikmaria spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cecilia L [quote]citat din mesajul lui papanash bai, eu m-am hotarat sa ma bag la ingrasat.am vazut filmul pana la urma ( nu ala in care a jucat fratele lui Gabitz ............................................................. Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 ) www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi filme Ghighi ![]() ![]() ![]() nu trebuie sa te chinui, iti dau eu de la mine, exact cat vreau eu sa dau jos. Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)poze |
Mai duamna Papanash ,cred ca te-ai trezit cu fata la cearceaf ,am vazut si eu filmul si nu vazui nici un nas mare nici nu te-am vazut cu blugii in vine ,ce ai soro? dar daca asa crezi tu ca trebui sa mai pui vreo 5 kile ,apoi spor la treaba ,baga o vizita pe la gospodinele noastre si ai sa vezi ce repede se rezolva problema
,mie imi esti draga si cu gusa si cu nasul mare si in 

cecilia L spune:
Buna dimineata, Maria
am fost mai matinala ca tine azi, am baut si o cafetuta tare buna de la fete...''ca aveam nevoie'', a dormit baiatul meu ca un bustean, s-a trezit la 5 sa-si pape bibe, doarmea de la 9seara si apoi la 8.10. tare nu????????///
In alta ordine de idei, noi nu mai avem muci si nu am mai facut febra, dar mai tusim,scapam noi si de asta.....cu toata interdictia sa nu-l scot afara, eu l-am scos, adevarat ca am iesit la pranz cand era soare.
Sabina, la noi mucii s-au oprit pur si simplu, la fel cum au inceput, luni si marti erau apa, miercuri s-au inchegat si s-au si oprit, i-am pus doar ophtomesone N seara si dimineata ( marti si miercuri), i-am dat eurespal(seara si dimineata) si ketof(seara).Sanatate si vou.
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze
tomasa spune:
Sabina, ce nepotica minunata ai tu acolo!!! O scumpa. Asa o nostalgie am cand vad asemenea bebelusi, mici, dulci si roz...Sora ta arata super bine pt. o proaspata nascatoare (eu eram palida ca varul a doua zi) si intr-adevar pare senina, relaxata.
Piciule,
mie nu mi-ar fi iesit asa minunatie de tort.
Rox, tot n-ai pc? Am vazut apelul de la tine aseara, dar uitasem iar telefonul pe silent, speram sa te intalnesc aici.
Papanash, stai linistita ca arati f bine. Nu stiu pozele sau film ce era, dar in realitate esti numa' buna
. Bine, e adevarat si ca doar tu stii cum te simti in pielea ta, pana la urma asta conteaza, degeaba iti spun altii ca esti ok.
mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)
papanash spune:
Andreea, mi-am adus aminte de spaghete cu carne. cred ca voiai reteta,nu ?
eu le fac simplu, ca n-am timp de sofistaicarii in bucatarie ( nici in alta parte, dar asta-i alta poveste
).
deci, aveam niste piept de pui la gratar facut ( prea mult cantitativ) cu o seara inainte de al meu sot. le-am taiat bucati mici, cam de-o unghie, si le-am pus la tigaie cu apa, usturoi pisat, ceapa, condimente ( oregano, maghiran,dafin, boia dulce ) , sare si pasta de rosii ( sau bulion). Separat am fiert pastele cu sare ( si iar usturoi, sa alungam gripa si duhurile rele
) si putin ulei ( sa nu se lipeasca intre ele).
dupa ce-au fiert pastele, le-am scurs si le-am dat intr-o apa rece si le-am pus in tigaie peste carnea cu sos , unde le-am mai lasat 3 minute sa-si imbine gustul. in farfurie, dupa gust poti pune branza rasa, patrunjel.
a mancat si Ghighi cu pofta, fiindca n-am pus multa sare si nici piper.
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi
ANDREEA11 spune:
Neata!!
PAPANASH imi zici si mie reteta aia de paste cu sos si carne???!!! Sau e secret personal![]()

ANDREEA11 spune:
Papanash gand la gand cu bucurie....
Tocmai ce pregatesc!!! Merci din suflet. Deci, si tu ii dai lui Ghighi bulion, ca i-am dat si eu o data si m-am simtit.....
Yaia spune:
LA MULTI ANI fericiti
Ioana Teodora de mami dorabora
Sa-ti fie viata plina de zambete si voiosie!
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze