Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (213)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

merciii:)

trebuie sa recunosc, e bestial sa dragalesti un bb nounascut. In conditiile in care nu te doare burta, nu te dor sanii, ai dormit (ma rog, cat de cat )
:))))

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sabina

gagici, v-am trimis un invite pe mailul comun

si eu am baut extra strong de dimi.

Mai ce fetita frumoasa ,eu nu am mai vazut bb de o zi sa zambeasca asa frumos
Matusico sa-ti traiasca nepotica sa fie sanatoasa si spunei tu cumnatului tau sa-si cumpere pistol si sa-si faca gard inalt la casa ,cu o asa frumusete ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

Multzumesc inca o data pentru complimentele la adresa carliontzatului!!!
De tortul meu nu a zis nimeni nicmic - deci rezulta ca nu a fost vazut ca altfel nu aveatzi cum sa nu lesinatzi in admiratzie - nu-i asa?!? (... ah, poate de aia nu ati dat la taste: erati cazute langa PC...)
Fishing for compliments: http://www.unserbaby.ch/geomo/content-r220428.html

Sabina, te felicit in noua postura de matusica - he-he-he. Multa sanatate lui mami si BB si tzie viel Spass cu cea mica!

Sunt in curs si mooor de plictis - stiu foliile pe de rost!
in fine. Azi noapte au fost 3 bombe in Bangkok, azi e o demonstratie... Traiesc periculos.
Apropos: trebuie sa citesc in urma sa vad ce am scris, ca Sim, Erina, Sabina imi spun ca as fi scris bine - habar nu am, eram in transa de... oboseala, nu de extasy local.
Ah, ce era fain ieri: am vazut un elefant pe strada, chiar langa bulevard. Pentru mine, ca o aparitzie, in haosul strazii, cu 3 benzi pe sens, si pe o strada laterala, chiar in coltz, un elefant cu mahutul lui. Cool!

Erina, ieri si azi am avut mancare japoneza - cu sashimi si live cooking si tot tacamul. Imi pare rau ca te starnesc - dar asa de buna a fost!!! Si intr-adevar, aerul si parfumul si 33grade... Asia e faina.

Revin, sper, pe seara.
Pupici la toate - mi-e si mie dor de voi, merci de cuvintele frumoase si (re)primire!

Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) www.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Situl lui Michael - parola o stim toate

Mergi la inceput

piciulik, eu am baloshit la toate torturile:))

hai sa-ti dau invite direct pe mail la album, ce sa mai intri in contu comun, sa vezi nepotica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sabina

pfiuuu.

Andreea, sinistru

ce-ai vrut sa spui ??

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze

Mergi la inceput

pai cu anestezia care nu a prins(andreea11)

Mergi la inceput

Aaaaaaaaa, ma gandeam la Andreea de la Ploiesti de care nu mai stim nimic.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

bai, eu m-am hotarat sa ma bag la ingrasat.am vazut filmul pana la urma ( nu ala in care a jucat fratele lui Gabitz ) si am vazut ca am gusa si am nasul mare, parerea mea este ca am slabit prea mult si daca mai pun vreo 5 kg n-or sa se mai vada, ca nenea ala in loc sa filmeze copii m-a prins pe mine-n cadru, ba imi ridicam blugii, ba nu stiu ce.....

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi

Mergi la inceput

Am vazut pozele micutei printese, sa fie sanatoasa, iar parintilor sa le aduca numai bucuriiiiiiii.
Cum a reactionat Sofia cand si-a vazut verisoara, in poze, banuiesc ca nu a fost cu tine, chiar asa mai este bolnavioara???

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamuller spune:

si noi tot la ! multumesc, Papanash, e delicioasa si mai ales eficienta cand de abia tragi de ochi sa se deschida si copilu' misuna de parca a baut red bull!!
uff!!!ce obosita sunt!si mai e o luna jumate' pana vine mama chiar nu mai fac fatza la tot ce ar trebui sa fac!si asa de dor imi e sa fac si altceva!! DAR nici nu-mi vine sa duc puiul la cresa si sa ma apuc de lucru, desi am primit niste oferte super interesante.ma gandesc ca, deocamdata, cel mai bine ii e langa mine si, daca pot, trebuie sa uit un pic de mine si de "aspiratiile" mele...pentru ea.insa parca ma usuc in interior, dorintele mele actuale mi se par atat de nesemnificative de parca ma injosesc! imi doresc sa dorm, sa apuc sa fac curatenie si mancare si, poate, sa mai citesc un pic cat doarme Sara...atat!iar vremea asta nu ma ajuta deloc! si cand ma gandesc ca pana in aprilie,mai tot asa o sa fie imi vine sa trag obloanele si sa intru in stand by!
dar trece si asta, sunt convinsa, asa cum trec toate, bune si rele, de nici nu mai stii daca s-au intamplat cu adevarat sau ai visat.e doar un hop pe care trebuie sa-l trec, cu multa rabdare si maturitate.

am mai pus ceva poze, daca vreti sa vedeti viermishorul!
o zi buna va doresc, stimate doamne si pitici, si va multumesc din nou ca sunteti!

Alina si Sara (03.10.2007)

http://www.flickr.com/photos/25327738@N05/
http://www.picturetrail.com/alinamuller

Mergi la inceput