Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (37)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Buna dimineata!

Ylari, merci! sa inteleg ca denumirile de pe produse au chiar paraben la coada - sau e inclus in cuvant? sunt si alte ingredinete cu paraben unde nu apare cuvantul?

Iulia83, asa e! copilasii trebuie curatati si eu o spal pe manute si la fundulet cu servetele umede si cu apa, si eu zic ca e suficient in cazul nostru. Am vazut ca nu-i iritata si nu-i dau cu nici o crema la fundulet.
Noi adultii punem mana non-stop pe fel de fel de produse, (care nu sunt doar sterilizate) cat e ziua de lunga, ar insemna ca la fiecare 5 minute ar trebui sa ne spalam mainile cu sapun????!!!!

Mihaser, pupici lui Eli! sa scapati cat mai repede de ghips!

Miss, nu-ti mai face ganduri ca David nu e vaccinat sau nu a mancat pana la varsta asta "n" alimente. Fa cum crezi tu ca-i mai bine pt el si apoi si pt tine. Si-asa nu putem sa le facem mereu bine pe toate, pe mom. pare ca gasit solutia cea mai buna si mai tarziu vedem ca poate era mai bine altfel. da macar stai linistita, ca ti-ai ascultat instinctul.

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Neata si d ela noi. V-am citit si aseara dar n-am apucat sa postez eram obosita moarta.
Le fac aerosoli amindurora, e muuuult mai bine deja dupa doar 3 sedinte. Sper in 2zile sa fie ca noi amindoi.

SIs, pupam Mirci cum mai este el?
Inais, multumim pentru pupic, intoarcem si noi cind suntem vindecati
Lorich, ma bucur ca e bine Robertzel, in sfirsit vesti bune si de la tine. DOamne AJuta!
Miss, iubita iti inteleg nelinistea cu vaccinul. Nici eu nu sunt pentru prea multe...dar Doamne Fereste! de ceva mai rau. In lumea asta expusa la atitea si atitea..ma tem ca e un risc prea mare
Si ai dreptate in ce priveste cursurile si ce poate lua de acolo.
Mihaser, pupam ELi frumusica, ooof, mai dar cum sunt puse gipsurile alea asa curbate???
Ralu_t, sa ne arati si noua produsul shopingarelii de pe babypoint.Mai..si la facultate si la Mediafax si nici macar nu imi dau seama cine ar putea fi Teodora???...Si la mine in cartier
SImonix, ai dreptate mai cu poluarea de la noi, e dezastru!!!
Emycor, scumpel tare Rares!
Vianne, fredonez la greu melodiile de la tine prin casa

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Neata!

Inais crede-ma ca as fi dus-o si zilnic la masaj daca aveam garantia ca isi revine altfel...Problema e ca daca as fi asteptat... dupa s-ar fi rezolvat si mai greu...as fi chinuit-o si mai mult.
M-am intalnit ieri cu o mamica pe strada si zicea ca si baietelul ei a avut piciorul rau intors si si-a revenit cu masaj. Nu stiu daca am ales solutia buna, insa mi-ar fi groaza sa ramana cu piciorusul asa stramb.

Monik, Vianne, Adriana

Simo pai asa trebuie curbate invers fata de cum au ele tendinta sa stea...ca sa se corecteze. Abia astept sa dam jos ghipsul ca sa vedem daca s-au corectat cumva sau am chinuit copilul degeaba.

Lorich as fi venit la un control acolo, insa m-am gandit ca ceva tot trebuia facut si daca mi-ar fi recomandat dr tot pe cineva din bucuresti cum as fi procedat...la fel si la Szeget la un control e usor de mers, dar la recuperari...
Bine ca nu aveti nevoie de gips! Sincer, daca ar fi fost baiat as fi riscat sa nu ii pun gips.

Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Neata fetelor.
Vad ca mi-am facut un obicei sa ma ingramadesc pe forum la prima ora. Hi,hi,hi
Va pup pe toate! Pupam si pe bebeii sarbatoriti (daca avem azi) Pupam si pe Rares Sebastian al lui emycor de care ne era dor (vad ca fac si rime daca scriu la prima ora)
Fata mea a papat tot bibele in dimineata asta, de mult nu am mai vazut un bibe gol, dar i-am dat aproape la 7 in loc de 6 sa pape. Asta inseamna ca o sa ii dau masa de fructe la 10, nu la 9 ca pana acum.
Iulia felicitari ptr achizitii (cosmetice si costum ursuletz). Si eu gandesc la fel ca tine, daca am posibilitatea, de sa nu ii cumpar fetei ce este mai bun? Despre parabeni si eliminarea lor... fiecare face cum crede ca e mai bine. Eu sunt sigura ca daca ii scot cremele nasoale asta nu inseamna ca nu mai "papa" fata niciun chimical. Dar macar sa "pape" mai putzini... Mai ales ca stiu acum despre nocivitatea lor. Cat n-am stiut, n-am stiut... Parerea mea.
Mihaser, wow, cat a tras si prietena ta cu bebele alergic... Noi aveam pete mici, cand si cand si tot ma enervau, si nu erau cu prurit... Ce rau imi pare cand aud/vad bebelaci care sufera... E o fata la noi in parc la care bebele a facut alergie... la Vigantol! Asa i-au spus doctorii, ma rog nu stiu de unde au ajuns ei tocmai la Vigantol! Si saracutul l-am vazut ieri era roshu pe la guritza, imi venea sa plang de el... Aaaa, si a si certat-o doctora ca cica nu ii administreaza cum trebuie lui bebe Vigantol si ca nu l-a asimilat. Cica ar trebui dat inainte sau chiar in timpul mesei. Oe naiba, eu i-l dau cand ma trezesc ca dupaia ma iau cu treaba si uit. Si n-avem probleme. Cumnatamea i-l dadea din ani Pasti baietelului iar fetei aproape deloc. Si noua ne-a zis ortopedul NU la premergator, sa NU o fortzam sa o tzinem in picioare ca e grea si se cracaneaza... Referitor la vaccinul impotriva cancerului de col uterin... nici eu nu cred ca o sa i-l fac Evei. Poate doar daca pana atunci inainteaza stiinta, medicina si toate alea, scapam de cancere si alte boli nasoale. Doamne ajuta. Visez, nu? Similacul exista de foarte mult timp ca marca, pe mine m-a crescut mama cu Similac. Oooof, pupam pe Eli pe ghetutze iar, saracutza...
Wow, eu nu stiam de cazul de la tv cu herbalifeul... Nici eu nu as lua. Vorba lui cleo, cura e sfanta, si eu slabeam mereu cat vroiam daca nu mancam... pana am luat niste pastile de slabit (de la care chiar m-am ingrasat) Fibrobarul - frectie la piciorul de lemn, tot la fel, ma ingrasam... Cine stie, poate sunt eu aiurea...
Miss, felicitari ptr achizitii, Nopti bune si usoare va urez de acum inainte! Nu iti mai face probleme ca sunteti singurii nediversificati/nevaccinati... voi sunteti oricum, mai deosebiti, asa... Pupi! Si eu ieri m-am intalnit cu o tembela de vecina care era cu fi-sa mica, a ssarit aia mica me Eva s-o pupe, a pupat-o pe manutze, nu isi mai lua mainile de pe ea. Tanti, fi-ta s-a jucat prin nisipul ala din parc unde am vazut eu ca fac maidanezii pipi. Ea nu stie, dar invatz-o ca nu trebuie sa se bage asa in sufletul bebelusilor... A facut aia o fatza, parca ii dadusem una in cap. Eu cred ca nu gandesc unele persoane... Weight Watcer e ala in care fiecare aliment are un anumit punctaj? Foarte tare, dar eu daca nu stau la mama sau pana nu vom avea casa noastra nici regim nu pot sa tzin... diverse motive... va pove intr-o zi!
Despre spalatul pe maini eu o tzin asa... la subratz deasupra chiuvetei.

Pupy

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Miss, nici noi nu am inceput diversificarea. Am lapte destul, copilul ia bine in greutate, inca nu avem nici 5 luni, sincer nu ma grabesc sa incept. Dupa controlul de 5 luni, sa vedem ce zice si pediatra.

Fetele care ati zis de Babycook, ma intereseaza si pe mine. De unde l-ati luat? Asa se cheama marca, Babycook, sau cum? Sa stiu dupa ce ma uit.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

buna dimineatsa

m-a trezit socrul la 6. Dormeam si io bine...dar a uitat sa isi blocheze tel. si s-a apasat cu marul in buzunar, din greseala. Si-a cerut scuze, ca el pleaca la munca de la 6. Si ce imi pasa ??? [:P]

ei, nu e bai, am mai tricotat un pic. Pana deseara termin caciulitsa. Nu stiu daca o va purta, dar io fac cat timp legumez la tv/pe canapea/in pat langa fata/ la locul de joaca langa fata.

bun.
Vorbea Missp ca e ultima cu copilu nediversificat. Sa nu uiti, esti printre ultimile burtici de aici care ai nascut! cupilu tau e cu 1 lun a mai mic decat cei mai multi de aici. Asha ca, peste o luna, incepi si tu diversificarea. Despre vaccinuri, asha ti-0ash recomanda si io, daca ai fi in Romanica... unde lumea nu se abtine sa pupe, sa traga de miini copiii altora. Sa o vezi pe fiica mea, afara, o iau in brate si ma pun in leagan, ea se intinde sa linga lantsul leaganului . Sa nu zic, intru cu ea in magazin, normal ca m=pun mana pe clantsa, si apoi pe bani, si peste 5 min scuipacila trebuie sters la botic. Nu pot sa ma spal pe miini de fiecare data, ash fi deplasata, ca sa nu zic maniaca. Sa nu zic ce dermatita am pe miini... accentuata de apa de la robinet si sapunuri.
si ca am ajuns la problema spalat pe miini cu sapun, io nu fol. sapun. Ma spal cu apa simpla. De multi ani. De ce? am o dermatita pe miini, pe care o usuca si apa, dapoi sapunurile obisnuite. Acasa am un gel de spalat pe miini, de 40 roni, fara parapeni , ca am cetit, fara sapun, fara parfum, cu ceva alcaloizi. si il fol. rar. Deci io sunt o pers care se spala pe miini ara sapun.
Acu ceva timp, 2-3 ani, am vazut la Discovery, la Braniac, un experient haios: sa vaza cati microbi sunt pe miinile nespalate, miinile spalate, si miinile spalate pe sapun. Diferentsa dintre miinile spalate si cele spalate era f. mare, dintre cele spalate cu sapun si cele spalate fara sapun nu era prea mare.
si sa va zic cum mi-a explicat prietena mea din copilarie, cea care e rezident neonatolog. Din cele categorii de microbi (aici intra bacterii, paraziti, virusi, de toate), sa le zicem slabi, medii, si rai, la spalat, dezinfectat, sterilizat prima data mor aia slabi si aproape toti aia medii. Cei mai nasoi ii aia rai, care rezista la fierberi, calcari, sterilizari. Asha ca, oricat de precaute am fi.. ceea ce facem, e mai mult pt creierul nostru. Nu va zic ca degeaba spalam cupilu cu sapun & co, dar daca l=am spala numai cu apa, sa nu credeti ca ar fi din boala in boala.

mihaser, iote ca pe asta cu premergatoarele in canada interzise, nu o stiam. Io am intrebatr ortopedu, noi fiind intr-o situatie mai delicata, cu suspect de displazie, si dupa cate nopti am plans si cate griji miam facut, l-am intrebat si fac ca el!!! nu risc, is prea stresata si morcovita cu bazinul si cu oasele lui fifi. De aia am ajuns la ideea ca branzica o sa i-o fac nu cu lamiie, ci cu pastile de calciu , poa asimileaza mai bine calciul... de, mama panicata. Sper sa ma calmez mai colea.

am vazut poza cu gipsuletu. Mi-a sarit inima, si mi-au dat lacrimile. Stiu cum e... si noi am fo doar cateva zile. Pup, si sa fii tu calma, ca pitica nu isi prea da seama ce se intampla. Si pazeshte-ti dintii . Si sa stii ca trece! si la noi era f. evident, adica daca la inceput dr. ne flexa labutsa in toate directiile, ca la circ, acum mi-a aratat ca se flexeaza articulatia numai intr-un anumit unghi, regluamentar. Si m-a linishtit.

mai andree27, nu imi aduc aminte ca te-ai plans de dureri - am uitat. Dar o cutie du magneziu o sa iau si io, multsam dew recomandare!! si da, in general carentele de calciu, magneziu, se lasa cu dureri de cap si caderi de tensiune (pe care le rezolva cafeaua...) . Sunt constienta ca organismul meu e slabit, si greutatea se duce la vale, ma simt si carpa, bleaga, io nu eram asha... sunt si mai agitata dar dureri? un magneziu nu are ce sa faca. Si de azi iau 2 elevit pe zi. Cred ca faptul ca alaptez exclusiv o fifitsa de aproape 6 luni isi spune cuvantul.

ralu_t, ma faci curioasa sa fac si io la babycook! Chiar o sa incerc la el pt mine. Io il vazusem pe laredoute.fr, i-am pove de el verisoarei noastre, care are fifi cu 3 luni mai mare, ea si-a luat, si f. incantata de cat timp si-a salvat ne-a luat si noua cadou la botez!! Deci un cadou deosebit!!
pup si sanatate maxima!!

monik, esti ca mine. io testez cosmeticele pe mine. Daca nu imi priesc mie, nu le pun fetei. Asha ca sa ne zici ce suporti f. bine, si zi ne si noua! De aia am sustinut io sus si tare uleiul de masline... mi se paer ca imi hraneste pielea de poe miini.

gabitzam, este pe site laredoute, ia uita-te la el: www.laredoute.fr/vente-babycook-beaba- 912038r .aspx?productid=324085515&documentid=201208&single=false&categoryid=45544746" target="_blank">babycook . Verisoara l-a comandat cred ca de la mathercare sau de la premamam. O voi intreba de unde. Ea a comandat unu, si a mai primit si ea cadou unu, si uite asha avem si noi un cadou superb. Acusi incepem sa il folosim .

ylari, cu tensiunea aia, numai sa te stresezi cu o cura iti lipseshte.

Edit: ne vedem azi? a??? ia ziceti!! noi plecam sa imi fac o radiografie dentara, dar dupa aia.... ma bate gandu de o vizita in pantelimon!! repede ziceti!!!!! pana nu plecam!

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaser

Si eu am avut! Am si nedesfacut...cereale si lapte..o sa le donez...asta e!
Uitati cum aratam noi:
http://i191.photobucket.com/albums/z292/mihaser/Eli%204%20luni/Eli%205%20luni/IMG_3485.jpg

Mihaela&Cristian 25.03.2006&Maria Eliana 19.05.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

neatza si de la noi. de la 6 sunt treaza. pitica doarme acum in leagan. am incercat sa comand de pe site-ul ala francez, dar nu-mi accepta card-ul ca am maestro..de la brd. si vor mastercard si alte porcarii. am vrut sa fac o invarteala cu cardul sotului de la ing dar il are in masina ca asa isi lasa mereu portofelul

mihaser - saracuta de ea. asa rau imi pare. dar lasa ca o sa fie si mai sexoasa apoi iar tu o sa dai la spate momentele astea de chin. sosetutele sa treaca

miss - asa eram si eu bebelus cica. ca David al tau . nu ma interesa nimic, eram plictisita si nu ma agitam, sa-mi conserv energia cred.nu ziceam nici car si unde ma puneau acolo ma gaseau. lasa ca postul de observator e mult mai bun. judeca la rece. eu din pacate mi-am pierdut acest simt odata cu inaintarea in varsta si cu sfatul de "a ceda ca femeie in fata barbatului ca asa e bine" si uite unde am ajuns

lorich - am avut si eu d-ala top-to-toe de la J&J si-ti spun sigur ca da! contin parabeni produsele din Ro. inclusiv cele din spania. am avut sampon, gel de dus J&J si Deliplus din spania trimise de sor-mea. deci se pare ca Europa e parshiva... poluata

azi ne vine scaunul de maaaaasaaaaaaaa....

apropos de parabeni. in paranoia mea am luat totul la mana. si cu stupoare am remarcat ca servetelele umede nu contin. ura! ca ma apucau toate cele sa spal fata la fundulea si noaptea. unde mai pui ca stau 10-15 min sa se incalzeasca apa cu jetul dat la maxim. suntem campioni la apa calda in tot blocul -asa a zis tipa care citeste apometrele - dar ce sa-i faci? si daca nu folosesc 20 min apa se raceste instant.

adriana - ai dreptate si tu si cu riscul de a ma crede nebuna, dar da! eu am avut un fix de mica sa nu ma ating de fata sau gura sau alte parti ale corpului in general inainte sa ma spal. mai ales daca vin de afara, chiar daca nu am pus mana decat pe manerele carutului. nu pun mana pe fata decat dupa ce m-am spalat pe maini - exceptand cazul in care o iau in brate de haine, fara sa ating pielea - iar daca ma mai duc si pe la vreun spital ceva, vin si ma spal pana la coate. asa am fost de mica. am avut probleme mari cu tenul si evitam sa ma ating pe fata ca stiam ca fac cosuri si asa mi-am format reflex..sper sa mosteneasca si fata asta.

Pozici Mufitza

Mufitza in parc

Mami de Mufitza Ariana Elena

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bratafel spune:

neatza fetelor si de la Humor

Simonacip, Vianne, Ralu t - multumesc mult pentru sfaturi. cred ca astazi ii dau piure de mar golden dimineata iar la amiaza supa de morcov - ma gandesc ca supa de morcov nu mai e asa acida.

Andree27 - incearca si alpte praf Lactana de la Topfer - eu asta ii dau dupa ce am incercat si Humana. Eu ii pun de la 2 luni si mucilagiu de orez pt ca nu lua in greutate suficient. Asa e mai gros un pic si mananca. Daca nu Milumil - desi am inteles ca s-au facut niste studii - copii care consuma Milumil sunt predispusi la obezitate mai tarziu - nush ce sa cred. Daca Bianca refuza si Lactana treceam pe Milumil - il mananca juma de tara.

mihaser - insanatosire grabnica fetitei si Doamne ajuta!!

referitor la spalatul la fund - am un cumnat care are niste probleme la uretra si pe acolo si face tot felul de interventii la Viena. I-au spus doctorii de acolo sa nu se mai spele in zona intima cu tot felul de geluri de dus sau igiena intima ci doar cu apa sau cu sapun de bebelusi pt sa se distruge flora microbiana.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bratafel spune:

cine are babycook - daca pui si o cantitate mica spre ex un morcov taiat rondele - il mixeaza? eu am incercat cu blender-ul si nu prea mixeaza - raman bucati mai mari.

Eu am un mixer de la Zepter care face o pasta foarte fine si foarte repede. Cand va manca bucati mai mari am sa trec pe blender sau poate babycook.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Neatza,

Mihaser ooff draga de Eli!!!Iti trimit un mare mare si sa scape odata de ghipsul!!!!

Lorich vad ca ti-am raspuns Iulia,da aproape tot ce e de la noi contin parabeni!Eu sunt tare nervoasa mi-a adus mama un litru de Mustela de la ea si si ala contine paraben,gunoiul il paste!!!

Bratafel merci de recomandari!!

Cleo sanatate!!

Mai vroiam sa zic ceva ,dar am uitat!!

Merg sa fac un dus si sa ne pregatim de plecare la dr cel batran!Abia astept sa vad ce zice!!!

aaaaa mi-am amintit!!!

La multi ani ESME!!!!!

Poze

Andreea , de un Bondarel !!!!

Mergi la inceput