Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (37)
Raspunsuri - Pagina 10
![](images/user_woman.png)
Andree27 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mihaser andreea nici ai mei nu au vrut Nan...eu ptr Eliam luat Similac si asta l-a acceptat. Incearca si tu cu asta..se spune ca e cel mai asemanator cu laptele matern...Eu lapte nu mai am si m-am saturat sa scot 15 ml cu tot stimulentu` de lactatie! Sigur o sa-ti raspunda Cristina...Jurj are cabinet in Tm, dar am vazut ca are pacienti si in Cluj...poate da cineva tratamentele lui si acolo. Mihaela&Cristian 25.03.2006&Maria Eliana 19.05.2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea! |
Am incercat si Novalac si Humana si nimic,refuza categoric!!!
![](bang.gif)
Poze
Andreea ,
![](mamica.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Andree27 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Andree27
Am incercat si Novalac si Humana si nimic,refuza categoric!!! ![]() Poze Andreea , ![]() |
Am dat din greseala sa trimita mesajul!Am depozit de lapte praf in casa!!!
![](bang.gif)
Maine dupa ce vin de la dr o sa te rog sa mai imi spui exact numele si tot ca acum nu am unde sa notez!!
![](pupic.gif)
Poze
Andreea ,
![](mamica.gif)
mihaser spune:
Si eu am avut! Am si nedesfacut...cereale si lapte..o sa le donez...asta e!
Uitati cum aratam noi:
http://i191.photobucket.com/albums/z292/mihaser/Eli%204%20luni/Eli%205%20luni/IMG_3485.jpg
Simonix spune:
Fetelor, gata, bebe doarme pe burta in patutz Eu ma pregatesc de delegatie pt maine si voiam sa ii urez si eu prietenei mele Esme LA MULTI ANI fericiti alaturi de scumpa si cumintea de Lorelei si de sotziorul Cristi
Si ntoarcere placuta la servicu - ii invidiez tare pe colegii tai mancaciosi
De faot ii invidiez pe toti cei din jurul tau hihi
Cat despre bai - ne inscriem pe lista - nu stiu unde, dar noi venim :p Si neaparat trebuie sa dam o fuga prin Olanda :) Pe 29 nu prea se poate, dar poate in weekendul urmator :)
Ralu - am luat si eu babycook si de-abia astept sa il folosesc !
Mai fetelor, io sunt aia "vinovata" cu McDo Fiecare isi creste cupilul cum vrea, la McDo, sau cu babycook
Personal, nu sunt adepta exceselor de nici un fel. Oricum, o idee mi se pare perfect adevarata in toata povestea asta: copiii nostri cresc intr-o lume mult mai poluata decat am crescut noi si nu vom putea sa ii ferim 100% de "chimicale" (si eu am adaugat si de McDO
) - eu zic ca bebeii din Bucuresti (dau exemplu Buc pt ca e cel mai poluat oras in care am trait pana acum si de fiecare data cand ma duc acolo imi trebuie cateva zile pana invat sa respir) pot ei sa se spele cu apa fara parabeni pana la 18 ani, ca tot aerul ala imbacsit il respira iar in privinta asta nu ai ce face. De asta am sugerat ca degeaba ne aruncam noi produsele cu parabeni sau mai stiu eu ce minunatii - acush, evident, sa nu le dam piticilor parabeni cu linguritza, dar nici sa nu exageram. Oricum, deja discutionul degenereaza si nu stiu de ce m-am bagat
nu prea e genul meu sa comentez.
Miss - stai linistita, ca noi suntem printre cei mai mari si la capitolul diversificare avem bifate doar 3 fructe Si pe aici sunt bebici mult mai avansati in ale alimentatiei ;) Eu nu ii spal manutzele la chiuveta - de fapt nu i le spal deloc, doar i le sterg de prea multa saliva si uneori il sterg cu nitel ser fiziologic. De spalat - o data la 2 zile. Ii fac si baitza pe cap cu gel 2 in 1. Pe fatza ii mai dau cu ser fiziologic si o compresa, iar din cand in cand ii dau cu crema Trixera de la Avene care hidrateaza f bine.
Cleo - iti urez sanatate si sa iti treaca durerile de cap
Noapte buna si linistita, ne auzim in 2 zile :)
Simona cu Robertzel baietzel frumos
Cum a venit Robertzel in viata noastra
Poze cu noi toti si Poze cu bebe
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/inais/inais.jpg)
inais spune:
citat din mesajul lui mihaser Si eu am avut! Am si nedesfacut...cereale si lapte..o sa le donez...asta e! Uitati cum aratam noi: http://i191.photobucket.com/albums/z292/mihaser/Eli%204%20luni/Eli%205%20luni/IMG_3485.jpg ![]() Mihaela&Cristian 25.03.2006&Maria Eliana 19.05.2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea! |
![](plang.gif)
Imi pare rau de tot de Eli. Da-i o
![](floare.gif)
Laura ia o
![](pupic.gif)
Andree si noi avem dermatita. Doar pe fatza. Sunt brobonite rosii si mici. Si noi suntem pe NAN HA1 de cand ne-am nascut. Deci nu stiu daca are vreo legatura laptele HA cu asta. Mergem sambata la dermatolog si vad ce ne spune. Trixera vad ca nu o ajuta!
Nu mai stiu ce vroiam sa spun...de fapt am vrut sa inchid si am vazut poza cu Eli. Asa de rau mi-a parut pentru bietul pui ca nu m-am abtinut sa nu scriu 2 randuri!
Pup si noapte buna!
Noapte buna tuturor!
mamica Iasminutei...adica
![](comoara.gif)
Vianne spune:
citat din mesajul lui mihaser Si eu am avut! Am si nedesfacut...cereale si lapte..o sa le donez...asta e! Uitati cum aratam noi: http://i191.photobucket.com/albums/z292/mihaser/Eli%204%20luni/Eli%205%20luni/IMG_3485.jpg ![]() Mihaela&Cristian 25.03.2006&Maria Eliana 19.05.2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea! |
Oh, draga de ea!!! Sper sa treaca repede perioada asta si sa uitati de ea.
Pupici pt Eli!
monik16 spune:
Of!!!! Nici un copil nu ar trebui chinuit asa!!!
![](plang.gif)
![](pupic.gif)
![](mamica.gif)
MAMI DE PRINTESA Sara-Maria - 29.05.2008
monik16 spune:
Fetelor, am intrat si eu in priza cu parabenii astia!
Eu ziceam ca daca dau o carca de bani pe Mustela i-o si merita... O sa incerc sa folosesc altceva. Am cautat pe net si am gasit niste cosmetice organice Urtekram, nemtesti. Au si ceva pt copii, mai scumpicele dar nu foarte (comparativ cu altele). Si ma gandesc sa comand si pt. mine ca au si fara parfum. Eu am pielea f. uscata si cu psoriazis, sper ca Sara sa nu ma mosteneasca!! De-aia sunt obsedata sa ii iau pt. piele produse bune... of.
Par interesante cosmeticele astea organice. Se lauda ca nu contin decat ingrediente naturale, fara Uree ;Parabeni; Derivti petrol;Uleiuri minerale;Sodium Lauryl Sulfate (SLS); Parfumuri Sintetice; Vopsele sintetice.
As pune site-ul dar sa nu zica ca facem reclama...
monik16 spune:
profit si eu de faptul ca doarme Sara sa mai scriu cate ceva...
Ralu_t nici nu stiu daca am apucat sa iti multumesc pt. mesajul ala legat de cmu dinainte de nastere. Mi-a fost de folos sincer... Oricum am fost dezamagita dar iti dai seama cum eram daca nu ma avertizai??
Pupici!
Ma bag si eu la somn... Noapte buna tuturor!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lorich/Lorich.jpg)
Lorich spune:
Neata,
Va dau eu o azi, ca Robert a facut ochi la 6 fara ceva.
Am fost ieri la Dr. Jianu - pentru talusul nostru si vreau sa zic Leeloo multumesc din suflet ca mi-ai deschis ochii.
Mihaser mai ales tie trebuia sa-ti povestesc. Asa ca intram noi in cabinet si incep sa-i spun ca are de la nastere T-V si ca i-am pus atele amovibile noaptea... nici nu m-a lasat sa termin fraza si zice "nuuu... nu e bine, trebuie mult exercitiu, miscare, imobilizarea da exact efectul invers, nu se imobilizeaza piciorul de niciun fel.
Partea buna, nu buna, ci minunata a fost ca Robert nu mai are nimic, mi-a zis ca nici vorba de talus, mi-a arata carti sa ma convinga.
Foarte atent si rabdator dr. s-a uitat foarte mult si la sold, nu pot sa spun ce piatra mi s-a luat dupa inima.
Mihaser imi pare tare rau ca e greu de venit de la TM la Buc. cu bebe asa mic, tare mi-as fi dorit pt Eli o a doua opinie.
Miss nici noi n-am inceput diversificarea. Nimic, nimic, nici macar o lingurita de ceva; la 5 luni mergem la control si vom vedea ce ne propune pediatra, cat mai e tzitzi nu ma grabesc, dupa 5 luni jumate.
Melly felicitari pentru masuratori ! Bravo fluturica grasunica!
Emycor bine ai revenit!
Aaaa voiam sa zic si eu ceva despre parabeni: eu am primit de la cumnata mea din State sampon Johnson si un fel de sapun lichid, este si la noi, ceva head to toe. Eram foarte curioasa sa vad daca in compozitia acestor produse intra vreun paraben. Ei bine nu, nici unul!!! Sunt si mai curioasa daca pe un Johns. de Romania se gasesc, abia astept sa ajung la un magazin sa ma uit. Oricum mi-a dat mult de gandit faptul ca americanii nu pun in produsele lor, iar la noi (sau pentru noi) abunda.
Pupic, beau cofiul si va urmaresc ca Robert e pe faza aici.
Si inca ceva: tot Dr. Jianu mi-a spus fara premergator ca e cea mai mare porcarie ever! Si nu sprijinit copilul de perne pana la 6-7 luni cand e definitivata dezv muschiuletilor spatelui. Ma refer la pus in perne in fund, nu asa sprijinit peste perna.
Lori, mami de Robert din 9.06.2008