Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (37)
Raspunsuri - Pagina 12
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lorich/Lorich.jpg)
Lorich spune:
Deci asa, Iulia eram aproape sigura; americanii au deci alte standarde pentru copiii lor. La noi... mai ales in Europa de est...
Lori, mami de Robert din 9.06.2008
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/YLARI/YLARI.jpg)
YLARI spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bratafel cine are babycook - daca pui si o cantitate mica spre ex un morcov taiat rondele - il mixeaza? eu am incercat cu blender-ul si nu prea mixeaza - raman bucati mai mari. Eu am un mixer de la Zepter care face o pasta foarte fine si foarte repede. Cand va manca bucati mai mari am sa trec pe blender sau poate babycook. poze |
Daaahhh... sa inteleg ca babycook e un aparat???? Yo credeam ca vreo carte de bucate, ha, ha, ha..........
![](bang.gif)
![](bang.gif)
![](bang.gif)
![](alcool.gif)
Cleo eu nu am cum sa ajung in Pantelimon, dar am aflat, de vinerea viitoare o sa stau o saptamana si cateva zile acolo.
YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
![](images/user_woman.png)
emycor spune:
Buna dimineata!
Fetelor multumim de primire!
Noi ca produse cosmetice folosim pentru Rares gama de la Bubchen....si din cate am citit pe ele nu apar parabenii....si ca si pret sunt mai mult decat rezonabile.
va pupam
emycor mami de RARES-SEBASTIAN
www.picasaweb.google.com/emycor/RARESSEBASTIAN
bratafel spune:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?whichpage=-1&TOPIC_ID=128658&REPLY_ID=4248714
si eu sunt multumita de produsele de la Bubchen. folosesc foarte des crema de fundulet care previne iritatiile si am terminat doua tuburi de ulei de corp.
poze
iulia83 spune:
i-am facut fetii branzica din lapte praf cu pastile de calciu. am intrat sa ma laud ca sunt o buna bucatareasa
si stiu sa citesc bine de pe net instructiunile
sper sa pape. amestec cu putin mar copt. daca ii place, asta va fi micul dejun. ca de restul, i s-a luat deja
Pozici Mufitza
Mufitza in parc
Mami de Mufitza Ariana Elena
Povestea nasterii
![](teiubesc.gif)
![](teiubesc.gif)
![](teiubesc.gif)
socrate spune:
Deci io sunt aia cu nesimtirea legata de chimicale, dar cred ca nu m-am exprimat bine. Ideea e ca nu pot sa il feresc de toate chimicalele ca suntem inconjurati de ele. Acuma ca idee evident m-am uitat si eu, pe crema de la Baby Love nu sunt parabeni. Mai am Mustela de terminat, dar dupa ce termin cumpar ceva fara evident, dar nu inseamna ca arunc totul pe geam. Acuma, Bubchen mi-am luat si eu din Germania initial, am mai luat si de aici, dar am folosit Mustela ca ii placea mai mult. Am avut si crema, in continuare folosesc solutia de baie de la iei. Deci, da, si eu evit sa ii dau chimicale pe cat pot va dati seama. Iau cei mai nasoli morcovi din piata, cu cat mai incovoiati cu atat mai bine. Cred ca are legatura cu termenul de valabilitate. Cele pe care scrie ca sunt valabil de la deschidere 12 luni sau io stiu ce sunt cu parabeni, cele care au termen fix sunt fara. Asa am vazut eu pana acum.
Sebastian
Reallaura spune:
Neata mamici, dar harnicute la condei ati fost astazi!!
Am intrat sa urez la multi ani lui Esme si puiului de Alysh, Vladut, care fdace jumatate de suma rotunda!
Inais
Mirci tot racit, tuseste de nu se poate, parca mai tare ca ieri, desi nu am iesit din casa si nici baie nu i-am facut....dar nici nu ma mai vait ca am vazut-o pe Eli MI se pare cumplit, imi vine sa plang...Mihaser
pt tine ca trebuie sa treci prin asa ceva!
Am vazut si pozici de Rares al lui Emycor, e un dulcel, un frumusel!
In rest, am citit mai pe sarite, mai revin mai incolo, ma duc sa fac mancare pentru bb, pentru noi, sa calc...
Ah, Vianne mii de pupici. Am inceput si eu sa tricotez...mi-am reamintit ce mult imi placea. Cu siteul tau mi-ai dat o gramada de idei! si vine si iarna, numai bine!
Deocamdata nu am gasit decat andrele nr 2, dar ma duc la matusa sambata ca are colectie de andrele, de tipare etc.
Abia stept
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE
Andree27 spune:
Socrate intr-adevar parabenii prelungesc termenul de valabilitate!!Ce ma bucur ca este cineva care foloseste produsele de la Baby Love,eu numai de acolo am scutecele si tare multumita sunt de ele,imi plac mai mult ca si Pampersul.Tu folosesti cumva si servetele umede de la ei?Ca vreau sa te intreb daca sunt bune sau nu.
Iar despre produsele de la Bubchen sa va uitati si pe etichetel ca nu toate nu conytin paraben,este ceva creme pt fundel si inca ceva care contine!
Laura,scuze ca am uitat sa te intreb cum se simte Mirci???
Poze
Andreea , de un Bondarel !!!!
monik16 spune:
Gabitzam legat de diversificare noi vom incepe peste 2 sapt, adica la 5 luni jumatate (asa ne-a zis medical). Pana atunci papa de la mine. Si pe mine m-au mai batut la cap sa-I dau apa, ceai, sa incep cu suc de fructe mai devreme si ma bucur ca nu am cedat. Totusi luna asta a luat mai prost in greutate.
cleo78 ma angajez sa fiu cobai … Sa stii ca intr-un timp si eu aveam sticla cu ulei de masline in baie si o foloseam mereu dupa dus. Nefiert. Ma dadeam pe pielea uda inainte sa ma sterg si nu ramaneam uleioasa. Si la fel dadeam si pe fata. Nu eram parfumata, dar macar era sanatos. O sa imi reiau obiceiul asta. Eu nu am avut niciodata acne, dar am avut mereu pielea uscata. De cand ma stiu daca nu ma dau cu ceva dup ace ma spal chiar si doar cu apa crapa pielea pe mine. Deci am consumat multi parabeni la viata mea…
Am gasit la o farmacie o crèma de corp de la Decubal fara conservanti si parfum (au si ulei tot asa). Mi-am luat-o si mi se pare buna. Am luat si crèma de fata dar aia are paraben… Le luasem in ziua in care am citit de parabeni, chiar inainte. Daca citeam inainte nu o mai luam.
iulia83 si eu sunt maniaca cu spalatul pe maini. Plec mereu cu spirtul in geanta… Si nu las pe nimeni sa o ia de maini pe Sara daca nu s-a spalat inainte. Daca vrea sa o ia in brate ii ofer spirtul meu . S-a ofticat unu' odata dar ma lasa rece. La inceput mi-era rusine si eram super ofticata si frustrata ca ii puneau mana pe fata si maini...Apoi am zis ca nu are sens sa ma mai oftic eu degeaba. Le zic sa nu o ia de manute ca le baga in gura. Cui nu-i convine...asta e! Cand vor avea ei copii pot sa spele cu ei pe jos. E datoria mea sa o protejez.
socrate, si eu am zis la fel…folosesc ce am cu parabeni si apoi le schimb. La cat am consumat pana acum o sapt-2 nu mai conteaza.
Nu mai prea pot scrie ca sara vrea si ea sa tasteze…. Am pus-o in leagan dar nu prea are chef. Se uita la desene pe minimax . Sunt chiar normale desenele pe canalul asta...
MAMI DE PRINTESA Sara-Maria - 29.05.2008
monik16 spune:
Andree27 de unde iei tu scutecele astea? Eu nu am vazut in supermarchet decat pampers si huggies. De la huggies am foslosit unul mostra primit la baby expo si nu mi-a placut. Era ca un plotog si a iesit si urina pe langa.
Ce alte optiuni mai avem in afara de pampers?
MAMI DE PRINTESA Sara-Maria - 29.05.2008