Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (133)
Raspunsuri - Pagina 7
miky_mamica spune:
Si am mai vazut ca ati vorbit despre vacante si plecari cu bebei .... eu una nu concep sa plec fara el .... o am pe mama acasa la pensie plus ca o am si pe soacra ( ca sa zic asa), dar mie mi se face dor de Luca si daca plec jumatate de zi .... asa ca toate vacantele noastre au fost impreuna si asa vor fi ceva timp ....
poate ca am pitici pe creier dar nu plec fara el si in plus de Revelion mergem la munte la Brasov si el o sa petreaca impreuna cu varul lui mai mare cu 9 zile prin somn, iar noi parintii o sa facem nebunii pe langa ei ....
stancutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui danonique LAURA D .Poze cu burtica nu am dar promit sa fac.La ultima ecografie dr a zis ca e baietel.Vineri am din nou programare si astept confirmarea.Daca e totusi fetita am deja numele pregatit ca pt baietel nu reusesc sa ma hotarasc.Imi plac foarte multe nume dar sunt deja date copiilor prietenilor.Cu intarziere vreau sa il felicit si eu pe DIMITRIS pt sarbatoarea de ieri.Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 16+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.pngpoze albert |
Dana, am vazut si pozele cu Albert. A crescut mult si intr-adevar seamana bine cu tine si cu surioara lui :-)
Despre nume, daca mai accepti sugestii si nu a venit altcineva cu ideea, mie imi place mult David, si e universal.
Stancutza,
de
Sofia Elena - 21.01.2008Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei
Madanic spune:
Roli, imi pare rau ca aveti probleme cu creditul. Si eu am un morcov legat de chestia asta. Inainte sa plecam din Romania am contractat un apartament pe care trebuie sa-l primim in ianuarie. Am dat avansul si acum in decmebrie cand ma intorc in Romania trebuie sa alerg sa imi iau credit pentru restul de bani.
Deja mor de frica ca poate nu o sa reusesc sa il iau
.
Ma gandeam ce ghinion am avut tot timpul cand s-a pus problema casei. Sora mea s-a casatorit cu un an inaintea mea, si cu banii de la nunta si un credit de nevoi personale si-au luat o garsoniera in Bucuresti. Si noi planuiam sa facem la fel, dar cand am cautat dupa nunta ce-a mai ieftina garsoniera era 30000E, si noi nu aveam posibilitatea unui credit asa de mare. Apoi au tot crescut, si a tot trebuit sa strangem avansul pentru apartament asa ca nu prea ne iesea. Si noi tot cu chirie am stat in Bucuresti.
Anul trecut m-am hotarat sa pun banii la un apartament nou, si am bagat banii de avans ramanand sa platim restul cand e gata apartamentul. Am plecat din tara numai dupa ce cel putin trei banci mi-au zis ca acorda credite persoanelor angajate in exterior. Ca acuma cand am nevoie sa aflu ca regulile s-au schimbat din nou
.
Curat ghinion!
Madalina
mami de
Isabella Andreea
http://www.picasaweb.com/bogdanmabo
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124758
"Dumnezeu are numai 2 maini, de aceea a creat mamicile"
danonique spune:
ROLI imi pare tare rau ca esti suparata si sper sa se rezolve totul cat mai bine pt voi.Eu zic sa nu te dai batuta si sa incerci si la alte banci si poate vei obtine creditul dorit.
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si
16+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert
Ellenuta spune:
scrisesem un ditamai mesajul si mi l-a papat baubau de laptop
.. 
vroiam sa-i spun ceva laureid dar am uitat .. sunt obosita .. pana imi amintesc uite un 
roli imi pare rau ptr credit, acum apele sunt tulbure pe piata bancara dar eu zic ca se vor limpezi si veti rezolva cu banutii.
mada uff .. mititica isabelle, imi pare rau ca a fost bolnavioara. sanatate multa!
lala20 ce faci? iar esti deprimata? hai ca ne e dor de bibi cea frumusica, eliza, cati
, gabby esti suparata pe noi??, tinna, cum sunt frumosii tai, isidora .. vrem pozute cu piticii cu ochi frumosi, honey, cum e aj? alina023 .. mai e bolnavioara anita?, MIRI!!! va pregatiti de scoala, nu?, laurici de piatra
, miki baby, louiza, alinatudor, cum e stefiuta, tu mai esti supi cu socrella?,
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
danonique spune:
Dana, am vazut si pozele cu Albert. A crescut mult si intr-adevar seamana bine cu tine si cu surioara lui :-)
Despre nume, daca mai accepti sugestii si nu a venit altcineva cu ideea, mie imi place mult David, si e universal.
Stancutza,
de
Sofia Elena - 21.01.2008
Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei
[/quote]Multumesc mult pt sugestie.E un nume superb.Il pun pe lista!Pupici Sofiei!
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si
16+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert
Ellenuta spune:
acestea fiind zise .. ma duc la
, mi-e tare somn.
noapte buna, somn usor!
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
laura_dimitris spune:
Doamne,... ce ma fac ca eu de obicei la ora asta doarmea deja de 2 ore...
Fir-ar ea sa fie de cafelutza bauta la 17.30...
. M-as duce sa ma bag in pat dar mi-e frica ca-mi trezesc cu foiala mea fetitza sau mai rau barbatul ![]()
Mai fetelor, am si eu o iontrebare la cele care ati dat / dati calciu pharco si fier la bebei..
Mie mi-e tare greu sa le dau ... mi se pare ca u gust naspa si i le pun in ceiut... problema este ca nu-lk bea imediat pe acel ceai desi incerc sa nu-i pun mult dar, totusi, trebuie sa-i pun vreo 50 de ml ca sa-si mai dilueze gustul... Sa-l dau acest ceiut cu siropelele in elsi dupa cateva ore...???
Dana, sunt convinsa ca vei elege un nume foarte frumos si pentru bebe 3
!!! Vanessa si Albert imi plac la nebunie!!!
Miki, dar ai sarbatorit nu gluma... 3 zile ca-n povesti
!
Si eu plec in vacante cu catel si cu purcel( cu baiat si cu fetita
) dar o iau - pentru mai multa siguranta si pe buna lor cu noi ( adica pe maica-mea
)
Ma duc sa ma spal si sa-mi iau cu lanterna camasa de noapte din sifonier...
poate totusi imi vine somnul...
Lala 20 ... unde esti ?????
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
laura_dimitris spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ellenuta acestea fiind zise .. ma duc la , mi-e tare somn.noapte buna, somn usor! Elena de Eva Maria (14.01.2008)Eva creste mare Eva |
Noapte buna elle! iti intorc cu drag
!Cu alina 023 am mai vorbit eu. Nu-i daduse de cap raceleii lui anita iar cu luca merge la dentist pentru carie nasoala.
Are foarte mult de lucru...
Si mie imi lipseste alinutza tare mult !!!!
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
Ioanact spune:
stancutza ii dau si fructe, dar numai perele si nectarinele cu cereale le mai vrea, merele si piersicile nu le m vrea, poate si din cauza eruptiei dentare. In fiecare zi ii dau cateva lingurite, nu am m zis k nu mananca f mult.
ALBUM
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte
Alte POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI
ALINA de
IOANA (11 Ianuarie 2008)