Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (133)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Citat:
citat din mesajul lui roli25

Se pare ca nu vom lua creditul de care avem nevoie pt.casa si atunci vom fi nevoiti sa ne mutam in apartamentul pe care l-am contractat cand il aveam doar pe Marc si acum a devenit neincapator si care oricum nu e gata ...deci ne paste inca un an de chirie...niste mizerii de probleme care imi macina nervii

Roli mamica de Andrei(16 ianuarie 2008) si Marc(9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Offfff
Doamne, chestia asta cu inasprirea conditiilor de acordare a creditelor a creat mari probleme multora....
Eu cred ca se vor linisti apele si poate reusiti sa obtineti totusi creditul necesar... Nu cred eu ca vor ramane bancile cu mainilein san sa-si piarda ei debitorii....

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madanic spune:

Ne cerem scuze, nu am mai intrat de multisor. Isabella a fost foarte bolnavioara. Am tras mare sperietura, febra mare, era apatica nu mai papa . Si la ea toate episoadele de raceala de pana acum s-au manifestat in weekend cand nu-i nimeni la clinica pediatrica .
Am dus-o la ER si au zis ca este vorba de o infectie la gatuletz si la una din urechiuse. I-am dat antibiotic toata saptamana, si abia acum a inceput sa-si revina.

Uram si noi La Multi Ani! tuturor clopoteilor nascuti astazi. Si La Multi Ani! Miki_mamica, sa fii sanatoasa si fericita alaturi de ai tai .

Madalina
mami de Isabella Andreea
http://www.picasaweb.com/bogdanmabo
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124758
"Dumnezeu are numai 2 maini, de aceea a creat mamicile"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cristacoman

A, si daca cumva, intarziem sa-i dam, ne bate in masa si vocifereaza de ne aud toti vecinii....
Acum canta impreuna cu carticica muzicala...

Angi, multa sanatate Pupicului.

Laura, te-ai odihnit? sau de acum incolo? odihna placuta.

Cristina, mami de Antonia Izabela (29.01.2008)- avem 8+ lunitze.

luna a8a
luna a7a
lunaa6a

Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a

Am dormit o ora de la 4 la 5 dupa amiaza. Si acum nu mai imi este somn deloc... Toata casa doarme iar eu bantui pe aici...
Nu am inteles intrebarea ta cu supa de carnita...?
Eu ii oparasc putin carnitza, arunc apa aia murdara apoi o fierb intr-o prima faza separat de legume, cand este cam 3/4 fiarta o pun in oala in care ii fierb legumele....
Practic imi rezulta o cirobita cu de toate dar eu ii scot din legume si bucatele de carne si le mixez cu blender-ul... deci imi reiese piuree...
Tu vrei sa-i dai ciorba adica... zeama cu carnita in ea sau cum?

si Eleni - 05.02.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madanic spune:

Citat:
citat din mesajul lui monicaa

Citat:
Monicaa, dar am fiert si eu mierea in apa de la ceai.Am lasat-o sa fiarba cateva minute.Nu e bine nici asa?Miera nu e de la tarani, de la Kaufland o iau.
Si i-am dat dupa ce am intrebat-o pe doct mea.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008

Ramona recunosc ca nu-s experta in domeniu. Ti-am povestit si eu ce mi-a spus pediatra si ce am citit pe net.
Nu are importanta daca e de la tarani sau din magazin. Nici macar procesul de pasteurizare nu indeplineste conditiile de temperatura necesare pentru distrugerea bacteriei. Si nici fiertul ceaiului

Ideea e ca e foarte rara imbolnavirea prin miere. Dar daca apare la copii pana la un an e fatala (din lipsa de tratament). Exact ce iti spuneam: sanse 50%. E un risc pe care eu una nu sunt dispusa sa mi-l asum.

Pupici si sincer nu vreau sa te sperii si nici sa te conving sa nu ii dai miere. Am tinut totusi sa iti spun ce stiu eu. Decizia apartine oricum fiecarei mamici in parte.

Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi

Si noi am primit aceeasi interdictie. Doctoritza a subliniat ca mierea este un produs neprelucrat termic si ca prin urmare sporii pot sa existe in ea. Chiar mai mult la mierea naturala decat la cea prelucrata pentru ca de fapt sporii din natura vin. Foarte periculos pentru copiii sub un an a zis, asa ca am renuntat. Soacra mea i-a dat nepoatei mele ceai indulcit cu miere foarte devreme, si acuma cand aude ca e fetitza racita imi recomanda ceai cu miere. Pana si mama mea mi-a recomandat mierea dar eu nu i-am dat Isabellei. "Beter safe than sorry" mai poate sa astepte.

Madalina
mami de Isabella Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky_mamica spune:

Buna seara si de la mine ....
MULTUMESC frumos pentru toate urarile de ziua mea, sunt flatata sa vad ca atetea mamicutze si-au adus aminte de mine si mi-au urat de bine.... mi s-au luminat ochii cand am inceput sa citesc si sa vad ca lumea de pe aici nu m-a uitat. Va multumesc inca o data si va trimit multi multi icei.

Dupa 3 valuri de invitati in 3 zile diferite sunt obosita moarta de pus masa, luat masa si ma gandesc ca asa patesc an de an.... am inceput sa sarbatorim sambata si abia acum am reusit sa pun toate lucrurile la loc si sa ma potolesc si eu un picutz...
Am avut noroc ca toti prietenii nostri si inclusiv rudele au o atractie pt Luca si a trecut din mana in mana si nu prea am simtit ca am copil ....

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Madanic

Ne cerem scuze, nu am mai intrat de multisor. Isabella a fost foarte bolnavioara. Am tras mare sperietura, febra mare, era apatica nu mai papa . Si la ea toate episoadele de raceala de pana acum s-au manifestat in weekend cand nu-i nimeni la clinica pediatrica .
Am dus-o la ER si au zis ca este vorba de o infectie la gatuletz si la una din urechiuse. I-am dat antibiotic toata saptamana, si abia acum a inceput sa-si revina.

Uram si noi La Multi Ani! tuturor clopoteilor nascuti astazi. Si La Multi Ani! Miki_mamica, sa fii sanatoasa si fericita alaturi de ai tai .

Madalina
mami de Isabella Andreea

Of, alt clopotel care a fost bolnavior....
Bine ca ai aflat ce are si ca a fost bun tratamentul!!!!
Acum o sa inceapa usor-usor sa si pape bine!

si Eleni - 05.02.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristacoman spune:

Laura, mersi. Eu intrebam daca avem voie sa dam supa de carne la pitici. Adica eu fierb carnea, separat de legume si arunc apa, iar carnea o mixez cu legumele. Acum o mananca asa taiata bucatele cu legumele piure.

La Multi Ani, Miky!!!

Cristina, mami de Antonia Izabela (29.01.2008)- avem 8+ lunitze.

luna a8a
luna a7a
lunaa6a

Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky_mamica spune:

Am vazut ca intreba Ioana de mesele bebeilor asa ca :
ora 4-5: 120 ml lapte pe urma somn
ora 7-8: 100 ml lapte pe urma somnic pana pe la 9
ora 10-11: 150 gr piure de fructe cu branzica sau cereale, joaca si pe urma somn
ora 14-15: 120 gr piure de legume cu diferite carnitze: pui, galbenus de ou, vita, peste, ficatzel - in ordinea asta
ora 18-19: 150 gr iaurt Tnuva cu 2 biscuiti sau cu fructe
ora 21:30 baitza si imediat dupa 200 ml lapte cu cereale (dar facute groase - 7 masuri de lapte si 6 masuri de cereale la 200 ml de lapte), pe urma putina joaca si somn..........

si tot asa zi de zi si uite ce repede trece timpul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

LAURA D .Poze cu burtica nu am dar promit sa fac.La ultima ecografie dr a zis ca e baietel.Vineri am din nou programare si astept confirmarea.Daca e totusi fetita am deja numele pregatit ca pt baietel nu reusesc sa ma hotarasc.Imi plac foarte multe nume dar sunt deja date copiilor prietenilor.Cu intarziere vreau sa il felicit si eu pe DIMITRIS pt sarbatoarea de ieri.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 16+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Buna seara zuzici!

Fug repede la somn, dar nu chiar asa repede...mai intai am cateva vorbulite de spus :-)

Miky, LA MULTI ANI! Sa fii sanatoasa si sa te bucuri de Luca cel scump!

Roli, Madanic, Elle, imi pare rau sa aud de copilasii bolnaviori, sa se faca bine repede toti mititeii!

IoanaCt, ce n-am vazut eu in meniul bebelinei tale sunt fructele, nu-i plac? La noi mesele sunt asa:

6.30 san
10.30 / 11 piure fructe (mar cu para, de obicei) si doua masuri cereale si lapte 100 ml
14 legume cu carnita sau ou sau ficatel (aici nu mai insir ce-i dau, ca avem meniu variat cica) si lapte 100 ml
16 san - mai mult de recunoastere, dupa ce vin eu acasa de la birou :-)
19 iaurt cu o masura de cereale
21 san

Si eu fac parte din categoria disperatelor ca nu bea fata... Daca e lapte in biberon, e ok. Daca e altceva (orice altceva), il arunca cat colo. Cu lingurita o mai pacalesc, sau cu seringa de la Nurofen, sau cu cana de oameni mari. Mai nou, seara ii inmoi un piscot in muuuult ceai si i-l dau cu lingurita. O firimitura de piscot, o lingurita de ceai si tot asa... Iar la mesele solide primeste laptele INAINTE de masa, ca sa ma asigur ca mai ia si ea un lichid acolo.

Cu rontatitul m-am lamurit, am mai citit azi. Tot ce e "finger food" e bun pt copil pt ca invata sa manance singur, dar e de preferat sa se dea la ora mesei si nu intre...Deci asa vom face, cu putine exceptii. M-am luminat si eu la cap - dandu-i sa rontaie pentru linistea mea sau ca sa-si faca masaj la gingii ii creez de fapt un obicei alimentar prost, de care o sa-mi fie greu sa scap mai tarziu...Ma bucur deci ca am intrebat azi despre rontait.

Ven + Nati, ce pui scumpici aveti! Toti patru! Am savurat la maxim pozutele de la mall!

Gata, noapte buna de la mine, ma duc la nani ca maine la 6 si ceva imi da mandra strigare! Noapte linistita sa aveti!

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput