Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (133)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Daca tot m-a prins ora asta pe forum... mi-am amintit de vremurile cu burtici cand bantuiam pe aici si pe la 3-4 dimineata...
Doamne, ce de emotii....
Era minunat sa o simt in burtica pe eleni a mea dar este la fel de minunat sa o stiu acum ca doarme la ea in patut, linistita ca un ingeras ce este !!!
Cateodata realizez ca sunt asa de fericita ca-mi vine sa plutesc....!!!
Am doi copii minunati, am o familie super misto cu o sora si o nepotica pe care le ador, cu socrii buni ( asta chiar ca este de poveste, nu? ) si , in plus, va am si pe voi care mi-ati fost alaturi de atatea ori, cu care am trecut - virtual si nu numai...- prin atatea emotii, experiente...

Hai, ca mai am putin si cad in butoiul cu melancolie...
Cred ca melancolia asta se "asorteaza" tare bine cu insomnia...

Adaug si eu la lista cu strigari facuta de ellenuta: shose !!!!, mitsule!!!!honey !!!

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

acestea fiind zise .. ma duc la , mi-e tare somn.

noapte buna, somn usor!

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva

Noapte buna Ellenuta! Am plecat si eu sa ma culc, poate voi reusi in noaptea asta sa dorm mai bine.

ALBUM
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte
Alte POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicaa spune:

noapte buna si de la mine mamici

lauraD hai ca m-ai facut sa plang. asa simt si eu (mai putin chestia cu socrii ). noi anul trecut pe vremea asta ne mutam, vopseam pereti si ii tot explicam burticii ce si cum se intampla..e he..tare frumos

Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monicaa

lauraD hai ca m-ai facut sa plang. asa simt si eu (mai putin chestia cu socrii ). noi anul trecut pe vremea asta ne mutam, vopseam pereti si ii tot explicam burticii ce si cum se intampla..e he..tare frumos

Noapte buna!!!

ALBUM
Alte POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monicaa

Noapte buna!!!

ALBUM
Alte POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

buna seara fetele

Am reusit in sfarsit sa ajung si eu la calculator , sotul a avut treaba la el pana acum si eu a trebuit sa stau pe tusa
Ereena ma bucur ca i-a placut lui Matei de Andrei , si eu radeam cand statea langa mine si canta , abia reuseam sa tin aparatul sa-l pot filma
ramonab saru`mana mai am niste filmari cu Andrei dar sunt mai mari ca marime si nu pot sa pun pe forum , sa-l vezi cum o tamaiaza pe Maria si o binecuvinteaza cu crucea duminca in biserica la slujba se duce prin biserica si incepe sa-l dirijeze pe cantaret , incepe sa cante , abia reusesc sa-l potolesc fiindca deranjeaza slujba , asta sunt copii trebuie intelesi , un pupic mare si felcitari pentru bebe Razvan care a zis mama
Am vazut ca discutati despre calcatul rufelor la bebei , nici eu nu le calc in anotimpurile reci , vara le calc fiindca mai sunt bluzite, rochite, fustie care necesita calcare dar toamna si iarna nu le calc fiindca sunt mai mult haine groase care chiar nu ai cum sa le calci emabucuresti nu am cum sa-ti raspund in legatura cu borcanelele de papa pentru bebe
danonique foarte frumoase pozele cu bebe Albert , multumesc asa este copii imita ce vad la parinti .Sarcina usoara iti doresc
Ioanact saru`mana si insanatosire grabinca iti doresc
monicaa saru`mana bafta sa iasa analizele bune
laura dimitris imi pare rau ca nu poti vedea filmuletul , poate de acasa vei reusi
ginette, madalina28 cine stie ce se va face cand va fi mare poate il va urma pe tati s-au poate nu , vom vedea
stoisor imi pare rau prin ce treci , si eu am intampinat aceasi problema si stiu cum este , eu i-am zis dr ca Maria nu bea ceai si pace , am insistat de nenumarate ori , dr mi-a recomandat sa-i dau apa plata sa bea cand ii este sete , dar vreau sa-ti zic ca nici pe asta nu o bea cu mare tragere de inima ,sucurile in schimb le bea
Ellenuta sanatate multa Evei , sa-i treaca starea febrila si sa nu o mai chinuie pe mami
Angi multa sanatate lui bebe
cristacoman felictari Antonia pentru primii pasi facuti
Madanic sanatate multa Isabellei

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)

Album poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

La multi ani Miki!

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Uraaaaaaaaa! Am reusit sa te felicit chiar de ziua ta...m-am grabit sa nu intram in 28. Sa fii fericita, Miky!!!!!

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui roli25

Lala lamureste-ma te rog ce face sinupretul asta? Eu cred ca o iau razna, amandoi mi-s muciosi de 2 sapt si nu se rezolva nici cu colargol nici cu ophtamesone, nu mai stiu ce sa le dau
Au inceput simultan amandoi cu muci transparenti, s-au transformat in albi, apoi verzi si grosi si apoi din nou transparenti si lichizi...eu asa ceva nu am mai pomenit... evident nas infundat si urletele noaptea

Roli mamica de Andrei(16 ianuarie 2008) si Marc(9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Roli, Sinupretul este un medicament din clasa mucoliticelor. El are menirea sa fluidizeze mucisorii , sa ii "deblocheze" din caile respiratorii si in felul asta sa il ajute pe copil ( si pe adult, exista pastile pentru noi) sa ii elimine pe cele 2 cai posibile ( ori pe nas, ori digestiv).

Din aceiasi clasa si cu aceleasi functii mai sunt si : Rinathyol, Fluimucil.
Poate le cunosti pe astea.

PS : imi pare foarte rau sa aud de credit, te inteleg perfect , si eu am patit-o recent.

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristacoman

Buna seara, dragelor.

LalaD, sa-ti traiasca baiatul, sa fie sanatos si sa-ti aduca numai bucurii. La multe lunitze si La Multzi Ani!!!, Andrei.
Ramonab, felicitari pt. primul "mama", de acum sa vezi ce te mai toacala cap.

Avem si noi o veste. Astazi, Antonia a facut primii pasi singura...
Nici, nu pot crede, nu are inca 9 luni si ea a facut 3 pasi singurica.
Din pacate, eu eram la birou, dar m-a sunat mama sa-mi spuna ca fata mea s-a dus sa mangaie printesele de pe dulapior, singurica.
Ma duc sa-i fac baita.

Cristina, mami de Antonia Izabela (29.01.2008)- avem 8+ lunitze.

luna a8a
luna a7a
lunaa6a

Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a

Bravo Antonia cea mica si curajoasa
Felicitari !

O zi excelenta !
Lala.