Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (133)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioanact

I-am dat Ioanei 2,5 ml de Nurofen ,preventiv, mi-e frica sa nu ii dau raceala. Am procedat bine?

ALBUM
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte
Alte POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Alina, nu prea actioneaza Nurofenul preventiv.
El are functie si reactie imediata in organism.

Preventiv ii poti da Oscilococcinum, sunt niste bilute homeopate pe care le dizolvi in putina apa.
Ii poti da un tubulet pe zi in perioada cand esti tu racita sau un tubulet pe saptamana in sezonul rece.

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cristacoman

Multumesc fetelor.

am si eu o interbare, cand le putem da supa de carne la bebici, adica incepand cu ce varsta?
LalaD, ai fiert spanacul impreuna cu carnea de pui?

asa ma tenteaza sa-i fac o supa de gaina cu taitzei de orez......

Cristina, mami de Antonia Izabela (29.01.2008)- avem 8+ lunitze.

luna a8a
luna a7a
lunaa6a

Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a

Cristina, eu o clocotesc 5-10 minute separat in alta oala , dupa care o mut in oala cu mancare a lui Andrei.

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!

Poze

Mergi la inceput

Si acum sa spun si eu civilizat : Buna dimineata !
Si sa va ofer si o cafeluta :

Andrei s-a pricopsit cu un fundulet rosu ca de babuin de la portocala pe care am binevoit sa o dau ieri pentru prima data
Bai, dar e rosu cum nu a fost niciodata ....il ustura de numa
Momentan l-am dat cu violet de gentiana a nu suporta nicio crema pe el.
Offfff

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!

Poze

Mergi la inceput

Si inca o chestie draguta pe care am uitat sa o spun ieri .

Ma plangeam mamei ca nu ii gasesc lui Andrei cizmulite cu pielea moale si comode. Si ea si-a amintit ca a pastrat de cand eram eu mica prima pereche de cizmulite primite pentru mine , la botezul meu de la prietena ei draga din Germania .

Si vreau sa va spun ca ii vin perfect
Au o piele moale , zici ca este piele de manusi si arata ca noi dupa 32 de ani
Am ramas blocata, nu imi venea sa cred.
Mai ales ca se incalta dintr-o miscare si nu mai chinui copilul, plus ca sunt usoare ca un fulg si au si blanita
Am ajuns ieri sa comentez ca varsnicii : nu se mai fac frate incaltari ca pe vremuri, clar !

Bogdan fiind nascut vara nu a beneficiat de ele si eu uitasem cu desavarsire de existenta lor.

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lala_D

Si inca o chestie draguta pe care am uitat sa o spun ieri .

Ma plangeam mamei ca nu ii gasesc lui Andrei cizmulite cu pielea moale si comode. Si ea si-a amintit ca a pastrat de cand eram eu mica prima pereche de cizmulite primite pentru mine , la botezul meu de la prietena ei draga din Germania .

Si vreau sa va spun ca ii vin perfect
Au o piele moale , zici ca este piele de manusi si arata ca noi dupa 32 de ani
Am ramas blocata, nu imi venea sa cred.
Mai ales ca se incalta dintr-o miscare si nu mai chinui copilul, plus ca sunt usoare ca un fulg si au si blanita
Am ajuns ieri sa comentez ca varsnicii : nu se mai fac frate incaltari ca pe vremuri, clar !

Bogdan fiind nascut vara nu a beneficiat de ele si eu uitasem cu desavarsire de existenta lor.

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!

Poze

buna dimineata !!!!
multumesc de cafeluta! Am vazut ca ne inviti la cafea si mi-am luat o cescuta reala si am mers sa o savurez.
Ce emotionant sa poarte andrei ghetutele tale de cand erai mica...
Bravo mamei tale ca le-a pastrat!
Cum am ramas uimita cand am citit ca roxanici are 37 de papusi aradeanca de cand era mica...
Apropo,... buna dimineata roxanici !!! Ai ajuns la birou ?

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Lala, neatza. Sa poarte cizmele sanatos!

Ereena, mai vroiam sa-ti zic de bandana de la gatul lui Mathias. Da, e asa o chestie triunghiulara de bumbac, cu scai la spate. Sunt primite de la socrela din Deutschland. Pe la noi n-am vazut.
Mathias poarta de la 3 luni, de cand a inceput sa baleasca la greu. De atunci nu iese din casa/curte fara bandana la gat :) Nici mie nu-mi place sa-l scot cu bavetica pe strada, si fara nimic nu se poate, ca ii curg rauri-rauri, de luni de zile.

La fel a purtat si Markus, tot de la 3 luni pana la 1 an, cand au inceput dintzosii.

In rest n-am apucat sa citesc mare lucru.

Mathias tot tuseste. Cu multa expectoratie. In ultimele 2 nopti a tusit pe la 4 dimineata pana a vomitat tot patutul. Nu stiu ce sa-i mai dau. Am schimbat pana acum Sinupret, Eurespal, Ketof, Fluimucil. Il dau pe piept cu Pulmex baby. In fine, azi o sun iar pe dr.

O zi buna va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

neata,

vreau si eu caci eva m-a cam bazait azi-noapte .. s-a trezit de 3 ori pana la 6 cand i-am dat sa pape. ca s-o linistesc am tinut-o asa cum faceam cand era mica .. pe pieptul meu, si am si leganat-o .. cum o puneam in pat, era jale .. mi-a facut si febra .. i-am dat panadol si la 7, iar 4 ml de nurofen ..

lala ce frumos!!! sa ne pui si noua pozute cu ele.

laurici la cat ai adormit azi-noapte?? sa stii ca si eu azi-dimineata, mi-am cautat hainele cu lanterna in dulap ..

nu am niciun chef de job .. tare ma ingrijoreaza episoadele astea de febra. trebuie sa intru in posesia trimiterilor de la doc si sa-i duc probele ..

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

neata,

vreau si eu caci eva m-a cam bazait azi-noapte .. s-a trezit de 3 ori pana la 6 cand i-am dat sa pape. ca s-o linistesc am tinut-o asa cum faceam cand era mica .. pe pieptul meu, si am si leganat-o .. cum o puneam in pat, era jale .. mi-a facut si febra .. i-am dat panadol si la 7, iar 4 ml de nurofen ..

lala ce frumos!!! sa ne pui si noua pozute cu ele.

laurici la cat ai adormit azi-noapte?? sa stii ca si eu azi-dimineata, mi-am cautat hainele cu lanterna in dulap ..

nu am niciun chef de job .. tare ma ingrijoreaza episoadele astea de febra. trebuie sa intru in posesia trimiterilor de la doc si sa-i duc probele ..

Eva creste mare
Eva

Of, mai elle... iar febra ?!
Te-ai uitat in gatul ei? Are cumva rosu ?
Vorbeste cu dr. poate ar trebui sa-i faci un exudat faringian si unul nazal...
Nu mai stiu care zuzulica spunea pe aici ca si-a dat seama ca al ei copil tusea de 2 luni din cauza de crocozaur in gat...
Si eu trebuie sa-i fac lui dimitris numai ca mi-e groaza sa plec dimineata cu el de acasa si sa-l mai si duc inapoi...

In alta ordine de idei, am reusit sa adorm aseara pe la 12 noaptea. Am mai bantuit pe forum la gravidute de noiembrie-decembrie...
Eram asa de emotionata cand citeam ce-si spuneau...

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

buna dimineata! ati baut deja ? al meu bebe se trezeste dupa ora veche...deci azi la 6 a dat desteptarea..., cu toate ca l-am culcat la 8.30, dupa ora noua...sper sa se obisnuiasca cit de repede cu noul program, ca e nasol asa.

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

laurici chestia e ca nu tuseste .. si nici rosu in gat nu are. mie mi-e de o infectie urinara .. dar doc mi-a spus ca face febra foarte mare, e apatica la infectie. ramonici zicea ca are un crocobaur in gatut razi, dar si ei ..

sunt tare suparata ...

Eva creste mare
Eva

Mergi la inceput