Ce culoare vor avea ochii bebelusului?
Raspunsuri - Pagina 3
ramii spune:
la inceput puiutzul a avut ochisorii de un albastru-gri. acum,la 4 luni, sunt un albastru. poate ii raman asa. imi plac. 
Gabi_K spune:
ai mei s-au nascut cu ochi negri, abia pe la cateva luni s-au deschis la culoare.
Ex are albastri, eu albastri/verzi, Robert albastri ca taicsu, Lili www.dropshots.com/kincses4#date/2008-09-21/12:49:38" target="_blank">exact ca ai mei.
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert
cristina1980 spune:
eu am caprui, sotul la fel. mi-ar place mie sa iasa cu ochi albastri, dar...
cristina
20+ de
cosmina ioana
m_i_s_s_y spune:
eu - caprui foarte deschis si tati-verzi...speram ca peste 6 luni bebe va avea ochi frumosi ca a lu tati![]()
grace30 spune:
Haha
nu ma pot abtine sa remarc cat sunt de "deosebita"
deci parintii tatului meu - amandoi ochi albastri - taica-miu verzi 1%
parintii mamei - unul caprui, altul aslbastri - mama verzi 0%
deci ai mei amandoi ochi verzi - eu caprui <1%
in concluzie - no comment asupra articolului.
http://bd.lilypie.com/Qph4p2.png

mami de
Petru Alexandru (16.01.2007)
Laura Ioana spune:
Si eu si sotul avem oki caprui, iar puiul nostru, Thea, are ochi albastri-albastri
Nici nu am indraznit sa sper asa ceva![]()
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Atat sunt de mare
Filmulete
Octombrie - Noiembrie 2008
Craciun 2008
luminita2008 spune:
eu am ochii caprui, sotul caprui-verzi, iar bebeii, care acum au 5 luni, inca albastri.... poate ii tine Doamne-Doamne asa...
Luminita
de
Eduard Mihai si
Robert Gabriel - 26 septembrie 2008
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi
maddutz spune:
mda...mama are ochii caprui, tata albastri, eu verzi! conform articolului sansele ar fi fost 0% ![]()
banuiesc ca sunt exceptia care intareste regula! ![]()
madau spune:
maddutz baga-ma si pe mine la a doua exceptie...tata cu ochi albastri, mama caprui...eu VERZI![]()
Si ca sa nu fiu singura exceptie din familie...eu am ochi verzi, sotul caprui iar fiimea iesi cu ochi NEGRI
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
margele si alte zorzonele