Ce culoare vor avea ochii bebelusului?
Ce culoare vor avea ochii bebelusului? Culoarea ochilor bebelusului este un subiect fascinant care i-a preocupat pe viitorii parinti dar si pe cercetatori timp de secole – pana cand stiinta ne-a oferit un mod mai bun de a intelege culoarea ochilor si modul in care se transmite... cititi www.desprecopii.com/info.asp?id=1507" target="_blank">despre ce culoare vor avea ochii bebelusului aici.
o sarcina usoara si copii sanatosi,
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/
Raspunsuri
gabryella81 spune:
...am citit articolul de pe site si chiar m-am amuzat putin...sa va spun despre mine ca am ochii cand verzi cand albastri...se schimba..sotul ii are caprui...sunt chiar curioasa ce culoare vor avea ochisorii lui bebe
6
Cristina_C spune:
Interesant articolul.
gabi, eu am tot asa - ochii albastri-verzi, sotul ii are caprui si copilul a iesit cu ochii albastri-albastri, asa au fost de la inceput, nu si-au schimbat deloc culoarea pe parcurs.
szivarvany spune:
Si pe mine m-a interesat subiectul la vremea aia
Giulia se nascuse cu ei de un albastru inchis-negru, apoi i-au devenit de o nuanta deschisa de albastru, acum ii are verzi I-a mostenit de la tata`so.
Daria & GIULIA(2004 08 16)
gabryella81 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Cristina_C Interesant articolul. gabi, eu am tot asa - ochii albastri-verzi, sotul ii are caprui si copilul a iesit cu ochii albastri-albastri, asa au fost de la inceput, nu si-au schimbat deloc culoarea pe parcurs. |
si eu m-as bucura sa aibe ochisorii albastrii...ar fi frumos...sper sa fie asa...voi vb eu cu el in burtica
6
ramonaiani spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabryella81 ...am citit articolul de pe site si chiar m-am amuzat putin...sa va spun despre mine ca am ochii cand verzi cand albastri...se schimba..sotul ii are caprui...sunt chiar curioasa ce culoare vor avea ochisorii lui bebe 6 |
Exact asa si eu: verzi - gri-albastri (depinde de soare), sotul caprui, copilul are ochii negri! (exact ca fratele meu)
Mariana, mami de dulceatza Eliza (06.09.07)
Povestea nasterii
roxx spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ramonaiani
Exact asa si eu: verzi - gri-albastri (depinde de soare), sotul caprui, copilul are ochii negri! (exact ca fratele meu) Mariana, mami de dulceatza Eliza (06.09.07) Povestea nasterii |
Si eu la fel : verzi-albastri , sotul caprui, copilul caprui(la inceput au fost verzulii)
_
Roxana , mami de bubu Luca Teodor (05.12.2007)
Anilansa spune:
buna mamici ... forumul la o cine doreste cu cea mai mare placere
la noi e asa: eu - ochi caprui+ sotul- ochi albastri =strunf cu ochi albastriasa cum am zis de la inceput ca o sa aiba
la nasii nostrii nu se prea potriveste tabelul: amandoi sunt cu ochii caprui si fetita are ochi albastii
Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa
anne-marry spune:
la noi..eu cu achi verzi-albastrii, sotul ochi caprui....prichindelul are: ochi caprui
anne-marry mamica lui teodor alexandru si 6 +
NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA
danangie spune:
Am o carte in care scrie ca, culoarea caprui predomina.Eu ii am caprui, sotul negri.Mama verzi, soacra albastri, tata caprui, socrul caprui.Bb Alessio a iesit cu ochii negri.Am sperat totusi sa se faca o minune si sa ia ochii mamei.Din 4 frati cat am fost nici unul nu a luat culoarea verde!
ALESSIO comoara mea, 07.06.2008
S-a mai nascut o stea: ALESSIO!
Ela2001 spune:
La noi e asa: eu - verde inchis, sotul albastri- verzi in functie de lumina, iar fetitza albastru curat; la nastere i-a avut albastru inchis.