Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (36)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Leeloo tare rau imi pare sa aud asa ceva! Mai, da' sapt trecuta erai tu cu burtica, nu te mai lecuiai si acum el, o fi legatura, ceva? Oricum, multa sanatate

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jady spune:

Buna Fetele...
eu am avut o saptamana firul de la laptop rupt si no nu vam prea citit ...recuperam...
sa va dau o veste:AVEM 2 DINTISORI...iau iesit deja coltisorii imi este tare mila de bebe dulce...

miss imi pare bine sa te recitesc,saptamana trecuta ai avut probleme cu netul...in final ce ai facut cu alaptatul???

mamici scumpici am nevoie de un sfat urgent Eric nu prea mai vrea nici san si nici biberon ,am inceput cu diversificarea si acum nu mai stiu cat si la ce interval sa pape lapticul voi ce spuneti???eu mam speriat si vreau sa cer sfatul pediatrului...HELP.

VA CITESC DIN URMA SI REVIN...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Ralu, bine ai revenit!
Sa stii ca am rezolvat pana la urma cu menajera, o sa vina o fata de 27 de ani cu copilasi pe-acasa si amarata care are nevoie de bani. O s-o iau pe ea.
Asa e, ai dreptate, se poate alege copilul (am prieteni care au facut-o), deci Laurita, as alege si eu unul mai blondutz asa

Vlady

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jady spune:

A dintisorii sunt jos si iau iesit 2 deodata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micaela06 spune:

multumim fetelor pentru raspunsurile legate de vaccinuri. Saptamana asta ne ducem la dr sa facem vaccinul de 4 luni +rotarix-ul si o stabilim daca facem prevenarul. Oricum stiu ca este cam discutabila chestia cu prea multe vaccinuri dar eu sunt mai panicoasa asa de felu meu si Doamne fereste sa faca puiu meu vreo boala.

Am vazut pozele voastre , ce copiluti frumosi aici la odisee!!!
Le-am vazut impreuna cu Daria si sa stiti ca chiar incerca sa vorbeasca cu bbeii, facea 'ghi...' la ei!
Stiu ca nu e bine sa tin copilu la calculator, dar se mai intampla. sa o vedeti cum incearca sa apese pe tastatura si cum se uita apoi pe monitor sa vada ce s-a intamplat... copii din ziua de azi.
Am vazut ca discutati de bb2 si chiar de bb3... eu nu stiu ce sa zic acum as zice:'eu? niciodata!' dar asa ma gandesc ca in viata asta de cate ori am zis asa am ajuns sa ma sucesc . Oricum, toata lumea care ma cunoaste e socata ca eu m-am hotarat sa fac un bb

Dar nu credeam ca pot iubi pe cineva asa cum o iubesc pe Daria si pot avea atata rabdare cu cineva adica stiti si voi prea bine despre ce vorbesc

Mihaela de Daria-Maria (23 iunie 2008)

O comoara, o comoara...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micaela06 spune:

Citat:
citat din mesajul lui jady

A dintisorii sunt jos si iau iesit 2 deodata

mami de ericut...D-ZEU sa va binecuvinteze.

Si la noi la fel

Mihaela de Daria-Maria (23 iunie 2008)

O comoara, o comoara...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

Multumim pentru urari!

Leeloo hai ca usor usor ii trece lui burtica nu mai fi suparata. Ufff daca nu i-ar durea burtica ar fi perfect!

Fetelor aseara a venit socramea la mine si sotul ii zicea de asta mic ca e constipat si binenteles cum m-a prins singura mi-a zis: dar da putina miere! Femeia asta e bolnavaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!! Cred ca daca mai aud odata cuvantul miere la cat sunt de suparata cu baiatul (mi-a slabit saptamana trecuta cand nu a prea mancat 150g)si cu serviciul sotului o OMOR!
Nu stiu dar asa se strang toate relele in acelasi timp! Cica sa nu plangi dar eu una nu mai pot! Trebuie sa ma descarc si sa imi revin pt piticul meu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Salutare si de la noi ratacitii.
O pe MissParker care e ca de obicei o dragutza si isi aduce aminte si de oi ratacite ca noi. Si ca sa raspund la intrebaarea daca e ok la noi...cat de cat. Dar hai sa mai va punem la curent cu noi.
Bitzu meu e un scump si jumatate. A ajuns sa interactioneze cu noi foarte mult. Simt ca am pitic in casa. Si daca a crescut, a crescut si puterea lui de intelegere. Si intelege ca mami si tati il iubesc mult mult mult, caci am impresia ca uneori se rasfata taaare mult. Ne pupam de dimineatza, "discutam", mergem cu avionul, ne batem cu mami si cu tati, iara discutam. E super fericit cand se dezbraca(ma baga la idei piticul) si incepe sa sse certe cu mine la imbracat. Ne luptam pana ne imbracam...cam juma' de ora.
Cu mancarea suntem exact la fel ca si acum n luni. Mancam fix pix cat vrea el...adica 120 maxim 180 ml cam de 4-5 ori pe zi. Daca il fortez se enerveaza si nu mai mananca nimic.
Acum stam in fundulet(dar mai mult ajutat), ne intoarcem de pe spate pe burtica, incearca sa se tarasca da' nu prea ii iese si e scandal mare.
Cred ca urmeaza sa ii iasa dintisorii ca musca tot ce prinde..Si musca cu toata puterea, cu sete.
Hai ca fug ca s-a trezit piticul.

P.S. Pozici noi cu piticul meu http://community.webshots.com/album/563670138lHriHR?vhost=community&start=120

Felicia, cea mai fericita al ursuletzului-pufarina Gabriel (23 Mai 2008)
Pozici cu noi in noua formula
Ursuletzul-pufarina
Povestea nasterii
M-am nascut de ziua mea
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">Sustin campania pentru reproducere asistata. SEMNEAZA SI TU !

Simplicity is the key to excellency

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melly23 spune:

ylari si eu imi doresc sa finalizam montajul dar daca mai sunt pozici noi de adaugat tre sa le adaugam asa ca de fiecare data va fi o noua versiune pana cand voi scrie STOP MONTAJ!!!atunci cred ca va fi finalizat!!! si multa rabdare!!!ce sa zic eu ca m-am zapacit si eu !!!

Noi si fluturica Amelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

AAAA si inca ceva tot de socrela mea nebuna. Zilele trecute mi-a trimis mail: ce mai facem? I-am zis ca am inceput diversificarea si binenteles idioata: aaa pai am eu o lingurita de inox cu care i-am hranit pe copii, sa ti-o dau! I-am spus ca am unele de plastic si silicon ca sa nu ii ranesc gingiile si punct. Concluzia: ieri mi-a adus lingurita si mi-a zis foloseste pe asta pt ca e fff buna si ale tale sunt mari! Si tin sa spun ca sunt chiar fff mici.
Acum caut sa ii trimit linkuri su subiecte de pe net legate de miere! Si am sa ii zic sa termine odata ca m-am saturat!

Mergi la inceput