Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (36)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

leeloo, la ariciul bolnavior, sa-i treaca repede... Si David a fost o scurta perioada deranjat la stomacel, cu gaze etc., dar el le scoate pe partea cealalta

jady, bine-ai revenit si tu... Pai cu alaptatul am decis sa continui mai indarjita ca pana acum si sa reduc la maximum bibe... Cat timp ia in greutate si e perfect in grafic nu-mi fac probleme. Moasa aia mai mult m-a zapacit de cap... Felicitari voua pt. dintisori!!

fecian, pupam pufarina dulce-dulce, ce frumos zambeste el!! M-ai linistit si pe mine cu cantitatile, ca al meu cred ca bea cam 100ml la o masa, dar ma solicita de vreo 7-8 ori pe zi, asa ca tot e bine... nu mai dau completare o perioada, sa vedem ce si cum...

Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi

Povestea nasterii *** www.onetruemedia.com/shared?p=7248d8e682f97e03a2212a&skin_id=1602&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Slide show David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bratafel spune:

eu stau cu mama mea si tot ma enervez , pai sa stau cu soacra sau sa o vad des cred ca as innebuni... dar din fericire o vad destul de rar.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

ylari multumesc! E o simpatica Eva ta...si Eli se benocla la mine sambata cand am facut niste ex de tae bo...nu prea pricepea!

leeloo sanatate piticului! daca vomita ia o formula AR antireflux.

fecian ma bucur ca ai postat! Si Eli manca putinel si mi-a zis dr sa nu o fortez...Asa ca rabdare! O sa se indrepte!

jadyfelicitari ptr dintisori...si noi tot 2 avem!

lorich fii optimista!

Fetele noi bine ati venit! Sa va traiasca bebelunii!

Va pup! Sunt cu amandoi acasa ca asta are are febra! Sper sa-si revina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

laleloo: bietul puiut sper sa se faca bine cat mai repede. Voi ati facut cumva rotarix de curand?

Jady: imi pare rau sa aud ca nu mai vrea sa pape. Si eu am avut aceeasi pb si eram disperata. Probabil e ceva trecator de la burtica. Incearca sa-i dai ceva gen: sab, espumisan, debridat,infacol(parca) etc inainte de masa. Eu am folosit cu succes colic baby. F bun si doarme bine de la el.

Miss: cred ca David are stofa de actor si daca o mosteneste pe mama cu aptitudinile de scriitor iti dai seama ce iese,Florin Piersic va fi mic copil.

pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008)
http://community.webshots.com/album/568228087tqrEjX?start=12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui Micaela06

Citat:
citat din mesajul lui jady

A dintisorii sunt jos si iau iesit 2 deodata

mami de ericut...D-ZEU sa va binecuvinteze.

Si la noi la fel

Mihaela de Daria-Maria (23 iunie 2008)

O comoara, o comoara...

Woooow, ce haios!!!!!!!! Abia astept sa ne laudam si noi cu asa dintzi... dar la noi intarzie....

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Andrada, stai linistita ca nu stiu cat o sa intzeleaga soacrata... Sper sa nu iti faci numai nervi
A mea zicea sa ii pun biscuitzi in piureul de fructe. I-am explicat ca nu ii pot pune, deocamdata e prea devreme, contin gluten si poate avea alergii, bla, bla... Replica ei a fost: tu sigur cand ai fost mica ai mancat cu biscuitzi
Pentru miere si a mea are o pasiune. Le spui degeaba. Ele asa ne-au crescut pe noi, cu anumite metode care in timp si-au dovedit ineficienta / lipsurile, etc si au fost modificate, dar ele nu mai sunt la curent, nu inteleg noile recomandari... Si mama cand a auzit ca pana la 6 luni nu ii voi da nimic, mereu era exasperata de acest lucru. Cand in sfarsit la 5 luni am inceput cu fructele, a rasuflat usurata...

YLARI

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui MissParker

leeloo, la ariciul bolnavior, sa-i treaca repede... Si David a fost o scurta perioada deranjat la stomacel, cu gaze etc., dar el le scoate pe partea cealalta

jady, bine-ai revenit si tu... Pai cu alaptatul am decis sa continui mai indarjita ca pana acum si sa reduc la maximum bibe... Cat timp ia in greutate si e perfect in grafic nu-mi fac probleme. Moasa aia mai mult m-a zapacit de cap... Felicitari voua pt. dintisori!!

fecian, pupam pufarina dulce-dulce, ce frumos zambeste el!! M-ai linistit si pe mine cu cantitatile, ca al meu cred ca bea cam 100ml la o masa, dar ma solicita de vreo 7-8 ori pe zi, asa ca tot e bine... nu mai dau completare o perioada, sa vedem ce si cum...

Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi

Povestea nasterii *** www.onetruemedia.com/shared?p=7248d8e682f97e03a2212a&skin_id=1602&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Slide show David

Cam ca pufarina papa si bebeluna, minim 120- maxim 180 (5-6 mese pe zi, una dintre ele cea dupa fructe e mult mai mica, in general 60 ml, azi chiar 30 o las pe ea sa decida in fct de cat fruct a papat simte nevoia sa pape sau nu laptic) bbii care papa putzin, sanatosi sa fie!!!

YLARI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Fecian, frumos foc baietelul tau!

Vlady

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

lellooo, pupam ariciul mic sa se faca bine cu burticu.

fecian, poze bestiale!!

fetelor, fiecare pui mananca cat vrea. cat ia in greutate, relaxati-va.

despre teoriile soacrei/mamei etc, io le bag replica: fac cum zice dr si GURA. maica mea nu ma mai suna, nici io nu o caut cu lumanarea, ca in ultimii 5-10 ani, cred ca mia mult, de fiecare data cand ne-am vazut, s-a lasat cu scandal. iar de am ramas insarcinata, si fiecare discutie telefonica s-a lasat cu scandal. Si cu bebe, si mai rau: ca sigur are ceva, ca e bolnav, de aia plange, ca plange de frig, ca sa ii pun caciula ca ramane clapauga, ca de ce i-am pus gips, nu mai bine ii legam picioarele? etc. si de cateva luni s-a suparat rau (ete fleoshc, nu e prima data cand se supara ca ciobanu pe sat). macar am scapat de ea.
soacra - nu se baga. e bine educata de socru, sa stea cu capul plecat, la cratita. a venit de vreo 2 ori cu superstitii la mmine, ca sa nu iau lucruri, ca sa nu fac aia in timpu sarcinii ca iese copilu nu stiu cum etc. Si i-am zis ca nu cred in superstitii, ca sunt ortodoxa . Cel mai rau: e socrul. Ca ce are copilu?? de ce plange? fa-i ceva! daca nu ai lapte de-ajuns? daca nu e bun laptele tau? ce a zis dr? dar e normala? (cred ca astea cu laptele si cu replica "dar e normala", zise de 3-4 ori repetat, m-au capiat. Pe cuvant ca imi venea sa il strang de gat, daca nu a luat copilu 745gr/luna si a fo maraiita dupa vaccin, ce, gata, nu e normala???). si am trecut pe atitudinea lui tati: el vorbeste, noi ne vedem de ale noastre. La inceput ma intrebam cu de nu e atent cand vine taica su cu sfaturi. Pai acu am inteles de ce: ca se baga prea mult unde nu ii fierbe oala, si cand icnepe socru sa bata campii, aproape instintiv, amandoi, ne intoarcem sa vb intre noi de meci, filme, carti , prieteni etc.

ma mai ia cate o baba pe strada. ca de ce nu faci aia? ca ai fauct ailalta? si io ii zic: asha a zis dr!!! pe una am intrebat-o la un moment dat: sunteti dr?

zic ca m-am imunizat. adica, am ajuns la stadiul: cainii latra, io imi vad de ale mele. In primele 2-3 luni, imi venea sa plang la fiecare vizita a socrului. Parca intentionat facea: ori intra incaltsat pana in camera copiluluyi, dar a 2 a zis dupa ce am frecat, ori se baga sa ne ajute, si imi lasa resturile de la nisipu pisicii (ala folosit) in cada, de luam cada la frecat iar (asha mi-a facut si in timpu sarcinii... ), ori incepea sa umble pe calc.etc. Data viitoare cand mai vine, ii las fereastra c forumul deschisa, si va rog sa imi rasdpundeti, sa ceteasca si el ca e unu din paranoicii satului

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

Da Ylari ai dreptate, chiar nici mail nu i-am mai trimis ca degeaba! Ma deranjeaza ca nu intelege sa taca si de fiecare data cand vine se duce brusc la copil si el se sperie si incepe sa planga si replica ei e aceeasi: cei cu miere! Si aseara l-a speriat si a inceput sa planga si noroc cu sotul ca i-a zis sa il lase dar tampita tragea de el si sa il ia in brate. Sotul i-a zis: nu vezi ca are centura ce tragi asa! Il ridica cu tot cu bouncer! Ma bufnea si rasul. Oricum imi venea sa ii zic: draga intelege ca esti urata urata urata si de asta nu vrea copilul la tine!

Mergi la inceput