Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (132)
Raspunsuri - Pagina 14
stoisor spune:
Erena si al nostru bazaia groaznic insa am descoperit ca doar cand e pe baterii bazaie asa ca il am in priza si cel de la Sara si cel de jos din living si nu mai bazaie,de noi noute au facut asa dar le-am luat din germania asa ca nu le-am putut duce inapoi,dar acum ca am descoperit enigma merg bine,cu conditia sa le tin in priza tot timpul.....incearca si tu vezi poate merge si la tine
Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
Ellenuta spune:
ereena ce scumpic dulcic e mateiasu!!! imi plac pozele cu aspiratorul .. ce baiat harnic are mami!
moni si io-s cam zapacita cu ora asta noua dar sper sa imi revin.
stancutza eva s-a "mutat" singura la ora noua .. si mie imi era teama ca o zapacesc. cat despre impartasit .. ai avut noroc cu preotul acela. eu am fost odata cand eva era mica mica (cam 3 luni) si se terminase slujba .. preotul a refuzat sa o impartaseasca
.. si mi-a spus ca trebuie sa vin cu copilu dimineata si NEMANCAT!!!!! l-am injurat in gandul meu si i-am explicat ca e bb de 3 luni si nu am cum s-o tin nemancata si nici sa stau cu ea in biserica atata timp .. Doamne ce furioasa am plecat de la biserica!! acum, cand vine cu botezul si altele .. nici nu ii deschid usa! nah!
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
laura_dimitris spune:
Hello zuzulici de la o zuza moarta de somn...![]()
Va citesc de la ora 8 dimineata si de abia acum am reusit sa ajung "in prezent"...
Aseara am fost la nunta. Am plecat pe la 2 de la restaurant, am adormit pe la 4 dimineata si iata-ma's la birou dupa doar 2 ore si jumatate de somn ![]()

ANDREI 

LA MULTI ANI PUIUT SCUMP !!!
SA FII SANATOS SI SA AI NOROC IN VIATA!!!

MIKI !!!! 

LA MULTI ANI CU SANATATE SI FERICIRE ALATURI DE FAMILIA TA !!!
Multumiri pentru urarile de la multi ani adresate lui dimitrakis al meu
Mari, Ioana, Anca, Ellenuta, Honey si Roxanici
Ven, am vazut si eu fotografiile cu cei 4 fantastici
Sunt asa de dulci si frumosi fiecare in parte !!!! 
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
anca.b spune:
neata buna!
Ioanact, nu voiam sa incept saptamina cu un astfel de mesaj, dar vad ca s-au iscat destul de multe polemici in jurul unui mesaj care imi era adresat si la care nu am apucat sa raspund. si cum in mesajul asta:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ioanact anca.b de ce nu mergi la biserica? Sper ca nu te superi ca te-am intrebat, dar ii face bine copilului sa fie impartasit, pana va creste mare si va decide singur mai este.. daca, cand va creste mare isi da seama ca e bine sa mergi la biserica, si va merge la ibiserica, si daca ti va reprosa ca nu l-ai dus cand era mic, atunci e mai bine? Nu te judec, nu am puterea asta, doar te intreb. Nu crezi ca e un lucru bun, faptul ca mergi la biserica? Crezi in Dumnezeu? ![]() ALBUM www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte Alte POZE www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) |
chiar simt ca imi ceri socoteala si judeci, am sa-ti spun ca simplu ca da, cred in dumnezeu, care pt mine nu are nimic a face cu biserica pe care o cunoastem noi (cel putin experientele mele legate de aceasta institutie a statului sint dezamagitoare). da, stefan a fost botezat. da, deschid usa preotului care vine cu botezul. si merg la inviere pentru ca imi place ritualul respectiv. probabil va veni si stefan cind va fi mai mare, daca va dori acest lucru.
fiul meu va decide ca va face cind va fi mare. asa cum am decis si eu (si in perioada cind mergeam de doua ori pe saptamina la biserica si faceam parte din cor si in perioada aceasta). etalarea credintei in public tine de liberul arbitru al fiecaruia si nu cred ca iti asigura niste "puncte in plus" in fata lui dumnezeu. pentru mine e nerelevanta prezenta la biserica in fiecare saptamina.
si cu asta am incheiat.
le rog pe celelalte zuze sa ignore acest mesaj. puteam sa-l trimit pe PM, insa cum intrebarile au fost publice, am raspuns la fel.
Anca si
Stefan (13.01.2008)www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
stancutza spune:
| citat din mesajul lui Ellenuta stancutza eva s-a "mutat" singura la ora noua .. si mie imi era teama ca o zapacesc. cat despre impartasit .. ai avut noroc cu preotul acela. eu am fost odata cand eva era mica mica (cam 3 luni) si se terminase slujba .. preotul a refuzat sa o impartaseasca .. si mi-a spus ca trebuie sa vin cu copilu dimineata si NEMANCAT!!!!! l-am injurat in gandul meu si i-am explicat ca e bb de 3 luni si nu am cum s-o tin nemancata si nici sa stau cu ea in biserica atata timp .. Doamne ce furioasa am plecat de la biserica!! acum, cand vine cu botezul si altele .. nici nu ii deschid usa! nah!Elena de Eva Maria (14.01.2008)Eva creste mare Eva |
Elle, naspa cu preotul ala... cum ziceau si fetele, nu are voie sa refuze un copil care a venit la impartasit...
Parerea mea este ca, asa cum cautam un doctor bun pentru noi sau copiii nostri, asa trebuie sa cautam si un preot bun. Cei de la biserica de langa mine (o biserica mica, de altfel) sunt foarte de treaba. Cred ca v-am zis ca o prietena de-a mea a venit din Drumul Taberei pana la mine la Brancoveanu, deoarece in Drumul Taberei un preot refuzase sa-i faca molifta de 40 zile, pe motiv ca trecuse prea mult timp de la nastere
. Si i-a facut molifta un preot de la bisericuta asta, care s-a mirat si el ca a fost refuzata...Cu nemancatul, eu stiu ca la copii e voie sa pape inainte de impartasanie, dar cu atentie sa nu o verse.
Stancutza,
de
Sofia Elena - 21.01.2008Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei
laura_dimitris spune:
Gratiela, pe langa faptul ca este tare frumoasa, ozi a ta este si foarte talentata la scris!!! Bravo ei! Bravo tie ca ai stiut sa-i indrumi pasii pe aceasta cale! 
Roxanici, si eu sunt o "nostalgica" a cititului....Deocamdata nu mai am timp sa citesc decat carti de povesti
Dar visez in fiecare zi la timpul cand voi putea din nou sa ma delectez cu o carte in maini...![]()
si Eleni - 05.02.2008
anca.b spune:
Ereena, eu ii dau lui stefan ceva biscuiti de Rostar, romanesti, speciali pt bebe. ii gasesc la auchan.
Anca si
Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
anca.b spune:

La multi ani, Miki!

La multe lunite Andrei si Sara-Denisa!

Anca si
Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
laura_dimitris spune:
| citat din mesajul lui EliaElia la multi ani sarbatoritilor! mi se pare mie sau emabucuresti n-a mai scris de multicel? ea scria in fiecare zi. Camelia si Laura (06.02.2008) |
Ai dreptate...
EMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ?????????
si Eleni - 05.02.2008
stancutza spune:
Fetele, ce le mai dati voi de rontait la bebei? Noi am incercat urmatoarele:
- piscoturile de la Nestle - ii plac si ii dau cam doua pe zi
- covrigei "de Buzau" subtiri si uscati - ii mai si scapa pe jos - cam 2-3 pe zi
- banana - dar doar sub stricta supraveghere, musca mult din ea si se ineaca, plus ca o constipa - deci rar
- mar - se stramba, nu vrea
- morcov crud - se stramba doar cand il vede, nu il vrea deloc
Sa incerc cu morcov fiert? Alte idei?
Stancutza,
de
Sofia Elena - 21.01.2008
Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

IOANA (11 Ianuarie 2008)