Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (132)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Aseara nu stiu ce a avut calc meu netul sau dc-ul ca nimic nu-mi iesea.

Am vazut pozele de 9 luni cu Mateiasul cel frumos,mie mi-au placut cele in sacul de dormit asa ciufulici cum era.
Ioana in pozitie relaxata de somnic dulce.
Poze cu Ven si Nati & intreaga familie de nurori si gineri, fetelor aveti niste copii superbi,iar voi doua niste doamne super.Ven astept "inaugurarea" cizmelor.

LalaD felicitari pt rabdarea de care ai dat dovada in aranjarea jucariilor,au astia de la Ikea niste chesti f ingenioase pt depozitarea diverselor obiecte.A.....eu ajung mai repede la Ikea decat tine 45min

AncaSoare noi vom pleca peste 2-3sapt(inca nu e fixata data)in Austria cu bebelina vom merge cu masina pers,revul nu ne-am hotarat unde dar si daca ar fi sa plecam din tara tot mi-as lua bebele cu mine,a inca ceva la austrieci revul se termina dupa focul de artificii de la 12 noaptea,toata lumea merge la nani nu tine ca la noi pana in zori.

Grati frumoasa povestea Ozanei,ai o fetita super...si frumoasa si desteapta.Jos palaria pt educatia data Grati,Ven si Lala

Referitor la impartasanie fiecare face cum crede pt bb,eu asta vara o impartaseam mai des,mergeam la o biserica care tine slujbele vara in aer liber are bancute la umbra e superb,nu stateam f mult preotul ma cunoaste ma chema impartaseam fata si gata plecam a si ii dadea lingurita goala doar o baga sa o ude in vin apoi ii atingea buzele e o chestie mai mult simbolica,preotul e tanar are o fetita mai mare cu cateva luni decat a mea tot Sofia o cheama.

Errena,Nemary nu cred ca voi putea ajunge la BE din noiembrie dar sigur voi veni la bebeluseala aniversara daca nu e pe 01.02

Ma bucur ca v-au placut pozele trucate mie cel mai mult imi place cea cu parul cret.

Madalina de Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

ven am uitat sa-ti zic sa porti sanatoasa cizmulitele care ti le-ai luat si asteptam poze cu ele
Ereena eu iti zic sa te duci cu acel receptor inapoi la magazin si sa le explici cum se aude si vezi ce-ti zic si ei , eventual ei pot sa-l probeze sa vada ce si cum , bafta multa foarte frumoase pozele cu bebe Matei cata putere are bebe , s-a ridicat in picioare cu tot cu sac bravo lui
aweya saru`mana
Stoisor , Monicaa, ancab , laura dimitris ,

Noi am venit de la dr , i-am facut Mariei vaccinul in sfarsit s-a comportat foarte bine , a tipat o singura data si atat , afost curajoasa

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)

Album poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

satancuta nu stiu ce sa iti raspund caci sincer eu nu i prea dau nimik da ronatit ,si nu cred ca fac bine ,insa mi teama de inecat,am avut cateva experiente deja si mi frica,i dau eu banana,mar si paine dar ff putina cand ma vede pe mine ca pap doar
imi tot spune mama ca trebuie sa incep sa i dau dar....ramane de vazut cand
noi piscoturi nu avem voie inca asa ca poate o sa inerc ceva biscuiti si celebra coaja de paine

Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

foarte frumosi mici porumbei,bataia pe colierul Nataliei e mortala

Citat:
citat din mesajul lui ginnette

Citat:
citat din mesajul lui Ven

http://community.webshots.com/album/568293203gLWFYe?vhost=community&start=12

Venera, mama lui Markus (10 dec. 2003) si a lui Mathias (26 dec. 2007)

Super toate pozele - n-am vazut poza cu cizmele (glumesc) - dar asta este de poster! (ca si cea cu piticii din casuta).

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

Stancutza eu ii dau Mariei intre mese : biscuiti speciali pentru bebe , banana , nu multa cate putin odata pe saptamana , grisine , covrigei de Buzau , pufuleti 3-4 bucati cei simpli din malai doar .

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)

Album poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Stancutza, Stefan mai primeste de rontait piscoturi de la la nestle, biscuiti rostar pt bebe, pufuleti, piine, mar, covrigi de buzau...insa nu foarte des, cam o data pe zi...si supravegheat, bineinteles, pt ca musca prea mult si se poate ineca. in rest, roade jucarii...hihihi

Danybv, felicitari pentru mica curajasa!

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Neata!!!!
Se pare ca nu mai apuc sa intru in we.Petrecem f mult timp impreuna toti 3.

LalaD felicitari puiului pt primii pasi nesustinut!

Madalina ti-am vazut papusica durduluie.!

Jelimoni am vazut ca ai niste probleme in familie.Sper sa se rezolve si sa uitati totul.

Honey cum e AJ?

Grati 6 dintisori????Felicitari!!!!
Ce frumos (ma refer la legenda cartii scrisa de Ozi).E scris foarte frumos si cu o imaginatie foarte bogata.Chiar ea a scris-o? Cu cuvintele ei? E minunata!!!!!E talentata!!!Se vede ca citeste mult, are un vocabular foarte bogat!

Danibv Felicitari si voua pt dintzuci!!

Monicaa ce faine pozele trucate.Exact poze din alea mi-am facut eu.O sa le pun sa le vedeti.

Ven, am vazut pozele de la intalnirea cu Nati.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 9 LUNI
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=19" target="_blank">PARTICIP LA CONCURSUL MIRESELOR
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Stancutza eu nu-i dau nimik de rontzait, in afara de fructe (sub supraveghere) ca nu vreau s-o "implinesc".
Am zis c-o sa-i iau, totusi, niste biscuiti.

LauraD, si eu, tot cu povestile sunt "la zi"; mi-am mai luat doua carti, ieri din carrefour; oricum, cat citesc (la lanterna) pitik se batzaie in picioare, in patutz si ma "comenteaza" : "taitaitaitai" - asta-i noua.

Am vazut poze cu Matei, harnicul lu' mama!
Si un pt Maria c-a fost curajoasa la vaccin.

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancasoare spune:

De Revelion nu stiu ce facem dar la anul, in mai, mergem toti 3 la Barcelona am luat aseara bilete de avion si mai ramane sa ne hotaram cu cazarea, apartament sau camera la hotel. dar mai avem timp.

Roli - ai dreptate, eu vreau si cu Stefan, cred ca-s cam paranoica dar nu ma simt bine deloc sa-l las... cel putin acum...

Madalina - stiu cum e de revelion, acum 2 ani am fost la Viena in aceiasi perioada, problema era legata de programul zilnic al lui Stefan, mese, somn, etc.

Cred ca vom ramane la baza, mai ales ca pe 3 ian implineste piciul 1 an, cred ca vom merge cateva zile la Bv la un prieten.

Stancutza - si Stefan rontaie tot piscoturi Nestle si covrigi. Desi nu prea mult caci eu nu ii dau decat in scaunel, nu vreau sa manance prin casa, pe cat posibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

eva primeste piscoturi de la nestle, covrig de buzau, pufuleti (f putini), coaja de paine .. una din astea cam de 2 ori pe zi. dar sa nu va inchipuiti ca papa tot .. roade ce roade dupa care le arunca ..

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva

Mergi la inceput