Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (132)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

tu mami ce baiat harnicut ai,sa nu te superi ca spoieste tot cand papa singur caci uite te ajuta la curatenie...nu??i un scumpic uriasul tau

si noi ne plimbam in sac si imi da niste emotii mama-mama

Citat:
citat din mesajul lui Ereena

Am pus poze noi in album, ca doar avem si noi 9 luni .
ma duc sa hranesc copilul

MATEI

Primul 5.10.2008
Al doilea 22.10.2008

MATEI LA 9 LUNI
PITICUL URIAS

Sondaj - aniversare 1 an clopotei

Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

anaca.b saru`mana
ramonab saru`mana
ginette saru`mana
ancasoare ce frumos , bilete pentru Barcelona bravo

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)

Album poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

MIKI MAMIKA SA FII FERICITA SI IUBITA, SA AI PARTE DE TOT CE E FRUMOS PE LUMEA ASTA!!!!

Andrei (lalaD), Radu Teodor (ralluca), Alma (cornilia), Rares Stefan (lumsta), Anna Laura (anca74), Sara Denisa (adab) SA FITI SANATOSI SI VOIOSI !!!!

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 9 LUNI
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=19" target="_blank">PARTICIP LA CONCURSUL MIRESELOR
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui stancutza

Fetele, ce le mai dati voi de rontait la bebei? Noi am incercat urmatoarele:

- piscoturile de la Nestle - ii plac si ii dau cam doua pe zi
- covrigei "de Buzau" subtiri si uscati - ii mai si scapa pe jos - cam 2-3 pe zi
- banana - dar doar sub stricta supraveghere, musca mult din ea si se ineaca, plus ca o constipa - deci rar
- mar - se stramba, nu vrea
- morcov crud - se stramba doar cand il vede, nu il vrea deloc

Sa incerc cu morcov fiert? Alte idei?

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Stancuta dar de ce tii neaparat sa rontaie? Eu nu-i dau nimic intre mese.
Dar sa inteleg ca banana, mar, morcov le mananca la mesele de fructe sau in suc? Eu ii dau fructele si morcovul sub forma de suc sau cu iaurt, masa de legume, masa de cereale si laptele si gata. Mi se pare suficient. Nimic altceva de rontait

Roli mamica de Andrei(16 ianuarie 2008) si Marc(9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Dany felicitari pt mica curajoasa!

Anca la noi nu e probl cu programul mesele le va avea la aceleasi ore,iar cu somnicul a mea doarme oriunde afara in carut,in masina.Barcelona super destinatie!

Ramona

LalaD tu i-ai dat lui Andrei iaurt de capsuni de la Humana?

Stancuta eu ii dau Sofiei sa roada intre mese doar mar azi cred ca voi incerca cu morcov,inca nu i-am dat nimic cu gluten astept sa implineasca 9luni,iar de pufuleti cu sare nici nu ma gandesc pana la 1.5-2ani.Poate sunt mai stricta in privinta sarii dar iodul si-l poate lua si din fructe/legume.

Madalina de Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Am venit si noi de afara , ne-a cam inghetat nasul
Piciul a papat spanacul cu pui si ...usturoi , i-a placut mult.
Acum il mai las sa colinde casa un pic si il bag la nani .
E cam cu jumatate de ora decalat de pe programul vechi. Sper sa isi revina in cateva zile.

Noi suntem plimbareti de fel, cred ca v-ati obisnuit asa incat de Revelion plecam o saptamana la munte iar in februarie daca avem finante o saptamana in Austria la sky. Daca nu vom avea finante o saptamana la sky in Azuga
Daca Andrei va avea rabdare probabil ca in Austria la scoala de sky va incerca pentru prima data sportul de iarna, la Azuga desi cunosc un monitor bun l-as termina nervos pe saracul baiat daca il prezint pe Andrei

Alina de Constanta parca intreba mai demult de gondola sau telecabina. Andrei a facut cunostinta cu ele cand avea 6 saptamani, atunci cand am fost plecati la sky in azuga cu el si mergea zilnic la partie cu noi.

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

stancutza eva s-a "mutat" singura la ora noua .. si mie imi era teama ca o zapacesc. cat despre impartasit .. ai avut noroc cu preotul acela. eu am fost odata cand eva era mica mica (cam 3 luni) si se terminase slujba .. preotul a refuzat sa o impartaseasca .. si mi-a spus ca trebuie sa vin cu copilu dimineata si NEMANCAT!!!!! l-am injurat in gandul meu si i-am explicat ca e bb de 3 luni si nu am cum s-o tin nemancata si nici sa stau cu ea in biserica atata timp .. Doamne ce furioasa am plecat de la biserica!! acum, cand vine cu botezul si altele .. nici nu ii deschid usa! nah!

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva

Asa o experienta nasoala am avut si eu cu Marc la Manastirea Sinaia. Ca si in alte profesii si la preoti e valabil sa existe "uscaturi".
Asa cum spunea cineva...Irlandeza parca...asa cum cautam un doctor bun pt. trup, asa ar trebui sa cautam si un preot bun pt. suflet.
Eu la biserica de langa mine ma pot duce la orice ora, chiar daca nu e slujba, se imbraca si mi-i impartaseste. Iar daca e aglomeratie, cum vede un copil la altar iese imediat si-l impartaseste. Cat despre nemancat nu e valabil la copiii pana la 3-4 ani.

Roli mamica de Andrei(16 ianuarie 2008) si Marc(9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

mateiasul ereenei cel frumos

se pare ca este pe urma lui filip - baietelul unei prietene - care absolut fascinat de aspirator... Se scoala dimineata - se joaca cu aspiratorul, merge la masa la bucatarie - ia aspiratorul cu ei , langa masa, se culca seara - pune aspiatorul langa pat sa poate puna mana pe tubul lui...

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Nici eu nu-i dau la Razvi intre mese de rontzait decat foarte rar, ocazional cate un biscuite sau un pufulete.

Vreau sa va zic ca am un mic Houdini(cred ca asa il cheama pe cel care reuseste sa scape din toate capcanele).Nu stiu cum reusete, da imi iese afara din sacul de dormit.Il gasesc lanaga el.Ieri noapte a trebuit sa il bag de 2 ori inapoi.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 9 LUNI
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=19" target="_blank">PARTICIP LA CONCURSUL MIRESELOR
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Madalina din ala cu capsiuni nu i-am dat. Doar cu banane.

irina superb pusti poti sa ai

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput