Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (132)
Raspunsuri - Pagina 13
Lala_D spune:
Irina mai chiar nu stiu ce sa iti spun cu receptorul 
Al meu nu a facut niciodata asa.
Poate poti incerca sa il schimbi.
Multumim de felicitari , sarbatoritul s-a sculat cu funduletul in sus azi...speram sa-i treaca ![]()
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
ginnette spune:
Neata,
Si dau o
pt o
!
MIKY - MAMI

Si sarbatoritii principali:
Andrei si toti ceilalti clopotzei, mai putin 'forumisti'

Am vazut 'trucajele' cu Sofia Madalinei; haioase, dar Sofia are niste ochi
.
Roxana si Adela - 09.12.2007
!
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
Ereena spune:
ieri am cautat biscuti pe matei si nu am gasit nici nesttle nici hipp si am luat de la raionul de produde speciale niste biscuiti "Misura" care nu contin zahar .sunt din faina de grau si ovaz, cu iaurt . fata de nestle nu sunt imbogatiti cu vitamine,dar lui matei ii plac foarte tare. nu cred ca e nici o problema ca ii dau din astia o pana gasesc de bebelusi. voi ce biscuiti le dati,daca le dati? el mai papa cate unul intre mese
MATEI
Primul
5.10.2008
Al doilea
22.10.2008
PITICUL URIAS
O MINUNE DE 8 LUNI
Sondaj - aniversare 1 an clopotei
ginnette spune:
Ereena - ma bag si eu in discutia cu interfonul, ca musca in.... - vezi sa nu fie vre-un radio pe langa emitator; am patit-o si eu, la inceput, ca l-am pus langa casetofon. Am mutat casetofonul cam la 2m distanta si n-am mai auzit 'bruiaj'.
Roxana si Adela - 09.12.2007
!
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
Ereena spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ginnette Ereena - ma bag si eu in discutia cu interfonul, ca musca in.... - vezi sa nu fie vre-un radio pe langa emitator; am patit-o si eu, la inceput, ca l-am pus langa casetofon. Am mutat casetofonul cam la 2m distanta si n-am mai auzit 'bruiaj'. Roxana si Adela - 09.12.2007 !Ingerasul nostru Albume Fetze de buburuza SUNT VEDETA CELEBRA LA 6 LUNI www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela |
chiar nu stiu ce sa zic, l-am mutat prin toata casa ,departe de toate,l-am bagat pana si in baie ca sa il testez

MATEIPrimul
5.10.2008Al doilea
22.10.2008PITICUL URIAS
O MINUNE DE 8 LUNI
stoisor spune:
buna fetele......
decizia mea de ieri de a o lasa pe Sara cu buni acasa a fost una ff buna,erau 3 copilasi acolo raciti cobza...bine ca am lasat-o acasa nu?
sarbatorita a fost in culmea fericirii ,mami ei este insarcinata iar noi o sa i botezam micutu-sau micuta-sunt asa de fericita ca voi mai avea un finut de nu va pot spune
va pup si revin
Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
monicaa spune:
Buna dimineatza mamici si clopotzei
Ce suceala si cu ora asta! Am ajuns sa ma trezesc la 7 jumate.
Macar doarme copilul. A dormit bustean toata noaptea si inca doarme. La 7 jumate m-a auzit cand am fost la baie si s-a pus pe urlat, am fost la ea, am mangaiat-o si a adormit instant la loc.
Aseara n-am vrut sa spun nimic legat de subiectul biserica ca eram prea obosita. Le admir pe mamicile care isi duc copii regulat la biserica.
Eu una nu am sa o fac, doar poate daca imi iese in cale vre-o biserica cu un preot adevarat. Caci sincer de cand a murit parintele de la manastirea Cionacul (Bughea de jos - jud Arges) nu am mai dat pe la biserica decat maxim de Pasti. Am sa o pun insa in tema si am sa ii povestesc. Cand va mai creste va fi alegerea ei daca va merge regulat la biserica sau nu.
Intre timp s-au linistit apele. Va rog insa si eu inca o data. Exista o gramada de subiecte sensibile si fiecare are dreptul la o parere. Respectul si acceptanta sunt de baza nu?!...ca tot vorbim de biserica.

Pupici..ma duc sa pun de supitza
Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi
Ereena spune:
Am pus poze noi in album, ca doar avem si noi 9 luni .
ma duc sa hranesc copilul ![]()
MATEI
Primul
5.10.2008
Al doilea
22.10.2008
MATEI LA 9 LUNI
PITICUL URIAS
stancutza spune:
Neata zuzici!
Toata saptamana trecuta tati a fost plecat. Sofia s-a trezit plangand in fiecare noapte, de cel putin doua ori. Tati a venit aseara, Sofia nu s-a mai trezit deloc...
Desi s-a schimbat ora, eu ii respect inca ora veche de baie/ somn. Adica baie seara la 8.00, somn la 9 ...si uite asa se trezeste dimineata la 6.30 :-) Ma ia de fresh, adica :-))) Dar e bine ca pe la 8 adoarme la loc - la ea e obligatoriu somnicul de dimineata - si cand plec eu e un ingeras adormit :-))
Mai doarme o data dupa masa de pranz, si de la 4 pana seara la 9 e pe "turbo speed".
Si noi incercam sa o ducem pe Sofia cat de des la impartasit, eu cred ca e bine pentru piticei. Dar o ducem la sfarsitul slujbei, de cateva ori am ajuns chiar dupa ce preotul isi daduse jos hainele de slujba, s-a imbracat saracul la loc si a impartasit plodilina :-)
Stancutza,
de
Sofia Elena - 21.01.2008
Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei
monicaa spune:
| Citat: |
| Citat: citat din mesajul lui ginnette Ereena - ma bag si eu in discutia cu interfonul, ca musca in.... - vezi sa nu fie vre-un radio pe langa emitator; am patit-o si eu, la inceput, ca l-am pus langa casetofon. Am mutat casetofonul cam la 2m distanta si n-am mai auzit 'bruiaj'. Roxana si Adela - 09.12.2007 ! Ingerasul nostru Albume Fetze de buburuza SUNT VEDETA CELEBRA LA 6 LUNI Adela chiar nu stiu ce sa zic, l-am mutat prin toata casa ,departe de toate,l-am bagat pana si in baie ca sa il testezsi tot bazaie .cred ca sun la magazin si intreb daca il pot inlocui ....poate imi dau unul care bazaie si mai tare MATEI |
Ereena mai ai copii micutzi in bloc, pe cineva cu statie de taxi, politie sau cu "scule" de muzica emitatoare rau? Daca da e posibil ca asta sa fie problema: bruiajul.
In general aparatele cu 2 canale fac fatza: pe un canal ai bruiaj, pe unul nu. Dar nu neaparat.
Ai unde sa il testezi in alt mediu? Asta ca sa fii sigura ca nu e stricat.
Pupici
Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi