Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (132)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Miky_mamica

ANDREI CRISTIAN
RADU TEODOR
ALMA
RARES STEFAN
ANNA LAURA
SARA DENISA

MARINELA

Poze de tot felul
P a t t y - la 9 luni

www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=4484590" target="_blank">Asa a inceput fericirea......

PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Buna dimineata,
iar am cazut din pat cu noaptea in cap sunt sculata de mai bine de o ora

Azi va dau pe langa cafele si de baut

La multi ani sarbatoritilor zilei
La multi ani Miky , sa fi fericita, norocoasa si sanatoasa

Am pus la fiert mancarica de pui cu spanac pentru pisoiul cel mic si am vizionat pozele Venerei , superbe !

Dany pentru tine am un pupic si o floare

Madalina, acum deschid si pozele tale

Sa aveti o saptamana frumoasa, linistita cupitici cuminti si sanatosi

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

neata zuzici,

va ofer si eu in aceasta dimineata friguroasa!! ce nasol e dupa weekend la munca ..

dany, alina im pare bine ca ati incheiat cu marul discordiei, la urma urmelor, fiecare face cum vrea, dar, mi se pare corect sa ne expunem punctele de vedere .. dar nu sa judecam. si punct!

roli si ce te faci daca nu-ti accepta laptele praf? eu in ideea asta am incercat=o .. sa vad ce si cum. bine, mi se parea ca nici nu mai am cine stie ce .. dar vad ca zgatia e multumita. probabil ca noptile agitate si cu treziri erau de la dintiser ..

ven, nati am savurat pozutele cu cei 4 nazdravani! 4 frumosi si scumpici. ce dulci sunt ana si markus in casuta. iar stefiuta .. mama mama, a asortat mami si suzeta la hainute . iar mathias nu pare prea interesat de camera, pupa mama pe el de baiat frumos! si off topic ... cizmele le-ai luat sau ba??

mada foarte tari pozutele, m=am distrat copios de frizurile acelea ..

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

Buna dimineata fetele

La multi ani !!!! Miky_mamica

irlandeza foarte bine procedezi cu bebelusa ca o duci la biserica , chiar daca adoarme in timpul slujbei nu-i nici o problema , la fel face si Maria dupa ce o impartasesc, doarme pana la sfarsitul slujbei .Este bine sa pastram legatura cu biserica si sa-i crestem pe copii in sanul ei , fiecare dintre noi incearca sa faca ce-i mai bine fata de Dumnezeu , chiar daca sunt sotie de preot sa stii ca si noi gresim fata de Dumnezeu si oameni , avem si noi pacate la fel ca si ceilalti oameni , nimeni nu-i perfect in lumea asta , dar macar ne straduim si noi cat putem sa respectam cuvantul lui Dumnezeu .
lalalD saru`mana de cafeluta

La multe lunite sarbatoritilor de azi !!! sa cresteti mari si sanatosi

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)

Album poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

ANDREI

LA MULTE LUNITE SI ANISORI, PUI SCUMP! SA FII SANATOS SI SA LE ADUCI NUMAI BUCURII PARINTILOR TAI!!

MIKI MULTA SANATATE, SA FII IUBITA SI SA TE BUCURI DE PUIUL TAU SCUMP!

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EliaElia spune:

la multi ani sarbatoritilor!mi se pare mie sau emabucuresti n-a mai scris de multicel? ea scria in fiecare zi.Camelia si Laura (06.02.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Neata.

Ellenuta, da, da, da, le-am luat, cum nu? Imaginti-va ca din cate magazine sunt in mall-ul ala, am intrat doar in 3?? Pt. ca am mers tintit la Zara, le-am luat, am mai intrat sa vad oferta de la Takko, nimic interesant, am mai intrat la Benvenutti, care-mi place mult, dar nici nu se compara incaltamintea lor in toamna asta cu ce am vazut la Zara, si GATA. Apoi ne-am intalnit cu Nati& co.

Iar cizmele astea atata imi plac, demuuuuuuult n-am mai avut feelingul asta ca-mi place ceva de morrrrr si sufar rau daca nu mi-l iau Cred ca am innebunit, sau?

O sa pun poze si cu ele, cand o sa le scot la plimbare.
Have a nice week!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

neata,zuze buburuze

raportam dupa trei nopti in camera lui,matei a dormit mult mai bine, doar noaptea trecuta a avut 2 treziri ,una de leganat si una de suptmin rest doar o trezire sper dimineata.dar cum orice minune tine doar trei zile, respectiv trei nopti , presimt la noapte enspe mii de treziri ,a la matei

si cu intarziere de trei zile,din cauza de net scarbos, va multumim de urarile de 9 luni ale piticului.

mitsu, mamica plina de energie si pe bebe C.la cum te cunosc ,sigur vei gasi tu o cale sa stai cu bebe C. cat de curand

madalina,deci nu ajungi la BE ? eu cred ca merg doar daca se hotarasc fetele sa ne intalnim "organizat".pozele cu sofiuca sunt mortale.

veeeen, nataaaaaaaaalia, aveti niste copii absolut deliciosi, mici si mari. mor dupa mathias cand pune asa un botic de suparatven, ce este cea de la gatul lui mathias? un fel de bandana? si lui matei ii curg balute si parca nu l-as scoate cu bavetica pe afara

lalaD, dupa trei nopti de bazait ,m-a capiat receptorul ala. daca il dau mai incet nu se mai aude dar daca e dat putin mai tare vai ce mai taraie si bazaie. oare sa il duc inapoi?

MATEI
Primul 5.10.2008
Al doilea 22.10.2008

PITICUL URIAS
O MINUNE DE 8 LUNI

Sondaj - aniversare 1 an clopotei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aweya spune:

Buna dimineata!
LalaD multumim de cafea si LA MULTI ANI puiului mic si frumos. Sa-ti traiasca si sa fiti sanatosi sa-i cresteti!

Am vazut pozele cuscrelor si mi-au placut la nebunie toti, si copii si parinti! Sa fiti sanatosi si sa va vedem asa si peste vreo 20 de ani

Pe Sofiuc de Mada am vazut-o si ieri in "persoana", dar m-am delectat si cu pozele trucate. O sa franga muuuulte inimi si a inceput cu ale noastre (a mea si a lui Mihaita ). Va pupam si abia asteptam sa ne vedem!

Legat de tema impartasitului, si eu il duc cam odata pe luna (cel putin asa mi-a zis preotul ca nu este neaparat necesar sa merg in fiecare saptamana). Dar ca sa evit aglomeratia, eu merg dimineata, la prima ora, inainte de inceperea slujbei.

Am vazut si montajele cu Maria, Ioana si Adela... aveti niste fetite dulci foc, sa va traiasca!

Multumim fetelor pentru urarile de ieri!
LA MULTI ANI sarbatoritilor de azi! Sa cresteti mari, isteti si sa va bucurati parintii!

Nicole-mamica de Mihai Alexandru (26.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aweya spune:

LA MULTI ANI MIKY!
SA FII SANATOASA, SA AI PARTE NUMAI DE BUCURII SI SA TI SE INDEPLINEASCA TOATE DORINTELE!

Nicole-mamica de Mihai Alexandru (26.01.2008)

Mergi la inceput