Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (132)
Raspunsuri - Pagina 11
ginnette spune:
Si eu am taiat-o la culcare, ca maine e luni; fetele care lucreaza stiu ce-nsemna
.
Noapte buna!
Roxana si Adela - 09.12.2007
!
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
ginnette spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui Ioanact
Aici http://community.webshots.com/album/568294394JRxEfc?vhost=community&action=refreshPhotos&albumID=568294394&security=JRxEfc ALBUM www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte Alte POZE www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) |
Multumesc Alina

!Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
ginnette spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ven .... Nu mai e ca pe vremea noastra, cand ne ascundeam in fanul bunicii cu "Ciresarii", si devoram 2-3 volume in 2-3 zile cu o placere nebuna......Duse-s vremurile alea..... Venera, mama lui Markus (10 dec. 2003) si a lui Mathias (26 dec. 2007) |
Memories, memories....
!Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
Ioanact spune:
ginnette nu ai pt ce. 
ALBUM
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte
Alte POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI
ALINA de
IOANA (11 Ianuarie 2008)
danybv spune:
Noapte buna fetelor Ioanact , Ginette ( n-am apucat sa-ti raspund de poze ) ti-a raspuns Ioanact
danybv
Mamy de
Maria (11 Ianuarie 2008 ) si
Andrei (21 Martie 2006)
Album poze
ginnette spune:
Cand o racni odata, fi'mea, sa vedeti ce-mi "cade" mie netu' - asta, c-am zis ca plec la culcare.
!
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
ginnette spune:
"Noapte buna, somn usor,
sapte pureci pe'un picior"
asta, ca tot ne-am amintit de copilarie!
!
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
irlandeza spune:
| citat din mesajul lui Ioanact Am intrebat intr-un capitol anterior:" Voi nu mergeti la biserica cu bebelusii vostri?" Nu mi-a raspuns nimeni..![]() Azi am fost la biserica, iar Ioana de data asta a spus in biserica si mama si tata. Acum 2 duminici a zis mama iar duminica trecuta a zis tata..[/b] |
Eu am dus-o pe Patti inca din a 3 sapt. de viata. Cred ca doar de vreo 4-5 ori am lipsit duminica de la liturghie .Ai place mult. E lume multa si multi copii, si ai place si vinisorul de la impartasanie.
MARINELA
Poze de tot felul
P a t t y - la 9 luni www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=4484590" target="_blank">Asa a inceput fericirea......
PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008
irlandeza spune:
| citat din mesajul lui Lala_D Ioanact nici eu nu il duc la impartasit pe Andrei, pe Bogdan da dar dupa varsta de 3 ani l-am dus si pe el si doar de Craciun si Paste. Nu este vorba de credinta sau orice altceva , nu vreau sa intru in polemici insa nu sunt de acord cu administrarea alcoolului la copii foarte mici fie el si in forma sfiintita. Nu vreau sa supar pe nimeni stiu ca si tu si Dany sunteti sotii de preoti si atunci priviti aceasta problema prin alta prisma decat mine ![]() O zi excelenta ! Lala. |
Lala, vinul care se da bebelusilor la impartasanie e f. putin, cat un picur , stiu si preotii ca nu pot sa dea o lingurita sau o jumate de lingurita, asa cum o dau la copiii de peste 7 ani.
Si binenteles ca fiecare parinte face ce crede de cuviinta, nu-i nevoie sa intram in polemici.
MARINELA
Poze de tot felul
P a t t y - la 9 luni www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=4484590" target="_blank">Asa a inceput fericirea......
irlandeza spune:
| citat din mesajul lui Ioanact Vreau sa va mai intreb :sunteti de acord sa isi faca in fiecare seara si dimineata rugaciunile? Ii veti invata rugaciuni pe copii vostri? |
DA
Desi nu sunt sotie de preot ........sunt intru totul de acord cu tine. Nu sunt habotnica, nu respect intotdeauna ceea ce ar trebui, dar pe copilul/copiii mei voi incerca sa-i invat ce inseamna Biserica si tot ce tine de ea. Eu simt ca exista cineva acolo sus care ma ocroteste si care m-a ajutat intotdeauna.........chiar daca unii se indoiesc de asta. Probabil ca tine si de experientele pe care le-a avut fiecare..........Fiecare face cum stie mai bine.......
MARINELA
Poze de tot felul