Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (132)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Roxana, mie asta imi place de mor, cum stau ei ca doi batranei seriosi acolo
Da, si cea cu Ana si Markus in casuta e faina rau. Manca-i-ar mama pe ei copii frumosi.

Dany, Anca, Alina, multumim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

madalina28 foarte frumoase pozele trucate

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)

Album poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

ginnette si imi plac cum dorm.
Ven sunt chiar draguti..abia astept sa creasca si Ioana ..

ALBUM
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte
Alte POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ven

Roxana, mie asta imi place de mor, cum stau ei ca doi batranei seriosi acolo
Da, si cea cu Ana si Markus in casuta e faina rau. Manca-i-ar mama pe ei copii frumosi.

Dany, Anca, Alina, multumim.

Venera, mama lui Markus (10 dec. 2003) si a lui Mathias (26 dec. 2007)

Da, da, si aia cu 'batraneii" e geniala!
Iar cea cu juniorii .... ce mai, perechi de revista!

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

fetelor azi am serbat Sf.Dumitru cu ...mancare arabeasca. Am comandat de la Aladdin si am facut o mica petrecere acasa.
ma bucur ca v-a placut povestea Ozanei...mie mi-a placut mult ideea. ozi exagereaza de multe ori supraincarcand o compunere cu "expresii frumoase". Oricum, acum citeste cu mare placere atat poezii, carti de aventura cat si povesti. Vara asta a citit Cronicile din Narnia si a devenit fan. Spunea cineva ca de mica a citit de placere...of, fetelor...acum exista calculatorul, televizorul, bombardam copilul cu engleza, germana, mai un sport...eu aveam timp sa citesc, sa-mi fac temele, sa lucrez suplimentar la greu...

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui grati.ela

fetelor azi am serbat Sf.Dumitru cu ...mancare arabeasca. Am comandat de la Aladdin si am facut o mica petrecere acasa.
ma bucur ca v-a placut povestea Ozanei...mie mi-a placut mult ideea. ozi exagereaza de multe ori supraincarcand o compunere cu "expresii frumoase". Oricum, acum citeste cu mare placere atat poezii, carti de aventura cat si povesti. Vara asta a citit Cronicile din Narnia si a devenit fan. Spunea cineva ca de mica a citit de placere...of, fetelor...acum exista calculatorul, televizorul, bombardam copilul cu engleza, germana, mai un sport...eu aveam timp sa citesc, sa-mi fac temele, sa lucrez suplimentar la greu...

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Eu eram aia, nostalgica, Gratiela

Asa este, nu se pot compara "timpii liberi", dar eu sper, sa gaseasca timp si pt lectura.

Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danybv

danybv

Album poze

Unde, unde sunt pozele trucate?

Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI

Mergi la inceput

Fetelor, am plecat sa fac , nu mai zic nica, sa nu se mai interpreteze gresit.. glumesc. Va doresc o noapte linistita si fara treziri. Vorbim maine.

ALBUM
Alte POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ginnette

Citat:
citat din mesajul lui danybv

danybv

Album poze

Unde, unde sunt pozele trucate?

Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI

Aici http://community.webshots.com/album/568294394JRxEfc?vhost=community&action=refreshPhotos&albumID=568294394&security=JRxEfc

ALBUM
Alte POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Apropos de citit, timpul ca timpul, dar cat de greu e sa gasesti ARGUMENTUL/-ELE care sa ii convinga ca e mai bine sa citesti decat sa stai pe Internet!! Mie mi se pare horror de greu de pe acuma, numai cand ma gandesc.....o sa fie extrem de dificil!
Oricum, felicitari Gratiela pt. o povestitoare talentata si frumoasa. Iar metodele tale, desi la prima vedere suna putin "materialisto-coruptive" , am stat si am cugetat si cred ca la copiii din ziua de azi n-ai ce face, tre' sa te adaptezi, traim alte vremuri si ei prind gustul banului de mici, pt. ca asa e facuta societatea din ziua de azi. Si din moment ce a dat roade, toata lumea e multumita.
Eu ma uit la elevii de la scoala, cum numai banul il au in cap, greu gasesti ceva care sa le starneasca interesul mai tare decat banii, care cumpara de toate: tzoale , masini, distractii in cluburi, vacante dincolo......TOT!

Oricum, usor n-o sa ne fie. Nu mai e ca pe vremea noastra, cand ne ascundeam in fanul bunicii cu "Ciresarii", si devoram 2-3 volume in 2-3 zile cu o placere nebuna......Duse-s vremurile alea.....

Mergi la inceput