Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (210)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Citat:
citat din mesajul lui alehiam

Avem si noi pozici aici

Eu i-am luat pentru desenat tablita magnetica... Deocamdata nu foloseste creionul si la zgariat peretii .

Mad cu Robert Stefan (09.09.2007)

ce baiat frumos si expresiv ! sa-ti traiasca sanatos !

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

unde ati vazut-o pe Erika ?
edit. gata, am vazut-o, simpatica foc. si am citit si intamplarea cu raul de masina, tare poza aia in care-i imbracata doar in camasa lui tati
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

La multi ani Ana!

La multi ani Nana!
Sa vi se implineasca toate dorintele,sa fiti fericite si iubite si sa aveti parte numai de raze de soare in viata!

La multi ani Razvan Dimitrie!

La multi ani celor care-si sarbatoresc onomastica azi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Citat:

Avem si noi pozici aici

Eu i-am luat pentru desenat tablita magnetica... Deocamdata nu foloseste creionul si la zgariat peretii .

Imi place tare mult poza asta...i-am aratat lui Miru ce cuminte e Robert la baita,poate se molipseste si ea...Banuiesc,unchiul ii da sa pape pufuleti,asa-i?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Salut si de la noi.
Ieri nu am avut timp de net, am fost la cursul de inot, apoi calculatorul a fost ocupat de sot si seara la un party de doctorat, unde Tudor a fost super. Dupa ce l-am culcat, eu am atipit pe canapea la tv si m-am trezit pe la miezul noptii cu o durere de gat de credeam ca mor. si incompetentul ala de doctor nu a vazut nimic! Va dati seama ca de azi-dimineata am baut la ceaiuri de musetel cu miere si lamaie de mi-a iesit pe nas...ma duc sa-mi mai pregatesc unul cat stau aici cu voi...

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Roxana, daca iti spun ca intr-o zi am vazut-o pe o tanti educatoare in maieut cu bretelute si afara era un frig de mureai, ma crezi? Gemuletele tot deschise erau! Doar ca pe la 50-60 de ani le vezi pe aceleasi tanti fie in carucioare, fie cu ajutoare de acelea de mers…

Roxana, Sabina, eu nu ma stresez cu ‘mancatul singur’, doar ca m-a impresionat Stefan, cat de avansat e el si eram doar curioasa. Mai nou si Tudor cere lingurita, dar nu sa se autoalimenteze, ci sa o bage-scoata din farfurie, sa bata toba cu ea sau sa ma hraneasca pe mine. Imi pare rau ca din curiozitate am creat asa ingrijorari pe aici...

Bernix, Sim, Sabina, mersi mult de info. Eu citesc tot-tot de aici si dau raportul la sefu'. El a zis ca trebuie sa se documenteze serios de pe net inainte sa 'luam' o decizie.

Andreea de Ploiesti, imi pare rau sa aud de neplaceri. sa treaca.

Acum ma apuc si de capitolul asta...

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

La multi ani Nana!
La multi Ana!
sa fiti fericite, sanatoasa si sa aveti parte de tot ce va doriti!
La multi ani papanasul Razvan Dimitrie!

Antonia e bine, nu a tinut-o decat o zi viroza, mai tuseste putin, i-a revenit si pofta de mancare la loc.Multumim tututuror pentru urarile de sanatate!
Uram si noi sanatate lui Ghighi sa scape de pete!

Am admirat o multumime de poze frumoase:
Robert,Fat-Frumos in plimbare prin parc,
Bubu voios si surioara lui frumoasa care pregateau mancare pentru mami,
Cristian cel oaches si prietenii lui

Eu nu i-am dat Antoniei pana acum creioane de desenat, caci imi tot zice sotu' ca o sa ne mazgalesca peretii. Si eu asa faceam cand eram mica, i-am neneorocit peretii bunicii ca scrijeleam peste tot.

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007

Poze

Mergi la inceput

LA MULTI ANI fericiti pt. ieri (scuze de intarziere)
Eliana de mami mihaStroescu

LA MULTI ANI fericiti
Razvan Dimitrie, papanas roscovan de mami Bee

Sa va fie vietile pline de zambete si voiosie!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alehiam spune:

Citat:
citat din mesajul lui danuta36

Citat:

Avem si noi pozici aici

Imi place tare mult poza asta...i-am aratat lui Miru ce cuminte e Robert la baita,poate se molipseste si ea...Banuiesc,unchiul ii da sa pape pufuleti,asa-i?

Dana,mami de Miruna Andreea(01.10.2007)
poze

Asa-i.
Ii trimitem si lui Miru un pic de cumintenie la baita sau curaj?
Si mie imi place poza aia dar si asta cu unchiul.

Multumim de vizionare si de apreciere si lui papanash si lui greyeras. pupici de la R.

Mergi la inceput

LA MULTI ANI fericiti, Nana, mamica de Fluturas!

Sa-ti dea Dumnezeu bucuria de a-ti vedea copilul sanatos cat mai repede posibil!

Poze

Mergi la inceput