Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (210)
Raspunsuri - Pagina 8
cecilia L spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui cecilia L
poze |

Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)poze
papanash spune:
La multi ani sanatosi si fericiti, mamici frumoase Ana si Nana !!!!
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi
cecilia L spune:
Papanash se pare ca o tineti lant de un pic de vreme, sanatate multa.
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze
papanash spune:
L-am vazut si pe Cristi, ce masina a desenat el (
)
in poze zici ca are peste 2 ani, cand il vezi in realitate se vede ca inca-i piticut de un an si un pic.
eu nu i-am mai luat lui Ghighi body-uri, pe unde ati gasit marimi mari ? trebuie sa ma duc sa mai fac niste cumparaturi, tricouri de casa, sosete, etc.
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi
greyeras spune:
Papanash eu am gasit body-uri si in Carrefour, marca Tex, sunt foarte multumita de ele.
Cecilia
. Oricum suntem cu ochii pe ea ca pe butelie.
Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)
greyeras spune:
Fetelor eu azi nu fac nimic, nu mancare, ca doar e sarbatoare, in schimb ma duc in vizita la mama, poate ne face ea ceva bun, asta dupa ce se trezeste mandra mea, ca azi s-a trezit la 7 dupa ora veche.
alehiam spune:
Avem si noi pozici aici
Eu i-am luat pentru desenat tablita magnetica... Deocamdata nu foloseste creionul si la zgariat peretii
.
Mad
cu
Robert Stefan (09.09.2007)
greyeras spune:
Mad am vazut pozicile,
pe Robert cel plimbaret si plangacios.
Am facut si eu greseala si i-am luat creioane cerate si ieri a mancat dintr-unul. Acum ce sa-i faci se mai intampla si din astea.
papanash spune:
Rox, si Ghighi a mancat dintr-un creion cerat
, noi tot de-alea avem, care se rup usor. II place sa deseneze, mai trage o linie,mai baga in gura....
filme Ghighi
papanash spune:
Cecilia, voiam sa-ti zic mai demult, credeam ca de la mine nu merge filmul cu sonor. E pacat sa nu cumperi o camera ( sau ap.foto) care sa filmeze cu sonor, sa prinzi cuvintele lui Cristi, ca asa mult vorbeste deja si se distreaza cand ii pui filmarea ( Ghighi asa se distreaza cand ii pun orice film cu copilasi care spun orice bebesuseasca) .
filme Ghighi