Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (210)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

M-am inspirat si eu si i-am lasat baiatului culorile. Evident le-a mancat, ma tem ca la una din ele a inghitit varful. Desi ma indoiesc ca l-ar fi inghitit, de regula el scoate din gura cand e ceva ce nu ii place. Desi aseara i-am gasit o ditamai sfoara alba in gura, nu stiu de unde era. I se prinsese de limba, abia am reusit sa o scot. Nu parea deranjat de ea, eu l-am remarcat cand plangea ca ii schimbam pampersul. Oricum azi nu a muscat numai din creioane, ci si din guma de sters. Pe aceea chiar a inghitit-o, prea tarziu sa mai fac ceva. Era o bucatica mica, sper sa nu fie probleme. Eu cand eram la scoala mancam la gume de sters din alea chinezesti si nu am patit nimic.

Va las deocamdata, trebuie sa il pacalim pe tati sa ramana cu Bubu, eu trebuie sa duc fata sa o tund - cu ocazia remedierii ciopartelii ei, o tund de tot, ca altfel nu aveam sanse, si sa fac niste cumparaturi. Sper sa rezolvam rapid si sa ajung pana la pranz, altfel nu stiu cand mai fac ceva de mancare. Poate iau un pui la rotisor , vezi Sabina, azi trebuia sa intrebi ce gatesc.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

RAZVAN de mami BEE

Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)

Mergi la inceput

NANA

ANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alehiam spune:

La multi ani roscatelului Razvan! Sa fi sanatos, destept si sa ai parte de ce e mai bun in lume.

La multi ani Nana! Fie ca toate gandurile bune sa va ocroteasca si sa te intareasca! Tot binele din lume sa insoteasca familia ta!

La multi ani Ana! Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi!

Mad cu Robert Stefan (09.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

La Multi Ani Razvan Dimitrie!
La Multi Ani Nana si Ana(slippers)!!
La multi ani celor ce sarbatoresc azi ziua onomastica!!

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea

Cristina si Alessia Stefana

Aniversare 1 anisor
Dupa varsta de 1 an

Mergi la inceput

Papanash pe Ghighi, sa se faca bine.

Am vazut si pozici frumoase cu Alex si Andrei, Daria si Cristi (ce baiat mare si frumos ai mamico).

Devylla drum bun!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Roxana, e posibil sa fi inghitit varful, ideal ar fi sa-i cumperi culori cerate, la care nu au cum sa inghita ceva, noi avem unele pe care le-am primit inainte sa raman insarcinata( aveam o mamica care lucra la RTC si-mi aducea mereu diverse rechizite,am uitat de ele)ieri le-a descoperit micul detectiv intr-un sertar si a fost tare incantat de ideea de a desena, doar ca nu l-am lasat prea mult....eu consider ca este inca devreme, oricum incepuse sa deseneze pe jos(abia facusem curat).

Pai asa te lauzi ca o sa gatesti....hai la noi, eu am terminat ciorbita de perisoare, ardeii umpluti si acum am friptura de vitel la cuptor....nu cred ca mai am cand sa fac si ceva dulce....mai vedem...daca m-a trezit baiatul la 7.30 dupa ora veche....

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Citat:
citat din mesajul lui greyeras

Papanash pe Ghighi, sa se faca bine.

Am vazut si pozici frumoase cu Alex si Andrei, Daria si Cristi (ce baiat mare si frumos ai mamico).

Devylla drum bun!

da, atunci luati-va pusca cand aparem noi....

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alehiam spune:

Roxana mi-a placut cum se jucau copii. Mi-a adus aminte de cum arata casa dupa ce ma jucam cand eram mici. Sa stii ca nu era mare dezordinea.

papanash sanatate lui ghighi!

gabitz petrecere frumoasa.

SabinaY drum usor si fara peripetii!

Sabina mortala mai era Sofia cu doua cate doua

Mad cu Robert Stefan (09.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

hello
iar i-au aparut petele pe fata lui Ghighi si am sunat la dr. de familie, care m-a lamurit de la ce este.
in primul rand nu e alergie alimentara,e alergie de contact,fiindca are pete doar pe fata. singura noutate de ieri a fost apa de mare humex, dupa asta i-a aparut , la fel azi dimineata, i-am pus apa de mare si au reaparut petele.
regim fara carne si oua si claritine seara.
m-am mai linistit.
erina, daca vrei detalii despre abonamentul medlife da-mi adresa de mail sa-ti trimit acoperirile.

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi

Mergi la inceput