Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (210)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

LA MULTI ANI fericiti, Ana, mami de veveritza zambareatza si de veveritz harnicutz!

Sa-ti dea Dumnezeu multa sanatate, sa te bucuri de minunile tale!

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alehiam spune:

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Salut si de la noi.
Ieri nu am avut timp de net, am fost la cursul de inot, apoi calculatorul a fost ocupat de sot si seara la un party de doctorat, unde Tudor a fost super. Dupa ce l-am culcat, eu am atipit pe canapea la tv si m-am trezit pe la miezul noptii cu o durere de gat de credeam ca mor. si incompetentul ala de doctor nu a vazut nimic! Va dati seama ca de azi-dimineata am baut la ceaiuri de musetel cu miere si lamaie de mi-a iesit pe nas...ma duc sa-mi mai pregatesc unul cat stau aici cu voi...

Poze

Sanatate multa. Stiu cum e ca si eu sunt la fel de trosnita. M-am saturat de si eu de limonada cu miere si lamaie, ceaiuri, apa de mare si propolis.

Mad cu Robert Stefan (09.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alehiam spune:

Citat:
citat din mesajul lui mandarinutza

Am admirat o multumime de poze frumoase:
Robert,Fat-Frumos in plimbare prin parc,
Bubu voios si surioara lui frumoasa care pregateau mancare pentru mami,
Cristian cel oaches si prietenii lui

Poze

...

Mad cu Robert Stefan (09.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dantje spune:

Buna, buna

Ne mai cunoasteti?
La multi ani!!! tuturor papanashilor care i-am ratat, sanatate multa si multe impliniri(am vreo 7 capitole de recuperat), si acum scriu cu un ochi la kupii, apropo de debandada de sambata(duminica).
Am fost la revizia de 11 luni, a mai crescut si printesa ca era cam micuta, slabuta, va spuneam data trecuta.
Sabina japoneza, daca mai apuci sa vezi mesajul, da-mi mai multe date si ma straduiesc sa vin, chiar mi-as dori.
Azi vine mama la mine si sper sa mai respir si eu nitel.

sanatete puiutilo bolnaviori,
Dantje @Martijn @ Hannah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Yaia, dar nu ai medicamente, paracetamol sinus sau altceva ? La asa raceala nu ajunge ceaiul cu miere si lamaie. Multa sanatate si daca vrei pastile de raceala da de stire .

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Marunzika, voi ce mai faceti ?I-a trecut febra lui Puppi ? da-ne vesti despre voi.

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui devylla
Ieri am trimis bagajul de cala la aeroport.Mai sunt cateva maruntisuri de bagat in bagajul de mana.Imi este o frica de mor de zbor.Sunt totusi 24 ore de stat cu Erika in brate prin ternimale,trenuri si avioane...sper sa fie totusi cuminte.Am sa-mi cumpar cateva energizante si am sa beau multa cafea.
Noi vom pleca pe la 7 dimineata cu shinkansenul(trenul rapid),vom ajunge in Osaka la 9:00,de-acolo ne vom urca in alt tren care ne va duce pana la aeroport in jurul orei 10.vom preda bagajele,vom lua o mica gustare si ne vom urca in avion.Dupa o calatorie de 13 ore vom face escala la Amsterdam,ne vom face 4 ore de lucru,ne vom plimba peste tot sa omoram minut cu minut si apoi in final vom urca in avionul de Bucuresti.Inca 2.5 ore de zbor si in sfarsit vom ajunge.Ceea ce inseamna 23 ore si 10 minute

Drum bun! Sunt convinsa ca Erika se va comporta exemplar!

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gabitz78
noi ne pregatim de party.

Distractie placutaaaaaa!

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G
Apropos, e vreun copilas care nu se vaicareste la schimbat pampers?

Da!
Al meu nu protesteaza, dar eu folosesc Libero!

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alehiam

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Salut si de la noi.
Ieri nu am avut timp de net, am fost la cursul de inot, apoi calculatorul a fost ocupat de sot si seara la un party de doctorat, unde Tudor a fost super. Dupa ce l-am culcat, eu am atipit pe canapea la tv si m-am trezit pe la miezul noptii cu o durere de gat de credeam ca mor. si incompetentul ala de doctor nu a vazut nimic! Va dati seama ca de azi-dimineata am baut la ceaiuri de musetel cu miere si lamaie de mi-a iesit pe nas...ma duc sa-mi mai pregatesc unul cat stau aici cu voi...

Poze

Sanatate multa. Stiu cum e ca si eu sunt la fel de trosnita. M-am saturat de si eu de limonada cu miere si lamaie, ceaiuri, apa de mare si propolis.

Mad, , imi pare rau sa aud ca-mi esti colega de suferinta. Lasa ca ne facem noi bine!
Vazut Robert, fost in ceata ceva timp (nu mai stiam care e tati de Robert), iesit din ceata, placut Robert!

Poze

Mergi la inceput