Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (210)
Raspunsuri - Pagina 11
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui papanash Yaia, dar nu ai medicamente, paracetamol sinus sau altceva ? La asa raceala nu ajunge ceaiul cu miere si lamaie. Multa sanatate si daca vrei pastile de raceala da de stire . |
Rezultatul vizitei mele la medic a fost o scutire medicala pt. 2 zile. Si cand eu i-am zis ca ma doare capul de simt ca-mi explodeaza, mi-a zis sa iau niste calmante (nici macar ce calmant recomanda, NIMIC!)
Eu mai am ceva paracetamol prin casa si un medicament de supt pt. gat, aduse din Romania. Dar in afara de durerea de gat, nu mai am nimic altceva. Mai iau cate unul de supt din cand in cand, dar nu vad la ce m-ar ajuta paracetamolul...oricum, o sa citesc prospectul, sa vad, poate ma insel. Mersi!
Oricum, azi-dimineata am avut un sentiment tare aiurea de deja-vu. Prin liceu am mai avut tot asa un episod doar cu gatul, in plina vara, de nu puteam sa-mi inghit propria saliva! Era cat pe ce sa se intample si acum, dar mi-am adus aminte ce mi s-a recomandat atunci: ceai cu miere si lamaie (in plus, atunci am avut si medicamente, dar erau date de medic de Romania).
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
papanash spune:
Yaia,pt. durerea mare de gat bea sucul de la o lamaie, asa simplu .
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui papanash Yaia,pt. durerea mare de gat bea sucul de la o lamaie, asa simplu . |
O sa o incerc si pe asta! Mersi!
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
cecilia L spune:
Yasa, sanatate multa, eu am scapat usor(sper) de data asta, doar putin nasul infundat si o durere de gat, luat paracetamol sinus( cate 2 pastile odata) si pus de vreo 2 ori vibrocil(de la Cristi) in nas.
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze
devylla spune:
Bai s-a lasat frigul si aici.Sau ma apuca pe mine o raceala.
Am verificat vremea pentru saptamana viitoare.
Multumesc tuturor de sfaturi!
O hainuta si caciula i-am pus deja in bagaj...asta pana apuc sa ii cumpar ceva haine mai groase.Sper sa fie ok,si eu am sa imi i-au o haina la mine.
Multumim de aprecieri
.Papanash ma bucur ca ti-a placut postarea cu raul de masina![]()
Dantje eu am scris un mesaj in urma cu cateva saptamani despre venirea mea.Probabil n-ai apucat sa il vezi.Iti scriu imediat un Pm.
Fug s-o culc pe Erika.Maine am f multe de facut,vreau sa las casa curata...nu se stie cum o gasesc cand ma intorc.Sa ii calc sotului cateva camasi si alte maruntisuri care cu siguranta imi vor lua timp.
Va pup pe toate,multumim de urari.Sper sa apuc sa scriu un ultim mesaj inainte sa ies pe usa![]()
aaaa,Roxana pai daca m-ai invitat oficial vezi ca nu scapi de mine.Acum neaparat trebuie sa ii cunosc pe Bubu si Alex.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=6" target="_blank"> dev1 si dev2,mireasa cu stil si farmec multumesc 
Jurnal de mogalneata
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y. siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)
alehiam spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui Yaia
Mad, , imi pare rau sa aud ca-mi esti colega de suferinta. Lasa ca ne facem noi bine!Vazut Robert, fost in ceata ceva timp (nu mai stiam care e tati de Robert Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) Poze |
bine ca te-ai lamurit si ai iesit din ceata.Sa-ti mai zic ca in disperare de cauza, aseara mi-am pus lamaie in nas? (asta e metoda sotului care mi se pare criminala, dar disperata sa ma fac bine si sa nu imbolnavesc copchilul am facut-o si pe asta). Mai era si metoda cu gargara cu apa cu sare, dar pe asta nu am aplicat-o... si sper sa nu o aplic prea curand
Mad
cu
Robert Stefan (09.09.2007)
moldoveanca spune:
Yaia sa-tispun ce functioneaza la mine cand ma doare gatul:ceai de ginger(ghimbir cred ca e in romaneste )cu lamaie multa.Eu sufar crunt din cauza gatului.Sunt foarte sensibila.Sper sa functioneze si la tine pupici.
teo
moldoveanca spune:
Aici e frig,bate vantul si ploua marunt asa ca stam in casa si ne plictisim.Maine vine mama yuhuuuuuuu
teo
moldoveanca spune:
Devylla sa stii ca si eu imi fac griji tot timpul cand plec la drum cu Vladut dar de fiecare data s-a dovedit a fi foarte cuminte desi el e un zvapaiat acasa.Zborul vostru e criminal pt un adult,dar pt micuta ta?Eu una as spune sa nu bei prea multa cafea ca o sa-ti dea o stare de agitatie si trebuie sa fii super calma pt dulcetica
.Drum bun va doresc si cu siguranta o sa fie totul ok.
teo
Happiness_4_us spune:
Multumesc din suflet!
La multi ani Ana si Razvan de mami Bee.
Sa va dea DD multa, multa sanatate!
Nana,
Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului! A inceput votarea :www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=16" target="_blank">Nan1 si Nan2, Mireasa si mire cu stil! 
Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!

, imi pare rau sa aud ca-mi esti colega de suferinta. Lasa ca ne facem noi bine!