Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (210)
Raspunsuri - Pagina 12
mandarinutza spune:
Devylla, drum bun!Pupam frumoasa Erika.In ce zona vii in Ro, parca ziceai mai demult ca ai copilarit in zona piata Muncii, daca e asa, poate ne vedem in parc si cu Sabina.
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007
Poze
mandarinutza spune:
Luy, sa-mi fie rusine, de abia azi am vazut ca am mesaje private, ti-am raspuns, scuze pentru intarziere si multi 

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007
Poze
Roxana_G spune:
Buna ziua. Asteptam bunicii in vizita, asa ca scriu pe fuga. Oricum azi nu prea am facut mare lucru. La Kaufland nu am mai ajuns ca am auzit ca era coada de peste o ora, ca la toate supermarketurile. Am fost la 2 Ciufolici, la ambele se astepta cel putin o ora sa tund fata. Asa ca am abandonat ambele activitati. In plus rotiseria la care voiam sa opresc se inchisese, am gasit cu chiu cu vai alta. Pana la urma nu am ramas nemancati.
Papanash, ti-am zis eu ca e alergie de contact, cunosc chestiunea pe propria piele din pacate. Ma asteptam si sa reapara petele. E bine ca ati ramas pe claritine, insa si calciul ala era bun. Eu iau imediat o dusca de Clorocalcin cand patesc asa si efectul este imediat.
Cecilia, am citit prea tarziu ce meniu ai ca ma prezentam imediat la masa. Eu m-am odihnit azi, deh, si Dzeu s-a odihnit duminica. In ceea ce priveste culorile cerate, acelea sunt si mai casabile, se fac bucatele mici si sunt si mai periculoase. In plus le roade hartia de pe ele, si a reusit chiar sa rontaie bucatele din ele, le razuieste cu dintii.
Mad, cred ca am fi toti mai calmi daca ne-am aminti cum era cand eram noi mici. Uite ieri eram de-a dreptul isterizata cand am gasit suvitele de par ale Alexandrei la baie. Insa tati s-a amuzat copios, a zis ca asa facut si el cand era mic, iar sora lui a fost tunsa aproape cheliuta dupa o astfel de nazbatie.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
Roxana_G spune:
Papanash, eu am luat numai de la Carrefour hainute, inclusiv body. Colectia aceea Tex.
Greyeras, asa da atitudine, bine ca nu sunt singura care nu gateste azi.
Mad, Andrei se joaca exact in clipa asta cu tablita magnetica a Alexanrei. O bate si roade creionul. Nici Alex nu a desenat pana tarziu.
Robert cel dulcic, l-am ochit in poze. Urca si scarile? Am vazut ca nu i-ai pus deloc caciulita, eu tot intrebasem pe forum de la ce temperatura credeti ca nu e nevoie de caciula, dar nu prea am primit raspuns.
Rox ,
Poze
Roxana_G spune:
Papanash, cand a macat Ghighi creionul? Nu de alta, dar ma indoiesc ca nu sunt chimicale foarte proobabil generatoare de alergii. Apropos ca iti povesteam de petele mele, eu mai patesc asa daca ascut creioane si pun mana pe fata fara sa ma spal dupa aceea.
Yaia, sanatate multa, sa nu trimiti virusi pe rumele alea, ca avem si noi destui.
Cat despre educatoare, acum m-au lamurit. Avea mama mea o expresie cand vedea pe cineva foarte dezbracat pe frig "are calduri sub limba", cam asa si la voi. Iar legat de mancat singur, chiar nu am nici o ingrijorare, doar m-am simtit putin vinovata ca pe Alex am lasat-o sa incerce cand era mica dar pe Bubu nu.
Rox ,
Poze
Sabina spune:
Roxana, ai uitat de cate ori s-a tuns Sofia singura?:D
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Roxana_G spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Sabina Roxana, ai uitat de cate ori s-a tuns Sofia singura?:D Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil! Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă. |
Uite vezi, daca invatam din experientele altora!Chestia este ca eu nu am lasat mult timp foarfeca la indemana ei. Apoi am observat ca taie cu grija, nu se mai accidenteaza, nu taia nimic neregulamentar. Si i-am lasat-o in cutia ei cu creioane, lipici si alte chestii de lucru manual. Trebuia sa ma astept totusi, dupa ce a tuns 2 papusi si un ponei.
Rox ,
Poze
alehiam spune:
| citat din mesajul lui Roxana_G Mad, cred ca am fi toti mai calmi daca ne-am aminti cum era cand eram noi mici. Uite ieri eram de-a dreptul isterizata cand am gasit suvitele de par ale Alexandrei la baie. Insa tati s-a amuzat copios, a zis ca asa facut si el cand era mic, iar sora lui a fost tunsa aproape cheliuta dupa o astfel de nazbatie. Rox , Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007) Poze Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/ |
Cat despre caciulita, pozele sunt facute saptamana trecuta, cand era un pic mai cald decat zilele astea... dar in general daca nu sunt sigura daca e cald sau nu, ii iau pulovere sau hainute cu gluga
De urcat, nu urca inca scarile fara ajutor. La topogane, reuseste sa urce singurel primele doua, apoi intinde mana sau plange dupa ajutor
Mad
cu
Robert Stefan (09.09.2007)
Yaia spune:
| citat din mesajul lui cecilia L Yasa, sanatate multa, eu am scapat usor(sper) de data asta, doar putin nasul infundat si o durere de gat, luat paracetamol sinus( cate 2 pastile odata) si pus de vreo 2 ori vibrocil(de la Cristi) in nas. |
Mersi mult! (presupun ca mie mi te adresai
Sanatate si tie si tuturor celor cu probleme!
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
Yaia spune:
| citat din mesajul lui moldoveanca Yaia sa-tispun ce functioneaza la mine cand ma doare gatul:ceai de ginger(ghimbir cred ca e in romaneste )cu lamaie multa.Eu sufar crunt din cauza gatului.Sunt foarte sensibila.Sper sa functioneze si la tine pupici. |
Mersi. Acum m-am tratat cu ceai de musetel cu miere si lamaie. E muuuult mai bine gatul, pot sa inghit acum. Si pregatesc o supa de pui si apoi pui cu usturoi, sa atacam boala din toate partile!
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze