Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (210)
Raspunsuri - Pagina 13
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Roxana_G Yaia, sanatate multa, sa nu trimiti virusi pe rumele alea, ca avem si noi destui. Cat despre educatoare, acum m-au lamurit. Avea mama mea o expresie cand vedea pe cineva foarte dezbracat pe frig "are calduri sub limba", cam asa si la voi. Iar legat de mancat singur, chiar nu am nici o ingrijorare, doar m-am simtit putin vinovata ca pe Alex am lasat-o sa incerce cand era mica dar pe Bubu nu. |
Mai, acum cu rumele inteleg, dar de unde a iesit ca trimit si virusi mai nou?

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
papanash spune:
deci azi este pentru mine o zi deosebita !!!!
deci azi Ghighi a fost scos afara numai de tati !!!!
m-am enervat ca umbla creanga azi sa spele masinile, cumparaturi la supermarket si am trimis un sms furios ca avem treaba si nu pot sa fac nimic daca nu-i acasa, iar incepe saptamana si vine dupa 8 acasa.
a venit si l-a imbracat pe ghighi si l-a scos in fata blocului pentru un sfert de ora, cica.
am intrat aici sa va zic de evenimentul important, eu am ramas sa fac curatenie ( ca mancarea a venit la pachet, din magazin
), va pup, pa!
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi
bikmaria spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui papanash deci azi este pentru mine o zi deosebita !!!! deci azi Ghighi a fost scos afara numai de tati !!!! m-am enervat ca umbla creanga azi sa spele masinile, cumparaturi la supermarket si am trimis un sms furios ca avem treaba si nu pot sa fac nimic daca nu-i acasa, iar incepe saptamana si vine dupa 8 acasa. a venit si l-a imbracat pe ghighi si l-a scos in fata blocului pentru un sfert de ora, cica. am intrat aici sa va zic de evenimentul important, eu am ramas sa fac curatenie ( ca mancarea a venit la pachet, din magazin ............................................................. Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 ) www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi filme Ghighi |
Felicitari!!! la mai multe zile deosebite
Pt mine ziua asta deosebita a fost acum doua saptamani,de atunci sotul meu o scoate pe Teo cate 2 ore in fiecare duminica
,singura deosebire este ca eu nu i-am trimis un sms furios ,i-am spus verde-n fata vreo doua vorbe

Roxana_G spune:
Yaia,
eu am vrut sa glumesc cu tine, nu sa te supar.
Mad, Andrei urca treptele singur un fel de de-a busilea, picioarele sunt puse intinse (uneori pe genunchi), dar se sprijina cu mainile de treptele din fata. Inca incerc sa il invat sa coboare pe burta ca de pe canapea.
Papanash, felicitari pentru eveniment si la mai multe. Azi am pasat si eu pe rand copiii, pe termen scurt insa. Dimineata a ramas Andrei cu tati, la pranz l-am trimis pe tati afara cu Alex ca sa pot face eu niste clatite.
Nah, ca azi nu am gatit la pranz, dar niste clatite mergeau si nu m-am putut abtine. ![]()
Gata si vizita bunicilor, sper totusi sa ii culc la pranz fie si o ora, ca nu mai pot. Tati a capitulat deja, eu am ramas de serviciu. Copiii se joaca frumos (desi de fata cu bunicii au iesit batai si crize de nervi, ce or fi zis oamenii nu stiu), dar eu sunt franta. Inca se joaca ascunselea. Alex il duce in garaj, ii inchide usa si apoi fuge, el iese in hohote si o cauta. E mare hahaiala si e multa alergatura. Dar eu as vrea putina liniste.
Acum as profita ca Bubu mestereste niste usi de la birou si as pune mana sa finalizez coletele pentru participantii la tombola, ca in curand ma suspectati ca le-am comercializat de nu le-am trimis nici acum. ![]()
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
gabitz78 spune:
a fost fain..fata vesela...a ales mingea,cheile de masina si foarfeca!![]()
poze aici: http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/1%20an/
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
Roxana_G spune:
Gabitz, vad ca ati petrecut pe cinste,
fata vesela. Cam greu de prezis viitorul dupa obiecte alese, le las pe fetele cu imaginatie sa comenteze.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
cecilia L spune:
Gabitz, 
fetita vesela, chiar iti trebuie imaginatie, eu as zice cam asa: creatoare de echipamente sportive.....hihi
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze
cecilia L spune:
Criati a dormit azi de la 12.30 pana a 17 si atunci l-am trezit .....nu a dormit atata niciodata, sa speram ca mai adoarme si in seara asta.
Roxana, erai bine venita, chiar nimereai mai bine decat am descris, pana la urma ce-am gatit eu a ramas la frigider si am facut altceva la gratar, deh nasa avea pofta.....nu mai spun ce......ca iar fac pofte pe aici.
Nu stiu daca mai reusesc sa intru in seara asta, merge tare greu net-ul.
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze
alinus_25 spune:
Sa va spun ce a ales Teo de pe tava: pieptene, oglinda
, apoi cu ambele maini cheile de masina si telefonul. Apoi o legitimatie de serviciu si bani.
Concluzia nasilor a fost ca Teo va fi un functionar aratos, mereu la 4 ace, cu hand-free la butoniera. Insa eu nu prea am auzit de functionari cu bani, la cat de prost plateste statul
Va las pe voi sa veniti cu alte idei.![]()
Alinus
de Iulius Teodor (10.10.2007)
alinus_25 spune:
La multi ani cu mult drag mamici iubite ANA si NANA!
Sa fiti sanatoase si voi si familiile.
Nana, un gand de incurajare pt tine, sper ca in curand veti depasi toate problemele. Mi-am amintit cum l-am cunoscut eu pe fluturas, in foto la aniversarea ta de anul trecut
.
Multi 

mamicilor si puilor!
La mu;lti ani si papanashului Razvan Dimitrie la implinirea primului anisor! Sa fii sanatos si fericit, viatza sa-ti fie ca un cer senin, rosietic la apus!
Alinus
de Iulius Teodor (10.10.2007)