Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (210)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinus_25 spune:

Maria, am introdus idul in lista de mess. Si balena sa stii ca eram io, daca nu te-ai prins. Teo e deja mai bine, aproape a scapat de muci, insa a inceput cu dintii, cred ca samtamana viitoare vine Zana M in Moldova. Bine ca a intrat tati in concediu, cica saptamana viitoare se ocupa el de baiat. Bine, cu ajutor, ca plecam la parintii mei la Roman pt o saptamana.

Alinus de Iulius Teodor (10.10.2007)

Mergi la inceput

Am o datorie catre mamica plimbata prin Paris. Teo multumeste pt cadou. Ce surpriza ne-ati facut Multumesc mamico. Ma bucur ca ai reusit sa vizitezi Parisul, chiar si cateva ore. Pu[pici dulci lui Vladutz.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinus_25

Maria, am introdus idul in lista de mess. Si balena sa stii ca eram io, daca nu te-ai prins. Teo e deja mai bine, aproape a scapat de muci, insa a inceput cu dintii, cred ca samtamana viitoare vine Zana M in Moldova. Bine ca a intrat tati in concediu, cica saptamana viitoare se ocupa el de baiat. Bine, cu ajutor, ca plecam la parintii mei la Roman pt o saptamana.

Io m-am prins ca de tine era vorba ,dar repet tu nu esti balena ,te-am vazut cu ochii mei ,esti o mamica tanara si frumoasa ,iar pe mine m-ai umplut de complimente gratuite ,m-a avantajat costumul negru ,mi-a mai mascat cate-o sunculita si ceva burtica ..
lui TEO

Mergi la inceput

Mai Maria mai, , auzi cica o avantaja negrul. Asa e negrul avantajeaza bine, insa sunt convinsa ca tu ai arata bine in orice ai purta. Pe mine intr-adevar nu m-a avantajat costumul cumparat la botezul lui Teo, dar ce sa fac daca nu am slabit, sa am motive sa ma innoiesc.
Si sa stii ca chiar asa tineri nu suntem, ma rog, io mai tinerica, 27, insa sotul are 31 (n-ai zice, nu? mda, musiu se "conserva" in detrimentul meu bineinteles. eu duc casa in spate, oboseala si uzura pe capul meu cu carul. Dar mi-am promis revansa. Si bonus razbunare)

Astazi a fost si pt mine prima zi de concediu, drept pt care am dormit la pranz, mi-am facut manichiura si juma de pedichiura. In bucatarie am prestat si eu niste clatite, in rest l-am tot pasat pe Teo lui tati. A fost ca o partida de tenis...

Mergi la inceput

Adica vrei sa spui ca la 31 de ani nu mai sunt asa tanara ?treaba ta cu mine scapi usor ,dar cu anumite Duamne nu stiu pe unde scoti camasa

Mergi la inceput

Adica vrei sa spui ca la 31 de ani nu mai sunt asa tanara ?treaba ta cu mine scapi usor ,dar cu anumite Duamne nu stiu pe unde scoti camasa

Mergi la inceput

off merge ca naiba forumul in seara asta ,am trimis msg de 4 ori

Mergi la inceput

Alinus concediu placut ,odihneste-te cat poti de mult ,termina-ti pedichiura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Alinus, pustoaico lasa si alte prefixe sa traiasca, nu sunt nici ele chiar de naftalina! Eeee!

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Nici mie nu imi merge forumul. Oricum ma retrag, sper sa culc si atomica, pe Bubu l-am doborat. Noapte buna tuturor! O saptamana usoara sa aveti!

PS Sabina, azi nu prea ai fost in verva, sa inteleg ca ai fost ocupata cu gatitul?

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput