Copilasi de iulie-august 2004 (4)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineata!
vorba Oliviei, tare buna o strigare de catalog once in a while
Anca imi pare tare rau de decizia voastra, daca asa este cel mai bine... tin pumnii sa se rezolve amiabil. multi pupici de la noi! si stii ca ne gasesti aci oricand
Oliv, da, primit si raspuns .
Andreea de pupi hehe daca e doar la cina deocamdata e ok. cat despre soacra... poate ii trece dorul de duca daca aude de cruise.
Mitzu pupicei! imi pare rau ca Tudor a inceput cu ruptul ochelarilor... o sa mai dureze ceva asta . cat are dioptrii ca nu am retinut? pupicei Marei, doamne cat a crescut si ea!!
Cori super ca ai reusit cu kiwi... dati-i inainte tot asa
v-am zis ca mai am 5 saptamani de venit la munca? hahaha daca da tot mai zic odata .
o zi buna tuturor!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

cu intirziere
diana, felicitari, sa va traiasca, sa va bucurati de ei!

aha, si mie;))

Citat:
citat din mesajul lui philip

daria, imi place :)

philip&andreea

papa&anca&corina, cam multe absente, pupam gagicile.
anca,
corina, ai o mare fana printre noi careia i-au lipsit rau mesajele tale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Neatza!

Carolina Sa fi sanatoasa si sa te bucuri de familia ta frumoasa!

Deci a nascut si Diana21 - un baietel, pe 27 oct, Tudor Stefan! Felicitari, un bebe sanatos si recuperare usoara!

Daca tot au intrat atita mamici, hai sa dau si eu un semn de viata. Pe noi ne-a lasat bona balta, aveam o rezerva dar s-a razgandit, asa ca acum suntem un pic in plop. Noroc cu mama soacra, sta ea cu Matei, dar e cam lung programul pentru ea si cam greu, dar are multa vointa. Stefi e bine, aseara s-a jucat tare frumos cu Matei, in rest merge la gradinita si se uita la desene

Eli, Olivia ti-a raspuns deja, eu i-am dat lui Stefi Septilin, dar nu stiu cat Septilinul a fost de vina sau imunitatea buna a Stefaniei de nu a racit.

O saptamana frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

La multi ani Caro!

Salutari din germania cea cetoasa si urata...Io incerc sa ma relaxez la Halle dar 'momental' nu-mi iese ...Saptaman trecuta bebe a fost bolnavioara, ceva la burtica asa ca m-am luptat sa o pun pe picioare, iar eu am fost racita asa ca ar fi cazul sa ma bucur de vacanta bine meritata...:)
Urata vreme, rinita mea alergica isi face de cap pentru ca e o ceata deasa aproape tot timpul, orasul nu mi-a cazut cu tronc deloc, noroc ca am carti la mine...:)
Astia de la institutul la care sunt au luat-o pe urma gestapo-ului, e un mic stat politienesc aici, asa ca deocamdata intru pe mail de la un coleg...Asa ca nu prea am citit da-mi scot io parleala.

Ma duc sa-mi iau o ciocolata calda ca sa-mi revin, o zi minunata sa avem!

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Eli- sarcina usoara in continuare. Pentru arsuri bea un pic de lapte cand te apuca! Ar fi f. bune niste pastile de Rennie daca gasesti.

Leeloo- tu vb. de funie in casa spanzuratului. la noi ploua mocaneste si avem 3-4 grade de vreo saptamana jumate. azi a venit si ceata laptoasa:)

Joanna pup:-)
Daria de asemenea pupi:-) (cred ca ai ragusit strigand la catalog). ti-am mai lasat mesaje pe mess dar am constatat ca nimeni nu le-a primit...cred ca am o buba la computator.

Roller ai o smecherie de bebelus:) dormi si spala-te acu cat mai poti :))))))))))) la Catrina nu aveam timp de nimic si abia la Sofia am realizat ca atata vre,me cat sta in banca ei si-n patutul ei am tot timpul din lume. Acu ca au crescut mi-ar trebui vreo patru perechi de maini si de picioare sa le fac fata:)

Philipescu- sarcina usoara. Incearca sa mananci ginger pentru "grete". Soacra, croaziera hmmm :-))) ai grija sa nu se uite la "Titanic" inainte de imbarcare:)

Coriana- multam. la mine, Sof mananca fructe....mancarea nu aluneca delok, delok:))

Kim- nu stiu daca ti-am zis da esti campioana la poze mumoase!!:-)

Mitzu- lasa ca te oblojesc eu si te ung cu galbenele ca si eu am fost in aceeasi bancuta cand s-au impartit batele :) O sa-ti trimit un email (ca sa nu te sperii de expeditor):-)

Anca- nu prea stiu ce sa spun in situatii din astea dar vreau sa stii ca sunt alaturi de tine!

Rox- tre sa facem un calendat cu AMR :-)))

Carmencita -iete ma straduiesc sa recuperez. Nu trage dom Semaca sunt eu präpädicä:-)

Andrea - si ale mele st cu desenele...mai ales pe vremea asta supercacacioasa. Ar vrea afara cu bicicletele dar mi-e sa nu alunece si ma abtin. ne mai plimbam noi asa pe ploaie da' venim fleasca acasa ca avem echipamente din alea cauciucate. Yuck. Ce e septilinul ala? e din plante sau altceva?! ma tenteaza pt. Sofia care functioneza pe principiul "doua bete-nfipte-n fund".

Diana-FELICITARI pt. bebelin! Sa fie sanatos, mancacios si necolicios:-)

Cristala compatimesc cu tine dintre ceturile gri:-) da' zi merci ca pana ieri a plouat mocaneste si au fost 3-4 grade. deci se poate si ai rau.

si in campul de cicoare stateau doi puiuti de soare (vreo doua poze de asta vara din RO): http://community.webshots.com/album/568472060HAwsMD

va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Salutari si de la noi!!

La Multi Ani Caro!! Sa fii sanatoasa si fericita si sa ai parte numai de lucruri bune in viata!!

AncaMaria, voi stiti ce e mai bine pentru voi! Bafta la vanzare (am auzit ca si aici in Ro au inceput sa astepte de la 6 luni in sus pentru o vanzare) si sa fie bine!!

Andreea felicitari pentru bb mic, sa dea Dumnezeu sa fie sanatos/sanatoasa si nastere usoara sa ai!!

Azi dimineata a nascut si cumnata-mea o fetita, ce mult ne-am bucurat ca ne speriasera doctorii ca e copilul mic si cu probleme si acum au zis ca nu are nimic si ca a fost o eroare!! are 3,4kg sa ne traiasca!!

Mai cu justitia romana nu te pui ca albesti!! Bafta cu procesu' cu terenu'

Rox, asa am patit eu la vic, in luna a 8 a ma urcam pe pereti de durere si nu mai puteam sa misc aproape deloc piciorul drept, il taram dupa mine... a tinut 3 saptamani pana s-a miscat vic si in luna a 9 a alergam pe strada!!

Kim, m-ai spart cu sinapse care se activeaza pana al 5 ani!! Ma lasi??? In primul rand astea sunt niste studii care au in vedere un esantion si eu cred ca ai nostri copii sunt speciali!! Apoi.. eu am fost olimpic national la mate si stii ce? In clasa I nu stiam nici o cifra, nici o litera!! De la zero am luat-o!! Eu sunt de parere ca fiecare in ritmul lui invata si important e sa fie sanatosi si fericiti.

Sanatate multa lui Danut si recuperare rapida!!

Andreea, bafta multa si succes in intreprinderea ta!! Un contabil bun totdauna va avea clienti!! Pacat ca nu sunt din Iasi ca poate iti deveneam si eu clienta.

Corina bine ai revenit!! Papadicooo ... welcome in the 2-20 club!!

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Vii cu 3 pozeee, nu ti-e rushine la nas, cum se zice pe la noi, ha, Papadie smechera ce iejti tu ! Faine tare fetele tale

Anca, imi pare tare-tare rau Daca te simti vreodata singura, suntem aici, sa stii

Cristal, vacanta placuta cu spor la munci

Ma bucur ca ati semnat toate condica, sper sa va tina obiceiul asta mumos

Carmen , merci

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

da, sh`n plus ist de asta vara;))

Citat:
citat din mesajul lui mamagiuliei

Vii cu 3 pozeee, nu ti-e rushine la nas, cum se zice pe la noi, ha, Papadie smechera ce iejti tu ! Faine tare fetele tale

din seria oripilez opinia publica;)) in uichend ilinca il vede pe tat`su c`o dat cafeaua`n foc pastele matii, nu esti bun de nimica jur ca mie nu`mi ies din gura d`asteao:-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corianai spune:

Hello
moooam ca mult mai scrieti, harnicute nu va fie de deoki
Vreau mai intai sa-i urez si eu Ancai numai bine si sa fie fericita Stiu ca ati avut mare curaj sa luati hotararea asta, si va doresc sa va fie mult mai bine de acum incolo.
Ufff.... daca mai vorbiti de vanzari imobeleare ma apuca desperarea, ca si noi o facuram lata, adica am cumparat o casa frumoasa-frumoasa si acum ne tot gandim cum am putea marita apartamentul pe care il avem.... nasol moment....
Am vazut si io pozele Oliviei (foarte frumoase, si ce harnici sunteti, nu ca noi care facem poze doar in vacanta de vara si de craciun...)si ale lui Papa(eee... aici ma recunosc, si eu eram pe cale sa va trimit poze de asta vara )
Pupam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Mey, pozele pot fi de oricand, sa fie muuuulte !
Relelor !

Btw, nu vreti sa faceti calendare cu plozii sa dati cadoo la neamuri ? Asta am facut toata dimineata, am dat comanda

Carmen dementialaaa Ilinca ! Ai facut cu nerfile ?

Mergi la inceput