Copilasi de iulie-august 2004 (4)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns philip spune:

daria, musai tre sa-mi spui daca ":)" e pretendentu'

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corianai spune:

La multi ani Carolina
E clar, am uitat cum se lucreaza cu forumul aista, am scris si am tot scris fara insa sa ma logez, si se duse totul....
Asa ca fac rezumat acum:
Victorie! mamzela mica a mancat un kiwi ieri si unul azi, dupa ce am insistat muuult, impotriva principiilor mele. Sper ca suntem pe drumul bun si nu mai aplicam planul cu pastilutele.
Papa multa sanatate, pupam trei fete
Pupam de asemenea pe toata lumea, mamici si copilasi si multumim mult pt ca ne-ati reprimit asa de frumos printre voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Andreea aha Cum sunteti azi cu totii ?

Schimbu` 3 ... restu` pe unde steti ???

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

la multi ani caro si scuze ca n-am zis asta inca din primul mesaj, adevarul e ca sarcina asta imi afecteaza neuron' la greu...

daria, imi place :)

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Neata..noi am avut un weekend super plin..cu trick or treat , pijama party cu scary movie , simibat ashopping si citit la librarie , duminica Exploaratoriu, un muzeu de stiinta pt copii...

Corinai poti incerca cu legume si fructe...dar ce faci cu proteinele? Eu pt Luca am folosit 3 luni vitaminele (eu nu sint adepta lor )..si coincidenta sau nu i-au facut pofta de mincare (ceea ce lipsea)...
Roxa vin si cu poze..5 saptamini! yupii

Mergi la inceput

http://picasaweb.google.com/alex.badoiu/TrickOrTreatWithDarthVader#slideshow/5263954837918227490

sint pozele cu Darth Vader in actiune si ultimele sint de la gradi de la Harvest party..

http://picasaweb.google.com/alex.badoiu/Exploratorium#slideshow/5264300508403914738 de la muzeu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Buna seara!

Mai intru si eu sa nu ne dati disparuti cu totul. Oricum deja am pielea de pe spate vanata de atatea bate ...

Suntem bine, sanatosi, asta e cel mai important. Lui Tudor i-am facut ochelari dupa cum va spuneam, in primele zile n-a fost deloc prieten cu ei, in ciuda marketingului facut de noi, pe urma i-a acceptat cumva. I-a purtat o saptamana si i-a rupt. Rau de tot, nu se mai pot repara, trebuie sa schimbam ramele. Bineinteles ca am dat o caruta de bani pe ramele alea, ca am zis sa iau mai scumpe ca or fi mai rezistente.. Are doua noi pasiuni domnul meu mic, una e mai veche (cartile) dar acum a luat o forma noua: sa citeasca noaptea in pat la lumina lanternei (numai bine pentru ochii lui ). De fapt ii place tot ce e legat de carti, seara nu scapam niciodata fara doua povesti, dupa care ia cartile din care am citit si le mai rasfoieste si el o data pe indelete. A doua pasiune e Scooby Doo, mai precis monstrii si fantomele de acolo. Si a devenit un iubaret si un pupacios: ”mami te iubesc”, ”mami esti frumoasa/draguta”, etc. Spuse asa din senin.

Maruta e o super dulce, cu o claie de par carliontat si blond. Are si ea doua noi pasiuni, Vrajitorul din Oz si Veronica. mai ales pe primul l-am vazut de s-a uzat dvd-ul, ea insa nu se satura. Da pasiune din aia mare si dureroasa, vede filmul, si cand se termina incepe si plange cu lacrimi ca ea vrea filmul. Vorbeste absolut orice, azi de exemplu mergea prin parc, a calcat intr-o balta cu apa murdara si a zis ”Ce imputiciune!” Are exclamatii de genul ”Super!” sau ”vai de mine si de mine!”. Ne pregatim de ziua ei peste doua saptamani.

Iar eu si tati suntem foarte ocupati. Eu intru dimineata direct la ore (mi-ar placea sa arunc si eu cate un ochi pe aici inainte, dar nu se poate), la amiaza il iau pe Tudor, mai mergem prin parc, sau vin acasa la treaba. Zboara zilele, nici nu stiu cum se duc.

Va pup pe toate si ma duc sa ma culc (ca problema mea zilele astea e ca nu-mi ajung orele din zi sa fac ce trebuie si ca nu dorm destul). Pupici speciali pentru Andreea si pentru bebe din burtica!

Mergi la inceput

Este buna si o strigare de catalog !
La multi ani Carolina ..sa fii fericita!!!Astept poze dein concediu si impresii...
Adela credeam ca numai pe noi ne-a timpit cu Scooby Doo...filmele le-a vazut pe toate (desene animate si film obisnuit), carti, bomboane ,inghetata...totul cu si despre Scobby Doo...si tine de cca 3-4 luni!!!Super blondina cirliontata!
Roxa ai primit offlinurile cu activitati?
Bine ai revenit Papa...multa sanatate ,voua la toti!Eli, de Septilin vorbeau fetele..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaMaria spune:

.. va mai amintiti de noi?

S-au intamplat multe de cand nu am intrat pe aici.. cel mai important ar fi ca am decis sa ma despart de sot.. am slabit cu ocazia asta vreo 9 kile (de kile nu-mi pare rau).. se pare ca nu e usor sa te desparti intr-o tara straina si cand ai si un imprumut la banca.. trebuie sa vindem casa mai intii si asta e o problema cu criza economica mondiala.. in fine, casa am pus-o la vanzare de 3 luni si nu se da... Bianca inca nu stie nimic, incercam sa pastram aparentele.. o sa ii spun mai incolo eventual cand va trebui sa ne mutam..

In rest Bianca merge la tot felul de activitati... inot, patinaj si balet.. ii plac toate foarte mult si face progrese..

Pupici tuturor piticlontilor si mamicilor si sper sa intru mai des in curand!

Rugati-va pentru Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaMaria spune:

Caro, ma alatur si eu gastii si iti urez La Multi Ani!, sa fii sanatoasa si fericita!

Andreeap, felicitari pentru bb din burtik (sper ca nu am citit aiurea).. sa fie intr-un ceas bun! .. cand e due date?

Rugati-va pentru Diana

Mergi la inceput