Copilasi de iulie-august 2004 (4)
Raspunsuri - Pagina 7
eli spune:
Buna!
Roxi! Ce face bebelina? Dar Patrick? Stef are si el un bebe in burtica si-mi zice sa nu-l lovesc pe burta, doar sa mangai usor.
Noi pe acasa, Stef de ieri a facut febra, a fost super marait ziua, ira noaptea febra a depasit 38 de grade. El , de obicei are temp ff scazuta, seamana cu mine, azi-noapte frigea. I-am facut impachetari cu otet, dat lichide, dimineata a mai scazut. Pe parcursul zilei i-a revenit zi energia. Doar eu sunt mai ca l-am pazit pe timpul noptii. La doctor vom merge maine pt ca azi aici e liber.
Are o revista cu trenuri, sini, masini, de n-shpe mii de ori pe zi imi zice sa ii cumpar asta si asta si asta. Sambata, chiar am vurt sa ii cumpar unul din trenurile dorite, dar tocmai pe ala nu l-am gasit. I-am luat 2 puzzle-uri, unul l-am facut eu, altul sotul, iar Stef se mandreste cu ele.
Din cauza febrei am ratat si iesirea la un film pt copii, aseara si azi m-a batut la cap, daca maine avem unda verde de la doctor pt iesit voi merge doar eu cu el.
In rest, sambata am fost la spital, bebelina e bine, am pozici cu o fetisoara rotunda, ochi mari si un nas pronuntat. Are momente cand e asa de zburdalnica de ma doare ingrozitor unde da, plus rezonanta, mai ales la fund. Stau can nasol cu arsurile.
De vreo cateva zile e frig dimoneata si seara, vreau sa scot azi hainele groase. Sunt curioasa, ore voi putea purta ceva din garderopa de iarna?
corianai, welcome back!
aa, mi-am amintit, Amironeanu si ema parca ziceau de niste vit pe care le dau copiilor si nu au racit deloc pana acum. Despre ce era vb?
giulia, o scumpica
roxi, kim, restul fetelor, pozici, ceva?
o zi buna!
O zi plina de bucurii, Eli&Stefan&bebe din burtica
vechi www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32097" target="_blank">Nasterea broscutei noi
leeloo2004 spune:
Neata fetele!
Vad ca am parte de o luni mohorita, mai ales dupa weekendul super de la Predeal - a fost vreme calda, insorita, am facut ceva drumetii (de s-au lasat cu febra musculara la mine), am stat la aer si ne-am simtit foarte bine. Ariciul mic a avut o pofta de mincare de m-a speriat - poate de la aer, poate are vreun puseu de crestere, nu stiu, insa maninca lapte de sparge - seara la culcare a mincat si 330 ml daca va vine sa credeti! Cu fructele e prieten, insa legume nici nu vrea sa puna gura - nici nu mai stiu ce sa-i fac...o sa incerc sa-i pun niste pictaturi de zeama de lamiie poate asa le accepta?
Cam atit de la noi, ma duc si eu sa citesc putin pina nu se scoala ariciul si vrea afara...
Dar sa nu uit:
Kro - La multi ani!!! Sa fii fericita!!!
Corinai - bine ai revenit - dar de ce ai stat ascunsa atita vreme??! Te pup si pe tine si pe fete !
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
kro spune:
Multumesc frumos pentru urari!
Va las si si fug ... ca dupa o saptamana de concediu am un munte de hartii de rezolvat!
Pupuci tuturor ... revin cand pot.
roxanaz spune:
Eli, Patrick face cam ca Stefan . adica ne alearga cu revistele si cu "o vreau pe asta si pe asta si pe asta si pe asta" . bine ca ati trecut de episodul cu febra.
Gabi imi pare bine ca a fost frumos la munte si ca Tudor mananca bine. cat despre legume... poate un pic de pastarnac care e mai dulce sau dovlecel l-ar mai imbia.
papadie spune:
La multi ani, Caro
Felicitari si urari de bine proaspetelor mamici si sarcini usoare mamiciclor in devenire:)
Dupa cum ati ghicit daca ziua ar avea 48 de ore si tot nu mi-ar ajunge... m-a motivat daria cu rubrica plina de absente si coriana de care am intrebat de vreo 200 de ori:) si faptul ca azi am luat pauza de la doctori deoarece am o bronsita nasoala de vorbesc 1 minut si tusesc horcait cinci:) in rest, in ultima luna m-am intilnit cu dr de familie mai des decat cu ionu (am avut gripa toate trei. grrr, asta a fost pe post de cireasa pe tort)
fetele sunt frumoase si destepte. se plimba cu bicicleta si au multe "idei" care ma tin in priza in continuu. o sa-mi schimb nickul in 220
va mai vizitez
va imbratisez!
g_ioana spune:
Neatza,neatza
LA MULTI ANI CAROLINA,MULTA SANATATE SI FERICIRE!!!
Corinai si Papadie bine ati revenit pe la noi
Ne-am intors si noi din excursieam fost mai la sud unde am tinut-o numa'n petreceri ca toti masculii din familie sunt scorpioni...saptamana asta mandra-i in program de dupa amiaza la gradiasa ca-s in urma rau cu toate si aglomerata pana peste cap...
revin mai spre seara cand sper sa ma pun la punct macar cu ce ati mai facut voi,pupicei
szivarvany spune:
Ohohohooooo, Papadiile sanatati la voi si va asteptam mai des, clar ?
Ioano, poze !
Leeloo, poze !
Eli, hahaha, Giulia la fel viseaza cu 10 cadouri noi in brate, alte cadouri
La fel si finu`meu care e tot leu, moama, m-a innebunit ce sa-i aduca Moshu` meu Abia astept sa-i cumpar chestii cu "Cars", am vazut o mochetuta super faina
Daria & GIULIA(2004 08 16)
roller025 spune:
Bonjur!
Vin sa motivez absente, vaz ca ma intrebati de sanatate: n-am intrat ca-s singurica. Am relocat baietii la tg jiu, la reparat de tractoare, facut curat la ferma si alte activitati productive iar eu am ramas acasa cu piticu' si lenevesc in acelasi ritm cu el. Asa ca abia apuc sa mananc, ca lenea nu ma lasa sa gatesc si dorm ca ursul. Iesim sporadic la plimbare (din acelasi motiv intemeiat de lene) si cam atat. Ca urmare a "deportarii" dihaniei aleia mari la bunici (ca tot n-avu pic de vacanta anul asta...) Victor a decretat ca el se intoarce la Bucuresti la iarna , tac'su poate pleca linistit, el are treaba la ferma.
Paul e ok, am bagai in functiune batista bebelusului pentru ca domnul muceste la greu si, in compensare, trebuie sa iau umidificator, pentru ca e aerul extrem de uscat in casa si i se usuca nasul. E o combinatie beton. Dupa ce am crezut ca i-am rezolvat kisorul a facut conjunctivita, am rezolvat-o si pe asta. Am luat 1 kil in prima luna, ceea ce e ok, am invatat ce bine e sa dormi la mami in brate si ce de scaietzi sunt in patutul ala . A, si mai are o jmekerie: dimineatza pe la 10 are trezirea, mananca si apoi se face ca doarme , numai bine sa intru si eu in dush, ca dupa 5 minute sa-l aud urland. Si asta e testata de vreo 2 saptamani. Asa ca am ajuns sa-mi fac dushul fie la ora 8 dimineatza, fie la ora 1, la pranz...
Pe de alta parte:
La multi ani, Caro! Sa fii sanatoasa, fericita si sa creasca fetele frumoase si sanatoase!
Cori, bine ai revenit (zise lupul...) si multumesc de urari!. Pupici Evei si Marei! Well, ca vajnica sora a lui Vic, cum sa fie Eva, daca nu nazdravana? Cica se potolesc ei, pe la 30 de ani
Va pupu si incerc sa mai intru pe la voi:))
philip spune:
neata-neata
ei, cum sa ma simt, biiine :) mai glumesc dar deocamdata sunt ok, tot nu prea pot manca cina dar si cand imi vor trece greturile. s-a schimbat ora si la noi asa ca azi is treaza de la 5.
corina si papadie, bine ati revenit! si am vrea poze cu fetele!
daria, am vazut giulik frumos, acolo veti petrece revelionul? e tare fain
mey, io fata draguta vreau sa duc soacra in croaziera cand vine aici (anul asta face 60 de ani si-am zis ca asta e destul de memorabil pt ea) si ea se matzaie ca poate se intoarce mai repede acasa ca se va plictisi aici. m-am supaat rau ieri asa ca i-am zis sotului nici sa nu-i mai spuna de croaziera. pai daca ii e a pleca...
o saptamana faina!
philip&andreea