Copilasi de iulie-august 2004 (4)
Raspunsuri - Pagina 10
g_ioana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui carmenp da, sh`n plus ist de asta vara;))
din seria oripilez opinia publica;)) in uichend ilinca il vede pe tat`su c`o dat cafeaua`n foc pastele matii, nu esti bun de nimica jur ca mie nu`mi ies din gura d`asteao:-) |
super tare,io-s curioasa ce a zis Pasaroiu sef
edit ca pusei neshte poze proaspete:))
http://s237.photobucket.com/albums/ff27/gorodica/octombrie%202008/
revin la pauza:)
carmenp spune:
mey, pasa o ramas masca la fel si io dupe care`am fugit fiecare intr`un colt pin casa si`am ris pe infundate;))
szivarvany spune:
deci rasu` pe ascuns se practica si la noi, k daca te vede Giulia devine un arici si se supara foarte tare, fereasca DD sa ne vada ca radem de ea sau de ce a facut ea ...
Marina, haide sa scrii listuta, sa treci juniorul Dianei pe listuta ca vad ca ea ne-a parasit de tot ...
Daria & GIULIA(2004 08 16)
g_ioana spune:
Neatza:))am revenit sa vaz ce-mi aduc aminte
Andreeap ce nora dragutza esti la o asa soacra..auzi da' ei i-ati dat vestea de bb2 sau ii faceti o surpriza odata cu croaziera?
Vivia, meii la cat de bine arati io nu crez ca ai ceva grav...btw ai demarat investigatiile?
Anca multa putere sa treci peste asta si vorba fetelor suntem aici cand simti nevoia!!
Daria ce diriginta buna ai fi fost,vaz ca deja semneaza fetele condicutza de frica ta
Corina io ii dau vitamine si calciu mandrei in special in lunile de toamna iarna, a mea nu bea lapte deloc in schimb fructe mananca la greu...kiwi nu manca ca are tzepi si seminte...dar il fac suc si-l bea ca-i verde si se poate transforma si ea in extraterestru..
Papa vezi poate nu trimiti vremea rea la noi...mare adevar ai grait cu linistea si timpul liber pana fac cupii un an..
hai ca mai vin ca am ore pan la noapte
philip spune:
neata-neata
am si eu cateva poze de la halloween (sunt de la serviciu, cand am fost cu prietenii in cartier am uitat camera):
www.apha.shutterfly.com
am vazut 2 pui de papadii care au crescuuut! si o gorodika simpatica.
carmen, am ras de una singura aici, noroc ca nu-i nici 8 si nu-s inconjurata de prea multa lume.
rox, pai eu asa am avut greturi si cu philip, seara, asa ca nu cred ca-i vorba de deocamdata. pai seara e nasol ca ajung acasa si nu le pot gati nimic baietilor. aseara am facut fasole (ca mi-era mie pofta, evident) si toata noaptea am crezut ca vomit ca inca le mai simteam mirosul prin casa. bleah. sa vad daca le pot manca la pranz.
anca, imi pare tare rau ca s-a ajuns la asta, dar iti doresc multa putere sui sa fii mult mai fericita de acum incolo. pupici biancai. due date-ul e pe 3 iunie dar dat fiind ca nasc cu cezariana, poate undeva la sfarsitul lui mai.
diana, felicitari pt bebe tudor si sa creasca amandoi sanatosi si fericiti.
pupici
philip&andreea
philip spune:
Citat: |
citat din mesajul lui g_ioana edit ca pusei neshte poze proaspete:)) http://s237.photobucket.com/albums/ff27/gorodica/octombrie%202008/ revin la pauza:) www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,www.youtube.com/profile?user=gorodika" target="_blank">filmulete noi,gorodeii,aripile mele, gorodeii noi |
mey, da' ce picior elegant ai cumatra vulpita, arati foarte bine.
philip&andreea
philip spune:
mitzu, ma bucur ca sunteti bine sanatosi si multam de pupicu' ala special.
philip&andreea
kim222 spune:
Andries asa este cu toate studiile...la fel si cu ridicarea imunitatii..vaccinare..toate la fel de controversate.Ele sint facute ,crede cine vrea in ce vrea...dovezi 100% nu exista legate de virsta exacta.Dar ramine ideea..nu are ce sa le strice stimularea ..Este un fapt ca , creierul "se hraneste" prin stimulare..Daca la nastere avem toti neuronii (dupa care ei dispar treptat, neregenerindu-se),numarul de sinapse se realizeaza dupa nastere si cu cit creirul este mai pus la treaba,rezulta mai multe sinapse. The more ..the better Tu ai inteles gresit(sau nu m-am facut eu bine inteleasa),prin stimulare eu nu ma refer la invatare de litere si numere..in nici un caz!Pt mine stimularea = expunerea la cit mai multe posibil,indiferent ce...chiar si o discutie cu o anumita tema..tot stimulare este. Felicitari pt nepotel!!
Papa ma gindeam ca ne-ai umplut de poze (ca mine de ex)..si cind colo fetele vorbesc doar de trei..Oricum eu doar de casa pot viziona poze..
Anca m-am gindit ca ai patit ceva...stiu ca povestea nu este noua ..putere sa mergi inainte! Nu pomeni de imobiliare ca am de vindut un aprt si tare mi-e ca nu voi putea..Dupa rezolvarea tutur problemelor ramineti acolo?
Ioana merci de complimente Da, de ieri am demarat investigatiile..Pt inceput am diagnostic de deshidratare (cu semne la urechea medie)..si de aici si problemele legate de ORL..sinuzite..etc..
Daria ce misto era vila! Super pretendentul!
Monicule distractie placuta pe acolo prin Germania
Pt ca citim povesti de sezon, sintem la Craciunn..baby Isus...Dialoguri cu Luca
-Santa Clause daca este batrin o sa moara?I don't want him to die!
-I want to call baby Jesus and tell him that I can build a house for him cause I like him!...eu nu mai puteam de ris..si el ..Mom stop it! I am serious!
-Why baby Jesus is a statute? Why he has frozen up?..and...
AncaMaria spune:
Multumesc fetelor pentru vorbele frumoase si suport!
Asa cum zicea Olivia, povestea e veche, de fapt eu sunt cea care a luat hotararea dupa ce m-am intors din Ro, vazand ca nimic nu s-a schimbat in relatia noastra.. nu este usor dupa 12 ani dar vom trece peste asta.. deocamdata nu divortam ci doar ne mutam separat..
Olivia, nu stiu daca vom ramane aici... deocamdata da.. pentru ca aici am un servici din care ma pot intretine pe mine si pe Bianca..
Rugati-va pentru Diana
kim222 spune:
12 ani..este ceva...F bine ca va separati pt o perioada..numai asa veti vedea daca va este mai rau , la fel sau mai bine decit impreuna..Ma gindesc la Bianca...
edit ..te-am intrebat daca ramineti pt eu daca m-as fi separat de sot..in secunda urmatoare as fi fost in Ro..eu nu as putea trai singura aici...Dar stiu ca voi aveti rude..amici...