Copilasi de iulie-august 2004 (4)
Raspunsuri - Pagina 20
szivarvany spune:
Hehe, io zic ca am cam cumparat tot ce trebuia pt plozii "mei", Giulik, finu` si fiul prietenei, mai avem sapt viitoare o zi de nastere. Fixam in doua zile si revelionu` si gata, am gatat bugetu`
Alice, sanatati lui Gizmo, sa stii ca nu aude din cauza secretiilor, asa am patit si eu
Ioano, da, am luat si din`ala datile trecute, sa vedem maine ce parere are doctora ca n-am mai fost pe acolo de mult
Mnoah, scot bota pt Emaaa, Ademaaa, Raaain, Inaaa, Dorsiliaaa ... de restu` nu ma leg inca
Si de schimbul 3, noroc cu Kim care e constiincioasa
Daria & GIULIA(2004 08 16)
alice2004 spune:
Aaa, uitasem de Vivia secretara, haha, chiar ca asteptam poze ! Citind mesajul ei, mi-am si inchipuit-o cu ochelarii pe nas, cam ca fata din filmul cu acelasi titlu - The Secretary, super fain !! Si daca rezolva problemele aparute cam ca si personajul respectiv, e si mai super !!
Mey, si io zic ca nu aude din cauza secretiilor, oricum timpanul nu era perforat, numa rosu, dar sint o mie si una de nervi ca doctorul la care am fost nu m-a lasat sa il tin si eu pe Andrei, cica taxu era de ajuns ... de tinut capul il tinea Florin, dar miinile si picioarele ??? Si asa Andreiushu a fost foaaarte curajos si a suportat mult mai mult decit ma asteptam fara sa se agite, dar la un moment dat a spus ca il doare tare si a dat din miini si s-a lovit ! Si mi-a venit sa mor ca nu mi-am ascultat instinctul si sa ii spun medicului ca nu prea a avut de a face cu copii mici, ca lor degeaba le spui sa stea nemiscati ?! Eh, sa speram ca tot raul spre bine, sa vad cum o fi cind mai merem a doua oara la control !!
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
g_ioana spune:
Aliceca sa nu mai fi asa de stresata de problema cu timpanul..las ca o sa fie bine la control ai sa vezi.
Daria,adik tu rezisti pana maine sa duci cupilu la doctor?
Io cred ca mandra mea se face fbi-ista...cand vine tacsu din delegatiuni raporteaza totul(si mie imi spune cand sta cu tacsu,cand sunt io la scoala,cine-l suna si pe cine a sunat el)..aseara incepe sa-i povesteasca,printre altele ca ne-am uitat un pic la dansez pentru tine si ei ii placea de Vladimir care era sarac...si "tata stii ce-i ala striptis?"...tacsu:nu, nu stiu..stai sa-ti explic io,dar trebuie sa pui muzica..se executa tacsu si-ncepe mandra mea sa-si de-a pantalonii jos in ritmul muzicii....normal ca tot io am picat la mijloc,ca ce-am facut noi singure acasa...
alice2004 spune:
Multam fain, cuscro ! Si Gorodica e exceptionalaaa !!
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
szivarvany spune:
Dementialaaa Maria
Ioano, rezistam, am noroc ca Giulik nu face febra, a mancat de m-a speriat (cotlet de porc la gratar, nush cum i s-a pus ei pata si a ales bucatoaca aia de carne in loc de aripioarele ei micute), iar pediatra doar maine e de dupa-masa.
Daria & GIULIA(2004 08 16)
philip spune:
e luni si-s fara chef basca we asta am facut reeducare la copil care si-o ia din ce in ce mai mult in cap, asa ca azi dimineata imi promitea solemn in masina ca va fi baiat cuminte si sa vina musafirii la noi (bunica si veve cu familia). eh, da' las' ca vor veni si vremuri mai bune.
aici ploua si-i cam deprimant pt care motiv sotul ne duce in croaziera. hehehe, gata am facut rezervarile, acum sa ajungem sanatosi pana atunci (8 decembrie).
pupici si sanatate tuturor!
philip&andreea
cristalina spune:
Mi-au dat lacrimile aici cand am citit de numarul de "striptis" al Mariucai de la Ieshi.... Bravou!
Andreea, vreau si eu sa ma duca John in croaziera cand ploua!...hihihi
Alice, sunt convinsa ca o sa fie bine...pupam sa treaca repede.
Daria, esti harnicuta, ai cumparat cadourile de pe acum.
Problema mea e ca ma mananca palmele si tre'sa ma duc din cand in cand la cumparaturi ca altfel nu ma simt bine ...daca ma apuc sa cumpar de pe acum ce mai fac pana la Craciun?! (am o problema...dupa cum spuneam...:))
(Unul din colegii romani de pe aici cugeta azi dimineata "vezi, d-aia n-are nevasta-mea carte de credit!" )
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi
roller025 spune:
Buna seara!
Roxa, muuulta sanatate! Cat despre AMR... era mai bine sa fi ratat una in minus
Daria, sanatate Giuliei!
Alice, o sa fie OK cu ureche lui Andrei. Sanatate!
Olivia, poze?
Andreea, croaziera placuta!
Cristalule, cadouri? acu un an am fost la un training la Amsterdan cu 2 colege, una din ele isi decora casa de la IKEA de pe acolo, la noi nu ajunsesera inca. Si a trebuit sa-si cumpere o geanta suplimentara si sa ne distribuie si noua bagajele ei. Poate asa ai si tu norok. Mai ai vreun coleg cu tine?
Noi am sarbatorit in we cu multe jucarioi pentru Vic. De azi am intrat in rutina zilnica asa ca...
Bre, io is la fel de in ceatza cu cadourile de Craciun... ceva sugestii, in afara de DVD portabil?
O seara linistita!
roxanaz spune:
neata. ce somn imi e azi, am reusit sa ma trezesc din ora in ora.. bleacks.
Ioana super idei pe Maria.... se adevereste aia cu televizorul dauneaza grav
Citat: |
citat din mesajul lui kim222 io nu vreau sa scriu ultima |
eteee ce sa zic. na ca scriu io ultima
Cristale spor la facut bagaje. si mai ales la intrat toate in ele, ca stiu cam ce nasol e .
Danule cum steti? ce face Paul?
Alice succes la al doilea control la urechiusa, sper sa nu fie absolut nimic grav.
Andreea de pupi fff frumos din partea sotului tau ca va duce in croaziera, hai ca mai e mai putin de o luna!
o zi frumoasa tuturor!