Copilasi de iulie-august 2004 (4)
Raspunsuri - Pagina 19
roller025 spune:
Buna ziua!
In primul rand:
LA MULTI ANI, de Mihail si Gavril, tuturor sarbatoritilor si sarbatoritelor, de toate varstele!
Carmen, super Ilinca! Parca-la aud pe Vic stalcind cuvinte:))
Mey, ca vorbiti de Praid, parca ma trage ata si pe mine... Daca va organizati trageti si de mi9ne, ca altfel... de 2 ani n-am vazut o vacanta
In rest, mi-au venit baietii acasa, asa ca Paul a avut un shoc: galagie muuuulta dupa 2 sapatamani de liniste. Acu se acomodeaza
un w/e minunat!
carmenp spune:
la multi ani de mihail si gavril! sa fiti sanatosi, fericiti si impliniti cu mic si mare
roxanaz spune:
buna dimineata iepuraselor
la multi ani fericiti pentru sarbatorii din week end, sa fiti sanatosi, fericiti, la punga grosi!
eu am supravietuit zile de vineri, eram atat de obosita la 5.30.... ca de abia ma puteam misca. ca de abia atunci am inceput sa simt picioarele si spatele. sambata... am tras-o cu nasul... ieri a fost mai bine. de azi sper sa ma repar ca m-am saturat de guturai.
Oliv si tu cu nasul? sper ca nu s-a agravat. fata de secretara inseamna ochelari?
Andreea de pupi cum te mai simti?
Anca? te-ai mutat deja?
Caro las ca e foarte bine ca isi pune Ale calificative... daca altii nu o fac!
cica de azi tot 5 saptamani mai am... ca am omis o saptamana. ce super sunt asa ca ma intorc la trebi cu drag si spor. o saptamana super usoara sa avem!!
leeloo2004 spune:
Neata fetele!
Dupa un weekend de sarbatorit si organizat (tinuti ocupati) copiii sunt mai obosita decit eram vineri seara... dar asta e...
Vad ca va organizati pentru Praid? Buna idee!! La noi poate peste inca un an ca Tudor e prea mititel pentru salina...
Rox - tot 5 saptamini?? Lasa ca trec ele - vin acum sarbatorile de iarna si trec zilele ca vintul!
Kim - de fapt cind veniti in Rom - in feb? Foarte tare Luca cu logica lui!
Ioana - Gorodica ca de obicei ma da gata! E foarte dulce, mai ales la dialoguri din astea spontane!
Vad ca ati hotarit deja cadourile de Craciun pentru copii - ma gindeam sa incerc si eu cu un DVD portabil pentru Stefan - am si vazut o oferta la un magazin la 250 lei ceea ce mi se pare foarte convenabil - in schimb am inceput deja sa iau cadourile pentru restul gastii de copii ca sa nu stau in Decembrie - oricumn m-a speriat aglomeratia din magazine (unde o fi recesiunea aia??) imi dau seama ce o fi in Dec daca acum e asa...
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
kim222 spune:
Da,,da Roxa...aia inseamna fata de secretara:))))Mey nasul...eu am congestie (nas infundat) constat..racita ..neracita...de aia am si fost la ORl..cica ar contribui si clima prea uscata de California..Sanatate multa..hang in there!
Gabi pe 1..sau 2 martie..am demarat autorizatiile pt casa..La multi ani!!!DVd portabil este o inventie super!
La multi ani Mihai si Gavrili!!
ma duc la nani..ca-i deja 11.20..o saptamina buna!
szivarvany spune:
Buna dimineata, scriu rapid ca iar e plin biroul, nesimtitii astia de sefi nu ma lasa in pace sa scriu si io pe forum ca tot om` :-)
Raportam inca muci transparenti si o tuse nici nu stiu de care, singurul sirop disponibil a fost Ketof, vad ca e mai bine, nu am trimis-o la gradi ca arata groaznic ploada, are niste mustati de la iritatie, am uns-o cu de toate, sper sa-i treaca. Maine mergem la pediatra sa vedem ce zice.
Kim, sanatate multa si la tine !
Rox, cum esti azi ?
Leeloo, daca ii plac lui Stefan desenele, e super ok dvd-ul, Giulia reuseste asa vreo 2-3 minute sa se uite ... insa noua ne place :-)
Revin mai incolo ... sa strig catalogu` ...
Daria & GIULIA(2004 08 16)
alice2004 spune:
Neatza !
Vazui ca Daria vrea sa strige catalogu', asa ca ma grabesc sa semnez acilea, sa nu imi puna inca o absenta peste multele acumulate !
Inainte de toate, LA MULTI ANI pentru toti sarbatoritii de Mihail si Gavril, sa fie sanatosi si voiosi si la punga grosi !
Nu am reusit sa va citesc prea mult din urma, Andreiush s-a procopsit cu o frumusete de otita, de unde naiba nu stiu, poate pentru ca e asa de reticent in a sufla nasul si indaratnic pina peste poate cind vine vorba de pus picaturi in nas ... una peste alta, a inceput sa se plinga de ureche, ma doare si ma doare, vreo doo-trei ore noaptea de marti spre miercuri nu a putut dormi de durere, a doua zi l-am dus valvirtej la medic, diagnosticul fireste otita, doar la urechea dreapta .. partea proasta a fost ca s-a lovit singur cu mina peste trompetica aia de metal pe care o avea pusa sa il curete medicul in ureche si si-a facut o zgirietura undeva pe canal, care a singerat ... acu ma ia cu calduri si dureri de cap cind ma gindesc ca tre sa mergem inca o data sa vada medicul ce si cum, eventual sa curete cojitele alea care s-au facut de la singele scurs ! Si cel mai fain este ca zice ca nu mai aude cu urechea dreapta !? Am o spaima cit zece chine in minte, dar ma gindesc ca poate cojitele alea care s-au facut blocheaza canalul urechii si i se pare lui ca nu mai aude !!
La gradi nu l-am mai trimis, spre marea lui bucurie ca sta cu noi toata ziua .. ne-am jucat cu toate jucariile posibile si fireste ca nu rateaza nici un moment in a ocupa scaunul de la calculator, sa se joace la joculetele lui !
Vaz ca vorbiti de vacante ... heheh, nici noi nu am mai avut una de ahahaaaa, daca stabiliti ceva apropos de praid, poate ma inscriu si io, ca suna tare bine si mie una mi-a placut tare mult la salina !
Cit despre dvd portabil, daaa, subscriu, si noi avem in masina, e tare folositor la drum lung, vizionam muuult tom si jerry si toate povestile de pe dvd-urile de la erc press !
In rest noutati nu prea am ...
Sanatate multa tuturor si o zi minunata sa avem cu totii !
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
cristalina spune:
Neata!
La multi ani de Sf. Mihail si Gavril!
Eu am sarbatorit pe aici foarte frumos (ca a fost si ziua tatalui meu si a finei noastre, sa imi traiasca si sa fie sanatosi!) a fost mare sarbatoare a orasului, cu roata mare in centru langa catedrala, targ cu vurshti si vin fiert, lume puhoi pe strada, lampenfest sambata si mare foc de artificii duminica...frumos...:)))
Insa absolut toate muzeele erau inchise, bisericile aveau lacatul pus...deh, nu este sezon..:))))
Imi luasem carti si filme sa ma uit ca sa nu ma apuce plictisul in weekend dar nu am apucat ca am avut ce face...Am avut un gand inspirat si sambata seara am pus cadourile pe care le cumparasem pana in genti, numai bine ca e cazul sa ma opresc daca vreau sa ma lase astia in avion (cu tot cu bagaje adica)
Am o problema, dar ma tratez.
Nu m-am gandit la dvd-ul portabil pana acum...am gasit cadoul ideal de Craciun...:)))
Aici e vant si nor si ma apuca frica de pe acum ca nu o sa se potoleasca pana plec eu joi...Am atacuri de panica numai cand ma uit pe fereastra, ma gandesc cam cum o sa fac joi in aeroport...).
Fetele pe acasa sunt bine, raporteaza John, bunica o scoate la capat cu joaca de-a scoala, Maria e super incantata daca primeste note bune si o asculta pe bunica pentru ca stie ca ii da zece...hehehe
Oana se chinuie cu caninii de sus asa ca John e cam somnoros (dar nu are timp de stat pen' ca are un proiect super mare si tare din care se dau bani la tot personalul din institut, dar macar ramane cu gloria si CV bengos...)
Iar eu i-am dat termen pana maine sa o duca pe Oana la a doua tura de vaccin antigripal si la ala de hepatita...asa ca trebuie sa isi faca timp...ofof maimai
Olivia, vreau sa vad fata de secretara...:)))
Roxana, mai e un pic (io's din aia care are nostalgii ...mi-e dor de burticile mele...:)))
Alice, sanatate! Banuiesc ca nu aude din cauza otitei, nu cred ca e din cauza loviturii...Sa treaca repede.
Daria, sa va treaca mucii si ranile de la sters.
O zi o saptamana minunata sa avem!
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi
cristalina spune:
Gabi, eu m-am speriat cand am fost la carrefour in militari cu o saptamana inainte sa plec...lume puhoi, cozile aveau cate 20 de carucioare pline fiecare....ce recesiune, unde, cum!?
Buna ideea cu facut cumparaturile de acum, anul trecut am luat cadourile cu o luna inainte.
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi
g_ioana spune:
Neatza,neatza..ce frumoasa este viatza cand ai gradi dimineatza:))))
LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITILOR DE MIHAIL SI GAVRIL!!
Vivia,da,da vrem sa vedem poze cu secretara...btw de 40 de ani, io-s de parere ca la barbati, la varsta asta incepe declinul..femeile is inca pe val,cel putin pana la 50 de ani,sic
Roxi ce mai zice Patrik de samburica??..tinem pumnii sa scapi de guturai mai repede..auzi da' nu se putea omite o saptamana in minus?
Daria insanatosire grabnica Giuliei...i-ai dat vreodata erdomed..la noi functioneaza bine si la muci si la tuse.
Alice,pupam urechiusa bolnava a lui Gizmo...la noi in top este jocul cu "150 de jocuri"..cand ziceam ca-s epuizata de "nu te supara frate","comoara lu' piticot" si altele..de vreo 2 zile are o fixatie cu gradi asa ca io-s educatoare la grupa mijlocie iar ea la grupa mica...si avem muuulti "copii" in grupe, toate jucariile de plus din casa
Care recesiune,meii....fusei ieri in mall cu mandra, la plimbare si la locul de joaca...de mult nu am mai vazut atata lume la cumparaturi in mall,io stateam si faceam socoteala daca-i zi de salar sau prime ceva si "bonus" unde manca mandra chinezarii s-au dublat preturile
Io-s in ceatza inca cu cadourile de craciun...
hai sa avem o saptamana buna