Copilasi de iulie-august 2004 (4)
Raspunsuri - Pagina 18
BLUE ANGEL spune:
multumesc frumos ptr link
serios, chiar ar fi super sa ne vedem la primavara acolo ...eu una vin si mai aduc o gasca de copii ..deci , cand mergem ?
Roxi , sanatate multa !!!si bafta azi !!!
hai ca m-am mobilizat sa ies putin in curte ..
carmenp spune:
sarna de complimente, am filmat`o special pentru voi s-o vedeti ce stilcit vorbeste;))
mai ca m-as baga la un revelion la praid mac sa vad ce oferte gasesc
cristalina spune:
Carmen...super cu "mocovii si patunjelu'"...:)))...sa-ti traiasca, sunt niste frumosi.
Blue Angel, la noi e invers (ca eu am vazut-o pe Maria in actiune si la gradinita si nu face chiar ca acasa, unde ne pune creierii pe moate, dar nici cuminte nu e). Educatoarea cand i-am zis sa o ia mai din scurt mi-a spus ca are copilul personalitate si sa o lasam sa se manifeste...ofof!![]()
Roxi, deci azi ai avut parte de distractie...sper sa ai un weekend linistit si sa treaca raceala cat mai repede.
Praid?! Pai vreti sa mor pana acolo?!
Ale mele daca se plictisesc se apuca sa se bata in masina, Oana isi trage suzeta, o apuca de lant si o altoieste pe Maria cu ea si Maria ii arunca in cap cu papusile...Asa ca se lasa cu vanatai. John daca sta intre ele si-i zic sa le potoleasca zice sa am rabdare sa vedem cine castiga ![]()
La zece minute dupa ce plecam Maria incepe sa intrebe, am ajuns?!...am ajuns?!...mai avem mult?!...![]()
Oana se pune dupa juma de ora de mers pe chiraiala si plange pana adoarme....
Daca mai si vomita in masina mi-au facut ziua frumoasa....:))))
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi
szivarvany spune:
![]()
Cristalina, mai bine bataie decat rostitul cuvantului "magic" "vomit" 
La noi vine vara cred, afara poti sta lejer in tricou ![]()
Daria &
GIULIA(2004 08 16)
g_ioana spune:
Neatza,neatza...bine ca trecu si saptamana asta
in week-end suntem singurele asa ca abia astept ziua de luni sa ma odihnesc la servici![]()
..ghini ca nu-l avem pe arnold guvernator..
Vazut papadicile cu lanternutze,super
..imi placu ca si politistul lumina![]()
Cristalina spor la treaba sa-ti iasa esperimentele..
Vivia tinem pumnii sa-i treaca repede durerea de cap lui Uka
Andreeap hai nu mai fi aa suparata pe Pupi,poate ca doar s-a aparat,in fond sunt cupii,ce noi nu ne altoiam..a mea in schimb este in categoria mamaliga,noroc ca si-a gasit vreo 2 prieteni la fel ca ea
..intr-o dimineatza cand spionam,ea si cu 2 baieti stateau frumos pe scaunele si se jucau la masutza restul erau atomici rau...acasa in schimb este maimutza,sare peste tot
Carmencita pupam tzucureii frumosi
..meii Ilinca mai are un pic si-l ajunge pe Ionut..hai mei ca-i simpatica rau asa cum vorbeste!
Daria in ce zi pica vacanta de primavara
sa-mi fac si io o idee si sa-mi notez in agenda ca tati al nostru este mare amator de plecat in vacantze...insanatosire grabnica Giuliei
....btw la noi vine iarna,mandra ma certa ca de ce nu i-am pus manusi ca i-au inghetat manutzele..
Roxi tinem pumnii sa iasa bine prezentarea!
In alta ordine de idei,mandra are o imaginatie din ce in ce mai bogata..imi povestea azi cum mananca ei la gradi si ce mananca fiecare...si-mi zice "doamna isi pune si ea sandvis si manana odata cu noi"..face pauza si continua "de fapt isi pune doar paine ca restul mananca de la noi,ce nu putem noi manca"
...
kro spune:
Ioana, mandra ta e bestiala 

Vacanta de primavara: 11 - 20 aprilie ![]()
Si ca mi-am amintit ... sa va spun ce face mandra mea la gradi: pentru ca tot ii spune sora - educatoare ca a desenat / colorat cel mai bine ... isi pune singura calificativ pe foaie
... FB** = foarte bine cu doua felicitari (cel mai bun calificativ dupa metoda doamnei invatatoare a Feliciei) ... Modesta rau, nu-i asa ? 
kim222 spune:
Am o durere de cap de zile mari..si cred ca ma paste si o raceala..asa ca bag ceai la greu. Ieri m-am vaccinat si mi-am tras de ieri fata de secretara:)...cica este optional doar la citit..
Carmen am vazut si la tine poze la fel de frumoase...un Halloween la fel de frumos..nu stiu de ce-ti par ale mele mai altfel...Vazut Ilinca..este dulce cum vorbeste asa!
Cine zicea ca este articulat Luca? Mey eu nu va redau si aa...iii...bilbiala..
Doar in masina pt ca sta cumintel vorbeste mai articulat in rest..si face si greseli gramaticale dar il corectam cit putem.
Caro sinteti o fam frumoasa...Unde este Praid asta frate?
..mi-a placut ca v-ati plimbat..Pensiunea f mare! Cit a costat pe noapte camera? Oricum in aprilie sintem acasa..mai vorbim...luca s-a mai plins si ieri, multumim de intrebare...
Simo eu mereu spun ac este vina educatoarelor si nu a copiilor..Asta este motivul pt care nu l-am mutat pe Luca de la gradi asta...au tipele o calmitate, psihologie...instinct matern (desi unele nu au copii)..incredibil..totul se discuta, se negociaza, nu se foloseste pedeapsa corporala si nici coltul..f rara...dar rar..un loc de gindire
Cind un copil deranjaza pe altul , sint pusi sa -si vorbeasca intre ei, sa discute: cel deranjat sa spuna ce nu i-a convenit, celalat sa-si argumenteze fapta si sa-si ceara scuze..etc
Robi arati super ca deobicei. Ma gindeam daca la Matei nu este o problema de ordin emotionaql, psihologic..in urma plecarilor tale..poate si a discutiilor din casa. Baieteii fac mai greu infectii urinare (dar nu imposibil!).
Monica cit mai stai ??..Luca sta f cuminte la drumuri lungi mai ales de cidn are DVD player...ati incercat?
szivarvany spune:
La multi ani tuturor celor ce-si serbeaza onomastica 
Si we frumos tuturor cu muuulta sanatate.
Kim 
sanatati la voi. Praid e langa TgMures si chiar ma gandeam ca in primavara sunteti home 
Ce bine ar fi sa ne vedem pe acolo 
Daria &
GIULIA(2004 08 16)