Copilasi de iulie-august 2004 (4)
Raspunsuri - Pagina 17
kim222 spune:
Am uitat ssa-ti raspund Monicule, da este top list..pt ca este safe, basca caruta de bani ..Nu ca ar fi rau sa muncesti nici pt statul California..ca deh colegul de linga mine..sforaie de 30 de minute,lungit pe scaun..imi rau ca nu am aparat de fotografiat!
In alta ordine de idei ieri ne-am speriat In timpul artelor martiale, din senin Luca a dus mina la cap, a inceput sa plinga..my head hurts! A tinut citeva secunde dar si acasa s-a mai plins..L-am tot descusut si cica l-a impins un copil si a cazut cu capul de o bara..Am intrebat azi la gradi si au zis ca da..se prea poate au un baietel care este nou , mic si impinge pe toti
kim222 spune:
He,he,he tocmai ce spuenam ca nu-i rau sa fi bugetar:)))))...Am primit emaild e la dragutul de Schwarzenegger!....Ne taie trei zile de sarbatoare...ca tot ma invidiati ca am prea multe zile libere ..si pt urmatorul an si jumatate, ne taie salariul...uite asa mai pierd 400$/luna...acum intelegeti de ce o tin eu pe a mea cu Ro...presimitirile..
bunny spune:
Leeloo - ce bine ca l-ai trimis pe Stefan in excursie....aici nu se practica si sa mearga cu ei 10min la biblioteca le e frica . Inseamna mult ptr ei la virsta asta. Ref la dat drumul la vorbit - pe linga ce face logopedul incearca cit de mult ssa-i citesti . Si din ce ii place chiar daca iti cere de 10ori aceasi carte . Al meu are un vocabular in engleza de m-a speriat ,romana a ramas de caruta - cred ca si sin cauza ca toate povestile sunt lungi . Incerac cu carti cu o fraza pe pagina ...cuind le va invata pe dinafara.
Vazut lanterne si fete frumoase ...DAR unde e D-na cu nume de floare? Eu nu te-am vazut sau recunoscut . Unul din lucrurile care imi place in vest e ca se tin 'traditiile' chiar ca noua nu ne spun nimic, pe copii ii inchinta si ii tin ocupati . Si mai ales cind ei fac singuri cu minutele lor atunci musai sa si participe.
Philip - mama nu te amari..daca tu stii ca copilul nu e de felul lui agresiv, ci doar ca s-a aparat sau impus punctul de vedere. Problema e a educatoarelor care ar trebui sa le explice sa nu smuceasca din miina altui copil, sa ceara si sa incerce sa-i impace. Sa stii ca si al meu daca e provocat - nu mai lasa de la el si se revolta. Ce sa fie papa-lapte ?! no way !
Olivia...Leapfrog2 incerc si eu sa-i iau copilului de Xmas dar sa vedem , ca tocmai ce l-a apucat joaca cu I spy -phonetic , si coloratul si daca ii dau ala o sa vrea sa stea pe el.... ori acum daca vine de la scoala se joaca cu lego si ferma , construieste ...
Ma bucur ca Luca numai are rabdare sa ajunga in Ro, pe cind mutarrea definitiva?
AZi am fost la scoala la sedinta ref la 'cititul acasa' n-au spus cu ce o sa inceapa. Cu carti doar cu poze ...sa-i incurajeze sa povesteasaca pe legea lor dupa poze...apoi treptat cite un rind. Of ...ce usor ar fi sost sa inceapa cu ANA ARE MERE...si tot asa.
Se mai gaseste acasa alfabetar cum am avut noi pe vremuri?
Carti de la Teora am luat si noi dar in Enlgeza de pe amazon ..trimise din US si in primavara m-am uitat acasa in librarii si nu le-am vazut.
V alas cu bine ....ma duc sa-mi doftoricesc copilul ala mare ca a racit si stiti voi cum sunt barbatii de boala.
carmenp spune:
papa, cin` se`ntoarce pasa din delegatie il trimit dupe ceapa ca si io mi`s cu aparatu` defect poa` se prinde unu nou de mina lui;)) vazut poze mijtoace, a cu suferinta`n toamna m`o terminat:D
vazut si gagicile la praid (m`ati convins unde`o sa am prima escapada), vazut blonda de la ieshi, vazut`o fara sonor pe a mica a lu` cristal (bravoo), vazuut baietii lu` gabi ( no.7 imi place) si cam atit tura asta...
philip, stai calma, cupii mici- probleme mici;)) nu intru in detalii ca sa nu`i scada cota pe piata lu` ionu;)) in rest is bine:D
olivia, frumoase poze si la ce vad pin ele sper pentru voi ca uka sa se acomodeze repede in tara
cristal, ai iegzecutat ceasu` lu` john?
edit, sa raspund, n`avem probleme cu pipili, bine ca macar aici stam bine:D
poze aici http://good-times.webshots.com/album/568524757ualRlu
cristalina spune:
Buna dimineata!
Am ajuns la institut la 7.20 dimineata!!! In viata mea nu m-as fi gandit ca o sa ajung vreodata asa de dimineata la servici...:)))
Carmen, azi dau iama prin magazine, dar cred ca prima data le vine randul fetelor. Intre timp am achizitionat (muuulta) ciocolata din care sper sa nu mananc foarte multa pana plec , niste jucarele de plus si un costum mistoc de ski pentru Oana, ca Maria a cerut ieri la telefon sa-i iau inel ...cu o cutiuta frumoasa-frumoasa (si a adaugat la cererea bunicii si un "sa-mi fie bun cand fac otshpe ani")
L-ai trimis pe Pasa dupa ceapa!?
Gabi, felicitari pentru progrese si ma bucur ca i-a placut in excursie. Nu cred ca as avea curaj sa o las pe Maria in excursie pen'ca educatoarele de la gradinita ei nu cred ca le-ar face fatza mai multor copii...:)))
Bunny, Olivia, Maria are povesti preferate din care avem evident mai multe variantem, de la alea lungi la alea de cate o fraza pe pagina...Imi aduce cartile cu povestile lungi sa i le citesc dar vrea intotdeauna varianta prescurtata ...altfel o apuca frichineala...:)))
Bunny, nu cred mai sunt carti din alea de care zici tu la librarii, eu cand m-am uitat mi s-au parut toate cam incarligate...:)))...Sanatate baiatului cel mare! :)
Olivia, m-am gandit eu ca slujbele acolo's la mare cautare. Arnold a trectut la masuri drastice?!...deh, recesiune! Uka mie mi se pare extrem de articulat din dialogurile voastre, nu conteaza ca e engleza sau romana, o sa se schimbe proportiile cand veniti in Romania.
Ma duc in laborator sa prepar probe, o zi minunata sa avem!
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi
BLUE ANGEL spune:
Buna dimineata dragutelor !!!!
Eu va citesc … dar mai greu cu scrisul …m-a lasat doamna care ne ajuta la curatenie si calcat ..si am tot timpul ceva de facut .plus ca am avut nsite musafiri nepofiti verisori de-ai lui Jerry …si am executat o deratizare in toata casa si in toata curtea … apoi am luat totul la mana la spalat …iuhuuu !!! casnica in toata regula !!!
Vroiam sa va povestesc si eu ca zilele trecute doamna eucatoare m-a sunat si mi-a spus ca este tare nemultumita de Luca …este obraznic , da in copii , vorbeste urat sin u asculta de nimeni si mai ales copiaza comportamentul negative al altor copii … mi-a pierit graiul !!! eu clar , sunt convinsa ca ea exagereaza ..doar sunt copii , nomal ca se copiaza intre ei si normal in ce este rau , etc ….m-am simtit tare aiurea dar am inceput sa vorbesc cu el , stabilim reguli cu recompense si pedepse …of, of
Cateodata mi se pare ca prea stau tot timpul cu gura pe el ..fa aia , nu face aia ..si tot asa …si probabil de aceea nu mai aude .o sa-l iau mai usor …
Altfel si ei stie si recunoaste nr pana la 10 , primele 2 litere ..dar tocmai e aceea il void a la scoala de la 6 ani …nu ma incanta asta …as vrea sa se joace mai mult sa invete sau mai bine zis sa se puna accent pe reguli de politete , bune maniere , etc..ca acasa eu il invat ..dar daca nu I se repeat si la gradi ..degeaba !!!
Despre Codrin nu am ce sa va spun decat ca este cu zambetul pe buze tot timpul ..pe Luca greu Il faceam sa rada …
Eu ma lupt cu parul meu ..bag in mine vitamine , seleniu si zn , Q10 …asa ca nu-mi spuneti ca nu au effect ca inebunesc !!! oricum am chelit ..asa ca m-amprogramat zilele urmatare la analize de toate felurile ..sa vad daca nu sunt si alte cause …
Si mai am un of …nu ma pot lasa de fumat … stiu , certati-ma ..si eu ma cert la fiecare tigara aprinsa ..ce-I drept nu multe ca nu am timp …fumez max 3tigari pe zi ..
mi-am propus …ca fac 40 de ani acusi .sa ma las imediat a doua zi .. nu stiu ce-I cu vointa mea !!!
am vazut pozici cu mamici frumoase , copii pe masura si evenimente deosebite …mi-a placut mult locatia de la Praid … im puteti da si mie un link cu hotelul respective ?
va mai intrebam si cu alta ocazie …ati gasit Wall –e trades in lb romana ..deoarece Luca nu are rabdare sa-I citesc !!!
Roxi , ce faci ? cum te simti ?
Mai aveam ceva dar nu mai stiu …ma indispune vremea asta
Va pupam
roxanaz spune:
buna dimineata dragele mele
eu is gutunarita bine, ieri am plecat pe la 2.30 acasa.. sa ma fac bine pana azi cand am prezentare. ha ha. asa ca acu dau zor sa termin.. lucrurile ptr ieri . si ptr azi. iar de dimineata cum Murphy nu doarme, Patricm a vomitat laptele cu cacao pe el, dupa care a varsat a doua tura pe masa.. si doar putin pe el. asa ca am plecat spumegand la 8.10 de acasa. aci... am aflat acum ca in sala in care vrem sa tinem intalnirea cad sigurantele, cam la 5 minute. si se va rezolva doar dupa 12. deocamdata nu mai zic nimic .. dar sunt sigura ca va fi o zi interesanta
Oliv, da, daca apuci sa faci galerie live... eu as fi tare fericita!!!
Gabitz nici nu ma gandesc sa nasc inainte de 11, te asigur de asta!!
Andreea, Simona, imi pare rau ca baietii fac din astea la gradi.. stiu si eu cum e, acum Pat s-a linistit... dar nu te simti deloc bine sa fie rautaciosul grupei. sper sa se rezolve problema.
gata trebuie sa fug. nu stiu daca mai apuc sa intru azi. pup tuturor!
szivarvany spune:
Buna dimineata !
Am avut o seara si o noapte cu muci transparenti, dar care curg siroaie, copil cu nerfi ca o ustura mustatile desi se unge de zor cu creme, stranuta muuult si papa Vit C, i-am mai pus sup cu paracetamol si s-a autoservit peste zi cu Nurofen si a mancat 5 farfurii de supa pe pui (mey, dupa 8 ani mi-a iesit supa asta asa galbena, clara, buuuna desi am facut-o la cucta ).
In rest, afara e primavara ... soare, cald :-)
Hahaha, nu ma bateti, insa asta cu ce copil rau aveti ... mi-a servit-o in fiecare dimineata tanti de la gradi, ca Giulia e mai rea ca doi baieti , dar numai acolo. So, nu e vina mea, acasa si afara e ingerash
BlueAngel, cauta pe google cazarepraid.ro, noi asa am ajuns acolo, sau id mess: cazare_praid !
Kim, super dialoguri, te invidiem !
Rox, cum esti azi ?
Carmen, ce copii frumosi ai !
Leeloo, la fel, frumosi feciori !
Andreea de Pupi, hai, nu fi suparata pe Pupi ! NU e singurul nazdravan doar la gradi :-)
Revin ca e plin de sefi pe aici ...
Daria & GIULIA(2004 08 16)
kro spune:
Neata!
Hahahah, vad ca sunt din ce in ce mai multe amatoare de o escapada la salina ... poate o punem de o intalneala acolo, ce ziceti?
Simona, uite aici link-ul catre pensiunea din Praid, chiar la agentia la care am facut rezervare:
http://www.cazare-praid.ro/index.php?mn=detalii_cazare&idcaz=34
Pupici nazdravanului serios si fratiorului cuminte si vesel
Bey, la noi e invers ... e cuminte la gradi, in schimb acasa se ia tot timpul la hartza cu sor'sa
Roxana, succes la prezentare ... Dar ce a patit Patrik, e racit sau e alta cauza? multi.
AndreeaP cum te mai simti?
Olivia, e demential Luca cu dialogurile lui ... Imi pare rau ca s-a lovit la cap. Cum mai e , s-a mai plans de dureri?
Carmen, am vizionat pozele aseara ... Bey, Ionu e la fel de frumos cum il stiam, dar Ilinca s-a schimbat tare mult ... A crescut, are alura de domnisoara ... prevad ca o sa franga mult inimi . Sa-ti traiasca amandoi!
szivarvany spune:
Asa-asa, la cata propaganda, publicitate am facut, in vacanta de primavara ar fi cazul sa ne vedem la Praid
Daria & GIULIA(2004 08 16)