Copilasi de iulie-august 2004 (4)
Raspunsuri - Pagina 16
kro spune:
Papa, am fost cazati la o pensiune mai noua, ceva gen hotel, dar care avea o mica chicineta in fiecare camera / apartament + baie proprie ... A fost f. bine, liniste, cald (noaptea opream caloriferele), bucatarioara dotata cu (aproape) tot ce-ti trebuie - frigider, plita electrica, microunde, vesela, hota ... Noi am luat o camera cu pat matrimonial si canapea extensibila - foarte spatioasa, chiar daca am fost 2 adulti si trei copii am avut destul spatiu ...
Cu masa ne-am descurcat mai mult in camera din motive de lene Ne intorceam din salina pe la 2 - 2 jumate si nu mai aveam nici unul din noi chef sa coboram si sa cautam o locatie pt. masa ... Oricum, am fost la pizza in Sighisoara si am crezut ca or sa manance fetele si masa pana a fost gata . Pentru dimineata pregateam sandwich-uri si luam ceai sau lapte cu nesquik in termos si mancam in salina.
Abia la sfarsit am aflat ca e un restaurant f. bun la pensiunea Casa Piratilor si am descoperit doua locatii pentru servit masa (gen impinge tava) - una in Sovata si alta chiar in Praid - dar nu le-am incercat, poate data viitoare ...
Daca mai e ceva intreaba-ma
Edit: Corina noi nu avem nintendo, dar Ale se joaca cot la cot cu Feli pe PC la jocuri cu Barbie, Disney princess, Bratz, dar si la altele mai educative ... Iar de Dogz ce sa mai zic, chiar ieri i-am pus Feliciei pe telefonul mobil acest joc si e super incantata. Iar moatza mica a vrut si ea asa ca l-am instalat si pe telefonul meu sa butoneze si ea ... Eu cred ca or sa-i placa si Evei ...
g_ioana spune:
Neatza,neatza
Cristalinasa inteleg ca esti in partea de est a germanicii,nu?...cand te intorci ca anunta astia de maine ceatza si frig si la romanika....meii teoretic la 6 saptamani le vine randu',numa' ca de data asta le-a venit la 5 au sarit peste cineva io banui ca peste doamna directoare..mandra s-a obisnuit ca nu o duc in fiecare zi da io nu m-am obisnuit ca trebuie sa o car dupa mine la servici
Papadie vezi ca este contul de iulieaugust2004 unde poti pune poze daca vrei...adik de la probleme de piele faci sinuzite si alte minuni?
Roxi io pastrez pampoane pentru sfarsitul lu' ianuarie sa iasa varsatoare,ca-s frumoase si destepte
Bunny si la noi la gradi toti is raciti,mucosi si tusitori..mandra-i in pauza acu'..dar pana la cealalta vacanta sigur mai urmeaza o runda
Robi hai meii ca-ti schimbasei nuanta parului mai spre roscat intr-un timp sau ma lasa pe mine si ultimul neuron
Caro frumoase poze se vede ca fetele au fost tare incantate de vacanta...meii dar la targul ocna n-a fost nimeni,ca tati al nostru ma bate la cap ca decat sa cumpar aparat de aerosoli,mai bine mergem acolo..
hai sa avem o zi frumoasa
edit..ma duc sa gugalesc ca am ramas in urma,habar n-am de nintendo,dogz sau altea alea...a mea se joaca doar pe uptoten si poissonrouge...
szivarvany spune:
KRO, pls, numele pensiunii si locatia fatza de salina, pret si unde ati luat pana la urma pranzul/cina ? Ati avut in ap. si bucatarie ??/ Pls, mi-a placut mult curtea.
Papadie, veniti la Praid ?
Daria & GIULIA(2004 08 16)
szivarvany spune:
http://good-times.webshots.com/album/568510291TBMlzv
Papadiile
Daria & GIULIA(2004 08 16)
roberta04 spune:
Am ratat pozele cu Papadiile
Eu, de fiecare data cand ajung in Nordul Moldovei, imi incarc bateriile si sunt in stare sa merg mai departe... La Sucevita nu am fost din copilarie si amintirile mele erau deformate. Realitatea insa bate filmul. E atat de liniste si atata pace citesti pe fetzele maicutelor ca uiti de toate micimile vietii...
philip spune:
neata
azi m-a urechit educatoarea la gradinita ca al meu copil a inceput sa loveasca alti copii. cica se iau intre ei cu multe jucarii, devin toti hiper dupa care al meu mai jmecher a luat un cub de lemn si poc in falca altuia. am asculatat, i-am zis sa-i faca morala, ca-i voi face si eu etc dar cand sa plec de-acolo mai ca ma busea plansu'.
acus' ma uit la poze, sper sa ma binedispun asa.
philip&andreea
cristalina spune:
Papadico, eu de fiecare data cand vad poze cu voi ma intreb unde fusesi cand facusi fetele ....sunt amandoua bucatele rupte din Ionu...:)
Frumoase poze!
Philip, daca nu face asa de obicei ci s-a intamplat numa'de data asta nu e cazul sa pui atata la suflet. Maria a dat cu batul pe afara intr-un copil si am certat-o si am pedepsit-o, ca sa nu se mai repete...sper ca a mers ca vad ca nu s-a mai intamplat.
(cu alti copii, ca pe sor-sa o altoieste la greu!)
In ziua aia a fost circ la noi in casa. Urlete cumplite, am trimis-o la ea in camera si nu a mai avut voie calculator si desene...ziceai ca am trimis-o de acasa...:))))
Dar sper sa isi aduca aminte ca nu e voie sa lovesti alti copii nici macar in joaca (si ei se jucau si din joaca l-a lovit ...)
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi
leeloo2004 spune:
Vazut doua papadici-frumoase cu lampioane - frumos obicei, oare de ce noi nu avem din astea?? Mai Papa, nu stiu unde ai vazut tu copii cuminti ca ai mei sunt asa doar in poze...
Rox, eu te rog frumos sa stai cu picioarele incrucisate pina pe 11 ianuarie cind ma introc si eu din Austria...vreau sa tin si eu galeria! De la Ikea am luat cite ceva pentru arici, cite ceva pentru bucatarie, plus podoabe de pom ca la astea nu pot nicicind rezista... si uite asa facui de vreo 300 de lei...
Stefan nu s-a intors ieri din excursie atit de obosit pe cit ma asteptam eu - mi-a spus Miss ca a dormit si a mincat si s-a speriat teribil de niste ursi impaiati de la Muzeul Cinegetic de la Posada...oricum el nu e un mare curajos cu animalele - ii trebuie citeva ore sa se apropie de o pisisca sau un ciine, oricit de blinzi ar fi...iar sa puna mina pe ei nici nu poate fi vorba...Una peste alta insa s-a distrat si s-a simtit bine si asta e cel mai important.
Am uitat sa va spun ca a mai facut si el progrese de limbaj - spune acum si tati, mami (nu doar tata, mama), spune da, nani asta pe linga celelalte pe acre le spunea deja. Intrucit logopeda ne-a explicat ca el nu are probleme clasice de logopedie trebuie sa avem multa rabdare si sa lucram mereu cu el in joaca - in plus evident nu poate trece de la mama la fraze complicate - trebuie sa treaca si el prin stadiile normale doar ca el trece prin ele la o virsta mai inaintata..
Cam asta ar fi, ma duc sa ma odihnesc putin - azi am alergat toata ziua sa-i gasesc vaccinul de 6 luni pentru arici - evident ca e criza si de asta...
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
kim222 spune:
Discutie de azi din masina:
-Mom i am not happy today, 'cause today is fall and all the leaves have fallen down...so I am sad..What about you,mom?
-Lasa mama ca vine primavara si cresc la loc!
-Is goona be spring again..and fall again..like a circle?
In plus in fiecare zi de inebuneste cind plecam in Ro? Si pe degete arata cum trec lunile..Ma pune sa-i repet lista de prieteni si rude care-l asteapta!
Roxa eu credeam ca ma astepti sa fac galerie pe viu?Esti mai bine?
Monicule..bestiala faza cu masina politiei! Vazut aseara dansatoarea..cool!
Ioana ce mai face Mariuca pe la gradi?
Papa deci al tine ra problema de alta natura.Sa ne zici ce-a zis dermatologul..La mine este sinuzita (data de faptul ca am stres cit cuprinde, fac 40 de ani cit de curind..cica ar fi inceputul sfirsitului, Luca aduce virusi, eu sint deshidratata..).Sa vedem daca peste o luna ma pune de antibiotic. Dar scopia nu a fost placuta deloc! Oribila senzatie sa-ti bage furtunul pe nasCe ati facut cu scolioza? V-ati operat?
Corinai noi eu am si deschis pe dc un subiect despre nintendo si alte chestii. M-au convins fetele ca Luca este prea mic pt asa cceva..Astea mai pe la 7-8 ani.El are in afara de softwares pe pc, http://www.vtechkids.com/product.cfm?productID=530 (bun intre 3-7 ani) care se monteaza la Tv,inca ceva Spongebob la fel se conecteaza direct la Tv si vreau sa cumpar acum de Craciun ,Didj,http://www.leapfrog.com/gaming/didj/
Gabi vazut copilasii...cel mica zau ca nu stiu cind a crescut!
Carolina se pare ca v-a placut! Abia astept sa vad si pozele!
Felicia voi cum sinteti??
Mani f bine ca nu vinzi...nu se stie niciodata...
Daria sanatate sa va treaca mucii...