Copilasi de iulie-august 2004 (4)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

'Neatza! Na ca scriu eu ultima!

La noi e ceata si frig, sunt -2 grade si se circula infernal...bleah... am venit cu un chef nebun de munca!
Am avut un week-end urat, in loc sa ma simt bine ca de onomastica mea am avut un copil cu indigestie, au avut vineri un meniu la gradi de m-a lasat afis - ciorba de fasole si felul doi ardei umpluti cu smantana si mamaliguta, Matei a mancat ca haplea si a vomat 3 zile Azi l-am dus la gradi si am incercat sa fac scandal cu privire la combinatia stralucita dar mi-au luat-o inainte, cica Matei mananca lacom si numai lui i-a fost rau (a vomat inclusiv acolo vineri).

Cam atat, v-am citit dar nu prea mi-a ramas nik in cap, decat faza cu Gorodica stripteuza si ideile de Craciun...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Hai ca scriu io ultima
Sanatate muuulta tuturor
Si sa faceti capitol nou, io nu ma apuc ca e invazie de sefi
Raportam ca mucim si tusim mucii din gat

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

ba io ultima ..ca dovada ca va citesc !!!!si ma amuz de fazele copiilor !
multa sanatate tuturor !
Luca a facut puroi in gat si nu am scapat de antibiotic ...
altfel ...o zi frumoasa va doresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

..ba io ultima,sicca-s nerfoasa din aceleasi motive ca Robi,ceatza deasa si urata si circulatie melcoasa..si m-a enervat si educatoare de dimineatza abia astept s-o iau pe mandra sa vaz ce explicatie imi da
hai sa avem o zi buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Noah Ioana, ce s-a intamplat ???

Trimit eu soare de aici, k mai avem

Pot sa ma plang ? ... Ma dor shaleleleee rau di tat, cred ca totusi tre` sa ma ocup si de hernie

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Deeeci, sa fiu io ultima ??? Ca vaz ca ne tot batem pe locul asta si nu cistiga nimenea !
Multumim de urarile de sanatate, sper din suflet sa nu fie nik grav, ieri parca a fost mai bine, nu s-a mai plins gizmoul de urechea lui ! La gradi inca nu l-am dus ca mi-e frica, il mai tin vro doo zile acasa, eventual pina ,lunea viitoare, nush, sa mai vad !
Mey, astia cu meteorologia lor au dat rasol, cica azi iese soarele si o sa fie placut afara, unde naiba, ca e un frig si o lumina gri de iti vine sa te bagi la loc sub patura, la caldura ! Si daca ieri mi-am luat haina groasa si mi-a fo cald, azi am plecat mai primavaratica si am inghetat pina la birou !
Sanatate tuturor doresc si sa avem o zi minunata !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

ete na gata ca prea ati fost toate ultimele: capitolul 5

Mergi la inceput