Copilasi de iulie-august 2004 (4)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neata tuturor
eu is cam captusita, aseara m-am imbalsamat cu Wicks peste tot si am putut respira... dar ca efect secundar am transpirat rau.. deci iar trezit, iar dureri de cap... yuck. si in mod clar nu pot sta acasa ca avem un meeting important maine. ce bine
Oliv teoreticul teoreticelor este 29.01, teoreticul dupa echografii este 23-24. asa ca 15 ar fi fix saptamana 38 incheiata. mai videm noi.
Mani pupicei multi de la noi.
Robi am apucat sa te vad doar nitelus in poze, arati tare bine in ele . cum fuse la ITP?
Cori esti mega datoare cu pose, daaa?
Caro pupam fetili.
Gabi felicitari pentru mocheta, ce ai mai luat de la ikea? cum a fost in excursia lui Stefan?
Papa posele de la san martin????
gata.... ma duc la munci. sper sa rezist pan la 4.30.
pupicei tuturor!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Buna dimineata!

Multumesc de vizionari, ce sa va zic, in team building am facut o reactie ciudata de la antibiotice si am varsat non-stop, la un moment dat chiar am intrat in panica, aveam 14 ore de cand nu mancasem nimic, si apa o dadeam afara, am crezut ca nu ajung acasa.
M-am mobilizat insa si duminica am reusit sa ma urc in microbuz si sa rezist 4 ore pe drum...

Ca sa termin cu raportul despre mine, sunt fericita ca la gineco mi-a zis ca e totul bine, fibromul este mult mai mic si nu creaza probleme, asa ca il lasam in pace.
Ioana, sunt blonda de vreo doi ani dar m-am saturat, zilele astea ma vopsesc satena.

Despre Matei - a suferit foarte tare luna aceasta pentru ca eu am plecat de doua ori, mai intai la Londra, acum la munte cu colegii. Imi pune tot felul de intrebari:"Nu-i asa ca data viitoare imparti camera cu noi oriunde pleci?","Nu-i asa ca daca mai pleci la Londra te intorci iar la mine?" sau "Eu am plans pentru ca am crezut ca ma parasesti".

Am si o problema cu el, am senzatia ca urineaza mult prea des, ne trezim de doua-trei ori pe noapte sa il ducem la baie, daca nu-l trezim noi, face pe el. Nu stiu daca poate fi bolnav, urina nu e modificata la culoare sau miros, il tot intreb daca il ustura sau doare, el zice ca nu. Seara nu mai bea deloc lichide, cu toate astea, tot face pipi mult. Ce ziceti, sa ii fac o urocultura?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corianai spune:

Neata
Azi am o zi proasta, am aterizat la 8 la scoala si stau aici pana la 18 cu okii in mecroscoape... uffff... ma alina doar gandul ca maine am liber si intentionez sa o tin si pe Eva acasa cu mine
vaz ca prea multe nu comentati despre pipiceala noastra, asa ca trag concluzia ca voi nu aveti probleme in sensul asta. Roberta la noi e invers, face pipi pe ea ziua, iar noaptea nu face, desi eu ii pun pampers ca nu cumva sa ma trezeasca dar dimineata gasesc pampersul uscat si cum s-a trezit fuge la baie.
Papa am si io o curiozitate, vazut-am o locatie noua la tine, si m-am gandit s-a frantuzit Papa... cand am googlat o leaca si maaare mi-a fost surprinderea e pe bune??? adeca am ramas io singurica sa ma uit la cerul asta mohorat??? de fapt cred ca o mai am pe Bunny de tovarasa, la noi ar trebui sa fie vremea cam la fel...
pupam, o zi buna va dorim

am uitat sa-i urez sanatate lui Rox si altor mucosi de pe aici se pare ca io am scapat dupa 3 saptamani de tuse si junghiuri ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineataaa !
Astept pozili de la chiulitoare
Am vazut iesencele frumoase si sexoase, vazut poze de la Kim
Noi am avut o seara agitata, Giulia si-a tot tras nasu` in care nu era nimic, apoi am fost la pipi, apoi s-a tot aruncat peste mine, sunt coma
Rox, sanatate muuulta la tine !
Bunny, la caaat adoarme ???
Vreau si io noi inainte de 11,30 pm nu reusim
Revin imediat ... e agitatie pe aici

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Neata!

Roxi, am notat. Dupa 15.01 sarim pe pampoane...:) Sanatate multa si sa treaca raceala!

Roberta, frumoase pozele iar tu arati super! Pai si Maria e stresata cand plecam, cam o data pe luna, dar a inceput sa se obisnuiasca. Cand ma intorc stau lipite de mine tot timpul pentru 2 saptamani apoi totul reintra in normal.

Corina, daca se ia cu joaca mai face pipi pe ea, dar noaptea e la noi problema, ca la Roberta, daca nu o punem noi de 2-3 ori face pe ea...Insa Maria bea o cana mare de lapte la culcare, plus apa pe care o cere dupa masa (sau in loc de masa...hehehe)

Ioana, din 4 in 4 saptamani aveti programul asta?! S-a obisnuit cu el?

Gabi, ariciul e un dulce! Cum a fost in excursie?!

Daria, pe mine poti sa ma injuri dar sa stii ca mie tare imi place de Giulia ca isi aspira nasul singura, de Maria nu pot sa ma apropii cu nimic de bagat in nas iar la suflat n-are vlaga deloc, zici ca n-a mancat de doua zile. Drept urmare sforaie intr-una si nenea doctorul ne-a zis ca probabil o sa faca polipi.

Olivia, banuiesc ca joburile alea de la FDA sunt in top pe lista de locuri de munca "safe"...

Eu am inceput cu dreptul vizita asta...chiar din aeroport, unde eu eram in tricou, afara in Bucuresti soare si 24 de grade (duminica) si ei anuntau trei sferturi de ora intarziere la avion din cauza cetii....
N-ar fi fost nimic, numa' ca eu aveam doar o ora intre avioane...
In primul avion imi tot spuneau sa stau calma ca am timp, la Munchen am alergat ca tampita prin aeroport si am ajuns la limita pentru imbarcare numai ca ...suspriza eu imi dadeam plamanii afara de la atata alergatura si avionul avea aproape doua ore intarziere...tot din cauza cetii.
La intitut cand am ajuns a doua zi puteam sa jur ca sunt la sediul gestapo-ului, probabil astia au multe contracte cu industria...cert e ca nu sunt foarte obisnuiti cu oaspetii si in mod clar sunt singura cu care trebuie sa vorbeasca engleza...:)))

In ziua aia am ajuns la hotel cu duba politiei, era un nene care fuma in fata, pur si simplu a ramas cu gura cascata...
Eram in statia de tramvai, ceata de o taiai cu cutitul...si ca sa nu ma duc la fiecare colt de strada sa vad pe placute daca aia e strada pe care trebuie sa o iau am intrebat si eu un politai incotro este hotelul...care foarte dragut s-a oferit sa ma duca cu masina...care era o duba din aia de-o seama cu mine......Supertare faza!

Nu m-as fi gandit ca e asa mare diferenta dintre germania de vest si aia de est...

O zi minunata tuturor!

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Cristalina
Mey, acum nu se mai aspira, ala ramane alternativa la suflatul nasului de "buna-voie" contra recompensa Insa stie ca daca nu executa operatiunea cum trebuie, alias ca un elefant, aduc aspiratorul si nu scapa ... Sa vedem diseara ce ma asteapta, voi cumpara niste Vit C ca nici asta nu avem in casa

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bunny spune:

neata...din mohorita Londra ..yack ,m-as muta si miine daca ar fi dupa mine. Te deprima numai cind te uiti pe geam,aceasi vreme fie iarna/vara

sanatate multa la toti piticii muciosi si mamicile racite - aici e la ordinea zilei ,toti sunt raciti .Ii tii acasa numai daca fac febra.

fug la cumparaturi ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kro spune:

Salutare!

Gata, am reusit sa incarc pozele de la Praid ... Le gasiti aici:
http://good-times.webshots.com/album/568503352BRrILt

Si ca tot ma intrebau Daria si Olivia sa va las si cateva impresii: salina e mult mai mare decat ma asteptam, e practic un imens loc de joaca, am intrat 6 zile si am stat de fiecare data cate 4 ore,iar fetele nu s-au plictisit niciodata, cu greu se lasau duse la plecare - e drept ca am fost si cu prietena Feliciei si ne-am intalnit acolo si cu o colega de clasa de-a Feliciei - deci erau in gasca ... Pensiunea - super ok, curata, dotata, curte cu multa iarba si amenajata pentru joaca. (Daria iti dau detalii pe PM mai tarziu ) ... Imprejurimile sunt placute - ne-am plimbat prin Sovata, am fost la o pensiune din apropiere si fetele au calarit, am fost in vizita la Muzeul palariilor de paie si Lacul Bezid, la Sighisoara ...
D.p.d.v. al efectului - fetele nu au avut nici o manifestare evidenta, vom vedea in timp. La mine in schimb s-a vazut ... cat am fost acolo am expectorat cu usurinta, acum ma chinui iar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Noi am fost aseara la Laterne fest. Ca atare azi mi-am anulat programarea la dr. de piele (dupa ce am vazut pe pielea mea cum e sa fiu cu amadoua seara pe coclauri). A fost f. dragut. Am ajuns la parcul castelului si copiii si-au aprins lumanarelele din LATERNE (niste lampioane de hartie facute de manutele lor). Au cantat si l-au cautat pe Sf. MArtin (un sfant care a dat saracilor hainele de pe el). Apoi am plecat spre gradinita si la iesirea din parc ne astepta politia care oprise circulatia :)) Va dati seama cam ce coada de melci traversa strada:) Cand au ajuns la gradi s-a auzit asa un oftat colectiv "woaaaaaaaaaaaaaa Weihnachten!" (Craciun !!!:-))) Era curtea plina de floricele luminoase si beculete prin copaci. Au pus si ei lampioanele si a inceput circul. Ai mici cu covrigi si ceai cald, ai mari cu vin fiert. Si-am incalecat pe-o sha, si-am ramas acolosha ferita de fondul sonor...Sofia care a urlat din ambii plamani:-)) De oboseala n-a putut adormi decat pe la zece juma...
POZE (astept pe email un semn de la voi sa impartim un album de pe webshots).

Coriana- aaaaaaa e numai o metafora, satula fiind de starea de ploaie:-))
Carmencita- hehehehe foarte tare Ilinca:))(ce a zis dnu P.?) Ce mai face Ionu?
Daria noua ne-au facut la gradi calendar cu copiii:) Si noi tot prin colturi ne hlizim ca face tare urat Catrina (e-n stare sa nu vb. juma de zi cu noi. vb singura cu papusile 'Si eu m-am supalat...adica de ce sa lāda de mine chial asa. O sa fac singula gimnastica si o sa-mi fie POATE mai bine')
Joanna stai cuminte ca vremea rea ajunge la voi cam intr-o saptamana dupa ce incepe aici:))
Bunny felicitari pt. micul scolar:)) Da' are un program de om mare, zau! Ii tinem pumnii la scoala:) (apropo de imobiliare am vazut niste chirii in bucuresti cel putin comparabile cu astea de aici...nu vinde:-))
Roller- sarumina pt. poezie:)) F. utila:)
(fac o paranteza: eu la spanac calesc intai un pic de ceapa cu o rosie si apoi pun spanacul cu sare si piper. si al final ii trantesc niste smantana si un catel zdrobit de usturoi. fac un ou ochi. pe gabenus fac ochi din masline, o gura din rosie si parul i-l fac din spanac. mult spanac. cat mai "paros" posibil. si avem oarece succese. in sensul ca mananca pana si ionu).
Kro- zi-ne si noua mai in detaliu cum a fost la Praid. Pls:-) Copiii s-au simtit ok cu mancarea, cazarea etc?
Leeloo- dincolo de cat au crescut copii...wow...sunt asa cuminti!!!!!! ce le dai?:)))
Joanna merci de ceputza:))) Si cristala nu, n-a luat ceapa. logic...nu se gaseste la sectorul de electro.
Roberta- frumoase pozeeeeeeeeeeee! Cred ca la vara o sa bagam si noi un tur pe la manastiri ca au crescut fetele indeajuns cat sa stea linistite:) sper eu... (asta e pe principiul "speri mata, da speri degeaba"). Multa sanatate!
KIM - am vazut ca ai ceva pb ORListice. Stii ca anul trecut am facut 20 de infectii la urechi, anul asta numai 10. Culmea de cate ori ma duc cu Sof la spital veneam cu urechile bubuind. Am facut si anul treuct si anul asta analize la orl si nu am infectii cu stafilococ sau alta ciuperca asa cum ma asteptam. insa, in sfarsit orl istul a avut o idee. a zis ca lui ii pare ca fac infectii din cauza ca am o pb la piele. intr-adevar mi se intinsese infectia pana dupa urechi si aveam pete la tample, intre sprancene. ce mai genul de dermatita. si a zis ca atunci cand fac asta in urechi incepe balamucul cu scurgeri, dureri etc. dr. de familie a zis ca e neurodermatita si maine ma duc la dr. de piele sa vada exact ce si cum vom face in continuare. ...si totul de la niste pete aspre si rosii...
Cristala n-am ce spune...mai tineti minte "hitul" de acum vreo 8 ani de la mare Vine politiaaaaaaaaaaaaaaa...si o aduce pe Cristalaaaaaaa:)))

mai vin.
maine seara e vineri poate facem un chat pe mess ca pe vremuri:)

va pupex*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corianai spune:

salutam din nou,
am si io o intrebare rapida, mai demult am vazut ca discutati pe aici de nintendo wii. avem si noi, dar Eva nu e deloc interesata, numa cand se joaca sora-sa se baga si ea repede, s-o incurce putintel Vreau sa iau si pt ea niste jocuri, deocamdata nu avem decat play cu care se poate juca si ea. aveti cumva sugestii?? ma gandeam la Disney Princess sau ceva gen Dogz-Catz...
Papa tot e bine ca se duse dupa ceapa, al meu nu ar merge nici mort asa la cerere, se duce doar o data pe saptamana la cumparaturi, in timp ce ma planteaza pe mine cu fetili la inot. Si pretinde si lista amanuntita, daca nu-i dau lista ia numa mere, pere si salam Ce bine ca m-ai linistit cu locatia
iar uitai (chiar credeti ca nu ajuta eyeQ ala???): Papa vreau si io sa vaz poze!!!

Mergi la inceput