Copilasi de iulie-august 2004 (4)
Raspunsuri - Pagina 14
roberta04 spune:
Dragelor, va citesc cu constiinciozitate da' timp de scris nu prea am, va arat in schimb neste pozici din team building, prea multe n-am ca eu era sa dau coltzul si m-au sinistrat in camera
http://good-times.webshots.com/album/568490396hijFec?vhost=good-times
Sper sa va placa, azi fug mai repede ca am ITP-ul la gineco, aici merg chiar in fiecare an la control complet, Doamne ajuta sa fi fugit fibromu' meu de acasa!
V-am pupat!
szivarvany spune:
Kro, vreau detalii despre cazare
Sigur mergem la Praid in martie/aprilie, nush cum cade vacanta
Si foi din`alea ... ohohohooo, are 3 sertare pline cu material didactic de tot soiul care exista pe piata.
Papadie, asaaa, sa vii cu pozeee
Mey, n-am chef de lucru deloc si mai am o groaza
Vreau acasa la ploada
Daria & GIULIA(2004 08 16)
leeloo2004 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roberta04 Dragelor, va citesc cu constiinciozitate da' timp de scris nu prea am, va arat in schimb neste pozici din team building, prea multe n-am ca eu era sa dau coltzul si m-au sinistrat in camera http://good-times.webshots.com/album/568490396hijFec?vhost=good-times Sper sa va placa, azi fug mai repede ca am ITP-ul la gineco, aici merg chiar in fiecare an la control complet, Doamne ajuta sa fi fugit fibromu' meu de acasa! V-am pupat! poze www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36243" target="_blank">Povestea nasterii |
Vazut pozele de la team building - foarte frumoasre, iar tu arati super! Succes la gineco!
Eu mi-am indeplinit "planul" - am fost de-am platit mocheta - martea viitoare ne-o si monteaza si am ajuns si la ikea unde evuident am cheltuit mult mai mult decit mi-am propus... dar asa se intimpla mere, noroc ca ma duc foarte rar!
Ariciul s-a sculat, in curind ma duc sa-i dau de mincare si trebuie sa o sun si pe educatoarea lui Stefan sa vad pe la ce ora ajung din excursie...
Va urez o seara placuta si ne auzim miine!
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
cristalina spune:
Iata cum se distreaza galushca mica:
http://good-times.webshots.com/video/3094819420101722968OExMBz
Astept poze de la Lanterne Fest...:)
Papa, da'ceapa a cumparat?!...:))))
Sanatate multa si sa treaca mucii.
Roberta, sanatate si tie, tinem pumnii sa iasa bine.
Andrea, ma chinui sa vad ce carte i-a placut asa mult Stefaniei dar nu reusesc. Mai incerc.
Bunny, suna tare frumos programul. Noi am incercat cu smilies, dar la noi e cu "mami, cred ca am facut nu-stiu-ce. Imi pui o fatza urata!?"... Am lasat-o balta ca incepuse sa faca prostii numai ca sa pun fete urate...:)
Gabi, tare sunt curioasa cum a fost in excursie...Banuiesc ca foarte frumos...:)
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi
leeloo2004 spune:
Am pus aici citeva poze mai recente, daca vreti sa ne vedeti...
Edit ca am vazut galushka mica dansatoare si iubareata!!! Mama, dar ce a mai crescut!!!!
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
g_ioana spune:
Cristalina super galushca micasigur o sa fie artista si nu biochimista
Leeloo, mamaa ce a crescut ariciul,imi place ca tot timpul este cu zambetul pe buze..
Vreau si eu umidificator si aparat de aerosoli,asa ca va citesc cu interes detaliile...
Papadik daca vrei iti trimit io ceputza rosie lunguiatza de buzau,este delicioasa
Robi da' parca erai roscata...foarte frumoase poze,bafta la gineco
Daria
In seara asta am cupil turbionar ca a fost la gradi schimbul doi si nu a dormit deloc,acu-i toaca nervii lu' tacsu
kim222 spune:
Papa asteptam poze "cu lanterne"!! si multa sanatate acolo la voi..
Corinai ..asa cum zice si Roxa..frectie la picior de lemn..dar tu ia-le..si eu iau ca nu mai stiu ce sa fac..
Marina ati luat casa?..citit articolul, super! Ma bucur ca va place la scoala..Alex era obisnuit cu cititul oricum, inca am lista ta de carti..
Andrea cartea aia de activitati am terminat-o de vreo doua ori..
Daria tin pumnii sa se termine repede..si cum vrei tu..Giulia simte cine o iubeste..Faceti impreuna activitati legate de printese..
Roxana de ce credeam eu ca due date este in februarie??
Ioana vazut pozele..mey ce distractie pe voi..Mi-a placut fusta ta!
Monicule ai grija ce mai patesti pe acolo!
edit..mey aici a fost ca-n Ro la revolutie..cica nu au mai iesit atitia oameni la vot din '20 cind s-a dat drept de vot femeilor..Pacat ca nu mai apuc sa vad cum este cu presedinte democrat..Noi tocmai ce-am refuzat 2 joburi federale, la FDA (Food and Drug Administration)..spre stupefactia tuturor..care ne clasifica..ca fiind nebuni
bunny spune:
seara buna....
am vazut si eu una bucata dansatoare - asa da - si un pui mic numai zimbet de el. Sicer ...primele poze de o bucata buna de timp. Si asta e de cind era Gabi gravida ( eu ma uitam dupa case si eram pe internet zi si noapte)
Si ca sa-i rasp si lui Olivia...nu , mama nu ne-am luat ca dupa toate cele - avocat, imprumut banca, comandat mobila....la 2 sapt de semnat contractul sotul a primit vestea ca in 2 sapt. nu va mai avea job.......asa ca am facut soc nervos, depresie..etc si am extins contractul la app. Si a doua zi toate au luat-o razna aici in UK , ca in intreaga lume.
Ref la copilul meu.....sa stiti ca mi-a trebuit mai mult de 2 luni sa realizez ca daca ii cer sa faca ceva - gen dot-to-dot sau sa coloreze - e gigi contra, dar daca ii las pe masuta lui - office-ul lui ca a lui Daddy - hirtiile, se duce singur si face , zice ca el e invatatoarea si eu copilul si numai asa prin joaca face ceva. La inceput m-am stresat ca si voi ca copilul meu nu face nimic si cind cade fisa si e gata ptr un lucru nou o face si bine. Sa nu va zic ca el merge la culcare la 7.30 , ii citim 3 povesti -scurte si gata ...pina la 6.20 acun o sapt si acum 7.30 nu se trezeste.
Hai ca iar m-am intins ....sa nu ma injurati dar asa sunt eu ori mult ori de loc ....
Somn usor acasa si o zi buna in restul lumii
kim222 spune:
O Marina...deci ati fost afectati!:(...Totul ok acum? la 6.30 la somnic??? Wow!
edit: macar ai apucat sa-ti vinzi apartamentul din Buc?
bunny spune:
Nu ..pe ala din Buc inca e inchiriat , nu am de gind sa-l vind, cel putin nu acum. Ce eu daca vin acasa la batrinete in vizita sa stau prin neamuri...nu multumesc.
Alexu se culca la 7.30 ...6.30 ar fi mult prea mult pentru mine a doua zi dimineata , ca el de obosit ce e ar adormi .
Am mai vazut o serie de poze ale lui roberta de la Sucevita...ce dor imi e de acasa.Sper ca la vara sa putem veni si noi in vacanta in Moldova sau Maramures. Dar sa vedem ce s-o mai intimpla prin lume pina atunci ...sanatosi sa fim.