Mamici norocoase de sept-oct 2008 (170)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

va pup si io....n-am mai intrat deloc de cand am nascut...
m-am refacut mai greu dupa cezariana.....plansete aiurea in tramvai fara motiv....nimeni nu ma mai iubeste sunt cea mai urata...etc...apoi mi-am uitat parola ...de o saptamana incerc so schimb...
si gata!iata-ma...
va pup pe toate...sunt in urma rau..n-am mai citit de f mult timp...
suntem bine sanatosi....ne iubim.....da de o saptamana....mami striga helllpppppppppppppppp........colici!!!!! de dimineata pana seara su noaptea pana pe la 2....urla baietelu..si ulaaa...si urlaaaa.....am facut rost si de marele Infacol,,,,,,si frectieeeee......sau poate daca n-ar fi ala....ar urla non stop...asa are 2 zile de urlete....si a treia zi....se mai odihneste si el.
offffffffffffffffffffffffffffff
o sa va pun si poze.....dar acum cu o man tin biberonu...si cu ua scriu....

carla,38+ putoiu sasha
prune si pepene...pepene si piersici....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Buna dimineata mamici si burtici.
N-am apucat sa mai intru ...am fost super ocupata cu botezul,dar a trecut si avem o micutza crestina Alexia Maria.A fost super bine,in biserica Alexia a plans aproape tot timpul,a tacut doar cand a bagat-o in apa inrest plans si iar palans.La restaurant a fost frumos,ne-am distrat.
pe toata lumea,vi-am pus si poze.

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
http://good-times.webshots.com/album/563995768RkQYpK
http://good-times.webshots.com/album/567243206wueVQZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Ratonelu imi pare rau ca treci prin perioada asta si tu...e ingrozitor. si noi suntem la fel. de 3 zile. Ma simt atat de incapabila in fata durerii lui....imi vine sa urlu...

Andy sa iti traiasca micuta crestina !!!!

Printesa mea iubita Valentina

Soricelul meu iubit

poze

poze David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Ada, ce frumusete mica ai acolo Iulia seamana leit cu Sergiu cand era bebic.

Simodina, Andy, felicitari pentru micutele crestinate. Andy, e super poza cand preotul o scoate pe Alexia din apa.

Ratonelule bine ai revenit!

Mamica fericita de Carla Alexandra
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilia_99 spune:

booon, m-am intors! am vazut un puturos de zile mari, care nu s-a sinchisit nicicum de noi la echo si-si baga tot pmnul in gura!!! i-am zis si eu si tati sa iasa afara ca avem laptic, nu tb sa se autoconsume! altfel, totul bine, BCF bune, pe cordon la fel, cerebralele bne... nimic deosebit! are si par si 3300 de gr
sunat dr care a zis ca-l mai lasam o saptamina maxim, dupa care "tabaram" pe el. tac-su zice ca se naste pe 29, ca are el n feeling, acu'... io nu mai zic nimic! daca s-ar putea m-as culca pina cind incepe travaliul, ca sa treaca mai rpd.
garga, contractiile de inceput, mai ales la primipare nu tb sa fie ff dureroase, vin si alea, mai ales dupa ce se rup membranele. important e daca sunt regulate si dureaza mai mult de 30-40 de sec.
nadina sa va fie de bine!
musette, pune mina si dormi, lasa flacaul in pace!
bitza
alina cunosc senzatia! aa.. si simbata am fost la o petrecere si vine o tanti, cu care m-am mai vazut de 3 ori pina acum, si-mi pune mina pe burta, vai ce dragut, cit mai ai... am crezut c-o pocnesc! noroc ca mi-a vazut al meu fata si m-a scos rpd de acolo
va pup pe toate si va multumesc mult de sustinere, nu stiu ce ma faceam fara voi!!!

39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

carla, bine ai revenit mama lor de colici:(
laura, sa va fie de bine botezul! f frumoase pozele!

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

da babytza....
tu ce-i dai?
deci io am infacol....de zice lumea ca vaaaaiii ce tare si mare ...am avut 2 flacoane....mai am doar putin intr-unul ...si sunt diserata c nu mai am de unde sa iau.....
ii pun si sab simplex.....in disperare de cauza.....am si bonisan...dar p-ala inca nu l-am incercat...putoiu meu...ncii in brate nu vrea cadn urla....il pun in disperare de cauza...si pe picioare sa-l legan...desi am zis ca n-o sa fac niciodata asta.....
sambat vreau sa zic ca de dimineata de la 8 pana la 1 noaptea a urlat fara incetar..si vrea sa suga in continuu....dar nu vrea de fapt...dar iar vrea...dar nu vrea si tot asa..si urla..desi pana la colicii astia ...ziceam ca am un baietel cuminte...doar la papa plangea.....in rest,cadn avea kaka,.,...doar se maraia...iar de dormit...dormea singure....fara leganat...la el in patut.
offffffff
io ii dau numai biberon...pt ca io am avut lapte...o luna ne-am chinuit sa mancam de la san...mami avea dar bebe sub nicio forma nu vroia!!!
in spital,primele zile numa biberon a mancat pt ca io n m-am putut ridica din pat...si cred ca d-asta n-a mia vrut
am zis ca poate e puturos sa suga de la titi....si mi-am luat 2 pompe...am socos laptele...l-am pus in biberon s i-am dat....dar il scuipa pe tot.de o saptamana am renuntat...ca a zis doctora ca daca nuvrea....asta e..ca important e sa se hraneasca....nu-l po infometa acum ....
anca....ce bine ca doare atat.
sasha doarme...doar 2ore juma.....
deci ne trezim la 12....2....4....6...si tot asa.
va pup pe toate....pt monica.

carla,38+ putoiu sasha
prune si pepene...pepene si piersici....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Ilia, puturosul grasunel!!! Hai rabdare mamico, nu mai ai mult.

Mamica fericita de Carla Alexandra
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Hellooo

Ancuta, pe tine si micuta ta! Deja are toane, domnisoara?

Eva, ce mai face Luca? Cum e cu masajul, ii place?

Babytza, Ratonelu, capul sus, mamicilor, mai toti copilasii trec prin perioada aceasta si o depasesc cu bine.

Felicitari proaspetelor mamici si celor care si-au botezat pruncii. Noi inca nu am facut pasul cel mare, as vrea sa fie un botez mai special dar nu stiu daca voi reusi ce mi-am propus.

Si noi pe-aici, ne tot chinuie o raceala care a venit de o saptamana si nu mai trece. Mucisori la greu, folosim batista bebelusului ca altfel nu se poate si asa ne-a recomandat si pediatra, ca sa evitam complicatiile.

Maine implinim 2 luni , deja ne-am facut mari, ce mai! De vaccin nu se pune problema pana nu ne trece raceala. Noi am ales sa mergem pe schema de la stat. Sper ca nu suntem singurii de pe aici.

Sofia se schimba pe zi ce trece, zambeste din ce in ce mai mult, se uita foarte atent la mine, se joaca si singurica in patut cu jucariile pana adoarme iar de colici aproape am scapat (doar partzurile o mai chinuie ).

Vad ca bebeii vostri dorm bine noaptea, totusi noi inca ne trezim pe la 3 noaptea si pe la 6.

Papam lapte de la san, insa daca nu ma hidratez BINE si nu ma odihnesc putin in timpul zilei, la masa de inainte de culcare trebuie sa suplimentam cu lapte praf, spre nefericirea Sofiei care ia bibe in cea mai mare scarba si se uita tot la tzitzi cand bea din el. Pana acum s-a intamplat evenimentul de 3 ori. Speram sa prevenim si sa nu se amplifice.

Mai avem ceva probleme cu un ochiso care curge, cu tot masajul pe care il facem. Il stergem si cu ser fiziologic dar degeaba. In noiembie revenim la oftalmolog sa vedem ce ne recomanda.

La plimbare iesim de cate ori avem ocazia, si de cele mai multe ori in wrap. Desigur, se uita lumea la noi ca la urs, dar ne simtim bine, si asa, aproape de de mine doarme excelent si are acces sigur la . Sambata am fost 4 ore cu ea la cumparaturi in wrap. E drep, spre sfarsit ma cam rupea spatele...

In rest, ne pregatim sa-i facem pasaport, deoarece luna viitoare ne asteapta socrii in Olanda.

Vreau si eu parola de la bobocei sa-i admir pe fiecare. Si promit sa venim si noi cu poze proaspete, trebuie doar sa le uploadez.

Au mai ramas doar 3 ?

Garga, se pare ca a venit momentul cel mare. Mult curaj mamico, in curand iti vei vedea comoara!

Alina, Ilia, a mai ramas putin, rabdare multa va doresc. Bucuriile mari se lasa asteptate.

Cred ca mi se trezeste printesa.... fuuuuug!

Victoria, binecuvantata de Anna Sofia

Poze Anna Sofia http://b1.lilypie.com/S6Arp3/.png[/img" target="_blank">Ma fac mare

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

ilia, puturosul mic. poate asteapta sa se mai incalzeasca afara, ca tare urit mai e
acu' sunt intr-o stare f aiurea, nerabdatoare, dar nelinistita. dr meu e plecat pt o sapt, am dr inlocuitor, dar ... ce o sa vrea DD, asta e:(

alexa simami

Mergi la inceput