Mamici norocoase de sept-oct 2008 (170)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Sunt pe aici anca, Miruna . Nu prea mai scriu pentru ca sincer nu prea am ce. SUnt discutii care pe mine din pacate ma cam depasesc, ma simt cam in plus... dar nu v-am parasit. Intru mereu sa vad ce faceti si sa vad pozici de bobocei frumosi

gargaritza

POZNICI CU NOI

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Mamica de INGERAS in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_74 spune:

Uitasem sa pun link-ul la poze

http://www.dropshots.com/Ada_74

Lili, mami de Sergiu (11.05.2005) si Iulia (06.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Ada dr de familie a zis ca nu e nimic, o fi de la lumina . SAmbata merg iar la oftalmologul care m-a ajutat si cand avea secretiile la ochisori; e din Iasi si doar sambata vine. Intre timp am mai intrebat si un dr pe net si astept raspunsul.
Gargaritza
Arianna
Nastere usoara sa ai si o fetita sanatoasa si frumoasa!

FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Anca, bebeii s-au vorbit, la fel vrea si piciul meu, pe umar, din pacate la noi uscatorul de par nu e agreat, omu vrea in brate si gata,ca sa nu mai zic ca el doarme in patul mare, noaptea doarme cu soacra in pat, cred ca va fi calvar pana il vom invata sa doarma in patut la el

Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Buna dimineata!

Alexia si mami,Bitza,Anca va multumim pt complimente!

ilia bafta la eco!

Babytza imi pare rau ca pe David in chinuieburtica,ai incercat si gripe waer baby?eu ii mai dau lui Luca cand vad ca il apuca si se potoleste imediat,poate merge si la voi.

Gargaritza poate vine chiar azi Ariana

Aly tinem pumnii lui Sebi!

Anca felicitari pt bebelusa perfecta!!!!!!

Monica

Acum sa va intreb,parca s-a mai disctat o data dar am uitata la ce concluzie s-a ajuns,la 6 saptamani Luca doame noaptea de la 22 la 4.30 -5 dimineata.....e ok?trebuie sa-l trezesc mai repede sa-i dau sa manance sau sa-l las in ritmul lui?Mamici cu experienta astept sfatul vostru

pupici

Minunea a venit! de Luca Nicolae

Luca cel frumos

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Monica
Ma bucur ca esti bine. Nu mai intrasesi de ceva timp si intrebam de tine.
Multi pupici

Printesa mea iubita Valentina

Soricelul meu iubit

poze

poze David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Si noi suntem curiosi si nu suportam sa stam decat asa fel incat sa supervizam noi totul. Cel mai rau e ca la plimbare tot asa trebuie sa vedem totul, deci nu prea avem sanse sa o plimbam complet asezata pe spate, deci ori mergem cu marsupiul, ori cu scaunul de bebe.

fericita de - Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

Citat:
citat din mesajul lui simodina
Noi ne-am crestinat ieri, Mara a fost cumintica mai putin dupa ce a scos-o din cazan dar nu din cauza baitei ci din cauza opririi ei ca e moarta dupa apa. Cu greu am calmat-o, a trebuit sa o iau eu sa o linistesc si apoi a stat cumintica la nasul - la nasa urla. Slujba foarte frumoasa desi biserica mica din cartier, am fost impresionata...Petrecerea a fost draguta si intima, restaurantul ft OK daca mai e cineva interesatde o locatie intima si avangardista, cu mancare mai deosebita si ft bine preparata ( nu traditionala ) si servire OK, DJ la fel ( a pus muzica ft buna, cica lucreaza la radio romantic ) spuneti-mi si va dau coordonatele. Invitatii nostri au fost ft incantati chiar si cei in varsta desi n-au avut strop de populara .

Nadina, mama de Serban (20.08.05 ) si Mara (27.08.08)

SA ITI TRAIASCA MICUTA CRESTINA!!!

Eu sunt interesata de locatie ....dar mai ales de DJ ..POTI SA ITI TRIMITI CEVA DETALII? MULTUMESC MULT!
Si asteptam pozici

LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2badf071b77356f846bd48" target="_blank">Voinicelul meu de la nastere pina la 1 an
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=6ca8c6ea1e4392fcb4bee7&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Aniversare Stefan - 2 anisori!
www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157606957759808/" target="_blank">Camera Izabella
www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157606967679703/" target="_blank">Camera Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

neata! 2 in 1, inca
fetelor, mamici rabdatoare multumim pt intelegerea puturosilor:)
ilia, si pe mine ma dispera toti cu telefoane, intrebari timpite te asteptam cu vesti bune de la dr
babytza, La Multe Lunite sanatoase!
garga asa ma gindesc si eu, mai vad agitatele si pt mine:(
nadina, sa va fie de bine botezul! asteptam poze cu micuta crestina.
anca multumesc.
ada, felicitari pt fetita!
musette, norocoaso! auzi la ea 6-7 ore de somn boierie curata!
monica , mai da cite un semn:) ai inceput munca?

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Ufff, ce crize a facut fiica-mea, a tinut-o tot in urlete de pe la vreo 10. N-am mai stiut ce sa fac cu ea, acum sta in scoica si tzocaie pe suzeta. E atat de nervoasa si agitata uneori si nu inteleg de ce, a papat, e schimbata, ne-am jucat si ne-am dragalit, ne-am pozat, am dansat...iar la un moment dat s-a rupt efectiv filmul si au inceput crizele

Musette, la fel e si programul de noapte al Carlei, culcat pe la 22-23 si trezit intre 4-5 dimineata pentru papa. Eu zic ca e bine, a mai crescut si Luca si si-a facut singurel program, nu-l trezi.

Mamica fericita de Carla Alexandra
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag

Mergi la inceput