Mamici norocoase de sept-oct 2008 (170)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

multumesc pt primire,fetelor.....
deci....inca mai sunt fete...2 in 1?
moamaaaaa
rabdare.....si bafta..
io am avut asa o senzatie...ca a disparut burta....desi am zis ca abia asteptam sa scap...pt ca nu am avut contractii nimic..nu mi s-a rupt apa..nimic-nimic....adik nici-un astfel de simptom de nastere...ci doar -au anesteziat si apoi m-am trezit fara buta si cu bebe...a fost asa ciudat...
nu spun c-mi doream ore de travaliu si d-astea..nu aruncati cu pietre.

carla,38+ putoiu sasha
prune si pepene...pepene si piersici....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Ratonelu am inceput cu sab simplex, am trecut pe debridat, apoi pe colic baby. Nimik. Tot asa si cu papa ....vrem - dar nu putem de colici.....

Joy spune-mi si mie ca nu mai tin minte. La o luna vine dr acasa sau ma duc eu la ea la dispensar ?

Ilia ce puturos ai tu acolo....

Printesa mea iubita Valentina

Soricelul meu iubit

poze

poze David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Octavia75 spune:

Dupa lupte seculare , am activat PM.... Astept parola, multumesc.

ratonelu credeam ca numai noi ne trezim din 2 in 2 ore. Azi noapte am reusit sa dorm vreo ora jumate in total: pregatit, trezit, schimbat, alaptat, ragait (nu intotdeauna ne reuseste), muls ce a mai ramas prin tzitzi, plus ca a inceput sa ma doara o afurisita de masea , plus ca imi dau lacrimile cand o pun la tzitzi stanga de durere de sfarc. Cred ca ma paste cat de curand depresia post partum...dar, mergem mai departe.

Fetelor, voi ce fel de ceai dati la bebici (in afara ce cel pt. colici), ca mie doctora din spital mi-a spus sa nu ii dau inca nici un fel de ceai. Cred ca am mai spus, noua ptr. colici ne-a prescris Bonnisan.

Cum ii treziti pe bebei cand adorm in timpul suptului si nu au papat destul, ca eu o ciupesc usor de tot de obrajor, de barbita de nasuc...si nimica, doarme dusa.

Octavia75 mami de Vesna, minune mica (16.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

octavia ai o fetita ffff frumoasa. Sa-ti traisca printesa si sa fie sanatoasa!!!

cand adoarme eu o masez in talpa pe Daria si se mai trezeste. Dar cand doarme dusa...nu am ce-i face.

mami de Daria Anastasia

Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)

poze cu noi

poze DARIA

Mergi la inceput

Octavia si piciul meu adoarme la tzitzi la jumatatea mesei dar il pun pe saltelutza ca sa ii schimb pampersul.Si se trezeste garantat cu atata frichineala....

Soricelul meu iubit

poze

poze David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Am revenit, alarma falsa

Babytza, noi am fost la cabinet dar poti s-o chemi si acasa ca e micutz puiul si cu viroza asta... Noi nici cantar nu avem si ne-am cantarit la cabinet.

Am uitat sa spun ca ne-am mutat si noi in sfarsit. Am toate hainele in valiza, nu am cablu TV, am stat 1 sapt. fara apa calda ca era centrala stricata, dar ce mai conteaza, stam la casa!

CD27, mult succes si rabdare va doresc, sa se intample si la voi mutatul.

Am pus si pozici noi.

Tratam colicii
La baita
Satula
Ca oamenii mari

Acum scriu cu bebe la

Victoria, binecuvantata de Anna Sofia

Poze Anna Sofia http://b1.lilypie.com/S6Arp3/.png[/img" target="_blank">Ma fac mare

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Octavia75

Dupa lupte seculare , am activat PM.... Astept parola, multumesc.

ratonelu credeam ca numai noi ne trezim din 2 in 2 ore. Azi noapte am reusit sa dorm vreo ora jumate in total: pregatit, trezit, schimbat, alaptat, ragait (nu intotdeauna ne reuseste), muls ce a mai ramas prin tzitzi, plus ca a inceput sa ma doara o afurisita de masea , plus ca imi dau lacrimile cand o pun la tzitzi stanga de durere de sfarc. Cred ca ma paste cat de curand depresia post partum...dar, mergem mai departe.

Fetelor, voi ce fel de ceai dati la bebici (in afara ce cel pt. colici), ca mie doctora din spital mi-a spus sa nu ii dau inca nici un fel de ceai. Cred ca am mai spus, noua ptr. colici ne-a prescris Bonnisan.

Cum ii treziti pe bebei cand adorm in timpul suptului si nu au papat destul, ca eu o ciupesc usor de tot de obrajor, de barbita de nasuc...si nimica, doarme dusa.

Octavia75 mami de Vesna, minune mica (16.10.2008)

Ti-as trimite parola dar nici eu nu o am.
Pentru trezit schimbam pampersul daca e cazul sau folosim metoda "gadilici la talpici"

Poze Anna Sofia http://b1.lilypie.com/S6Arp3/.png[/img" target="_blank">Ma fac mare

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Hello!

Fetelor vreau sa va spun ca am avut un week-end minunat cu si si Pe bebe l-a luat maica-mea la ea de vineri si l-a mai adus duminica. A zis ca deh...ne-o fi si noua...mai stam si noi putin relaxati si asa a fost! Sunt 100% relaxata!
Sambata am tras si o fuga pana la Brasov...a fost super!

Bebe Edi a dormit aseara de la 7 pana la 11...s-a trezit a mancat dupa care a adormit din nou si s-a mai trezit la 5 dimineata! Super asa! Acum iar doarme, nu stiu ce-o fi cu el.

Va pup pe toate si va doresc o saptamana linistita!

Mamica fericita de Eduard-Gabriel

"Petrecem primele douasprezece luni sin viata copiilor nostri invatandu-i sa mearga si sa vorbeasca iar urmatoarele douasprezece spunandu-le sa stea jos si sa taca" - Phyllis Diller

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Am revenit!
Copilul meu sa nu se deoache, doarme de vreo 2 ore...si eu am facut mancare, spalat, intins rufe, aspirat...CAnd se trezeste il hranesc si apoi afara la plimbare ca e soare.
Ada ti-am admirat frumusetea!!
Andy.p, Simodina sa va fie de bine!
Ratonelu bine ai revenit printre noi
Anca al meu tipa asa cand e foarte obosit.
Ilia da' si cand vine puturosu'!
Joy felicitari pt 2 luni!Oh, ce-as merge si eu in Olanda..poate merg inintea Craciunului sa prind discounturile. Pt ochisor eu ti-as recomanda mai degraba apa fiarta si racita decat ser fiziologic. Si Lucas a avut scurgere si mai bune rezultate dadea apa decat serul. Pui si colir?
Mami de Alexa ce sa-ti doresc? Sa vina bb saptamana asta cat e dr plecat sau sa mai astepte nitel?
Octavia de ce sa-i dai ceai? Eu ii dau Babydrink 10 zile pe luna cand ii pun si Ca si cateodata ceai de musetel neindulcit cand nu iese kk vreo 3 zile..altfel doar tzitzi. CAnd adoarme eu trag usor sfarcul din gurita lui si imediat se trezeste! sa scapi de depresie!

FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Joy21

Am revenit, alarma falsa

Babytza, noi am fost la cabinet dar poti s-o chemi si acasa ca e micutz puiul si cu viroza asta... Noi nici cantar nu avem si ne-am cantarit la cabinet.

Am uitat sa spun ca ne-am mutat si noi in sfarsit. Am toate hainele in valiza, nu am cablu TV, am stat 1 sapt. fara apa calda ca era centrala stricata, dar ce mai conteaza, stam la casa!

CD27, mult succes si rabdare va doresc, sa se intample si la voi mutatul.

Am pus si pozici noi.

Tratam colicii
La baita
Satula
Ca oamenii mari

Acum scriu cu bebe la

David Lloyd George

Iti doresc multa fericire si numai bucurii in noua casa !!!! sa fie intr-un ceas bun !

Soricelul meu iubit

poze

poze David

Mergi la inceput