Mamici norocoase de sept-oct 2008 (170)
Raspunsuri - Pagina 20
Joy21 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bitza2008 Am revenit! Copilul meu sa nu se deoache, doarme de vreo 2 ore...si eu am facut mancare, spalat, intins rufe, aspirat...CAnd se trezeste il hranesc si apoi afara la plimbare ca e soare. Ada ti-am admirat frumusetea!! Andy.p, Simodina sa va fie de bine! Ratonelu bine ai revenit printre noi Anca al meu tipa asa cand e foarte obosit. Ilia da' si cand vine puturosu'! Joy felicitari pt 2 luni!Oh, ce-as merge si eu in Olanda..poate merg inintea Craciunului sa prind discounturile. Pt ochisor eu ti-as recomanda mai degraba apa fiarta si racita decat ser fiziologic. Si Lucas a avut scurgere si mai bune rezultate dadea apa decat serul. Pui si colir? Mami de Alexa ce sa-ti doresc? Sa vina bb saptamana asta cat e dr plecat sau sa mai astepte nitel? ![]() Octavia de ce sa-i dai ceai? Eu ii dau Babydrink 10 zile pe luna cand ii pun si Ca si cateodata ceai de musetel neindulcit cand nu iese kk vreo 3 zile..altfel doar tzitzi. CAnd adoarme eu trag usor sfarcul din gurita lui si imediat se trezeste! sa scapi de depresie!FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008) |
Multumim! Intr-o vreme fierbeam guguloaie de vata si o stergeam cu ele. Poate vom reveni la ele. Ce e colirul?
Victoria,
binecuvantata de Anna SofiaPoze Anna Sofia http://b1.lilypie.com/S6Arp3/.png[/img" target="_blank">Ma fac mare
"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George
Nocom spune:
octavia ai PM!!!
mami de
Daria Anastasia
Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)
poze cu noi
poze DARIA
300 spune:
O sa nasca Gargaritza! Ramane la spital, are colul sters!

de Anda Teodora
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
CD27 spune:
Joy sa fiti fericiti in casuta noua, trebnuie sa gasim si noi, nu se poate asa![]()
Giulianna ce zici tu acolo?
, we fara bebe...eu iti declar razboi, nu e corect
, vreau si eu
, macar una din astea 3![]()
Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH
_irina_ spune:
Fratilor, facu' piti acuma o criza de plans de m-am speriat.
Era curata si uscata, papase si ragaise, in rest nici un motiv de plans, burtica e ok, dar ea tot urla... Si a tinut-o asa vre-i 15 minute. A adormit la mine in brate, acum mi-e ca daca o las jos continua.
Vreau si eu cateva ore de liniste, sa mai fac un pic de treaba prin casa. Nu credeam ca voi zice vre-odata asa ceva.
fericita de
- Andreea
andy.p spune:
babytza,alina,bitza multumim
anca si mie imi place,ca eu nu m-am uitat cand a bagat-o in apa.
garga 

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
http://good-times.webshots.com/album/563995768RkQYpK
http://good-times.webshots.com/album/567243206wueVQZ
anca81 spune:
Joy, felicitari pentru noua casa!!! Ma declar indragostita de piticuta ta, este superba 

De fapt are si cu cine semana 
Ne-am intors de la plimbare si ... surpriza ... plangem din nou ... 

Mamica fericita de Carla Alexandra 
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
Xor spune:
uff...azi mergem la vaccin....am niste emotii...
bilant de 2 luni: bebe 6,200kg, colici mai putin dar f agitat...il culc de-a lungul patutului si il gasesc de-a latul...

pentru gargaritza si fetele care mi au puuuuttttiiin pana isi vor tine comorile la piept!
iepurila spune:
Dragele mele, multumesc din suflet pentru parerile voastre referitoare la calciugluconic. Acum recunosc ca nu stiu cum sa procedez. Tratamentul mi l-a recomandat medicul pediatru care a vazut-o pe Elena la o prima vizita la intoarcerea acasa.
Acu nu stiu daca conteaza doua mici (speram noi) problemute pe care le are pitica: Laba piciorului stang este adusa mai mult in interior (din cauza pozitiei uterine - trebuie sa ajung la un ortoped) si un suflu sistolic (sper ca am retinut bine (pentru care voi ajunge la cardiolog). Va dati seama ca sunt destul de ingrijorata, dar sper sa nu fie nimic grav.
Deci nu stiu daca sa ii dau acel calciu sau nu.
Cu alaptarea la san ne luptam. Am mari nedumeriri. Nu stiu daca am lapte suficient (ii dau si completare). Tocaie de 3- 4 ori pana are de o inghititura si adoarme relativ repede la san. Ma gandesc ca mai degraba oboseste decat se satura. Nu am cantar sa vad cum evolueaza, dar probabil ca voi lua.
Ce ma sfatuiti? As vrea ca macar treptat sa incerc sa-i scot acea completare (i-o dau cu lingurita nu cu biberonul). Dar mi-e teama sa nu ramana flamanda, deshidratata....... chiar nu stiu. (Ca o paranteza, dupa ce o alaptez si reusesc mai mult sau mai putin sa o trezesc din motaiala ei cu tata in gura, e in stare sa muste din lingurita. Ca haplea se repede in formula (aprox 30 ml)
Inca nu am apucat sa citesc din urma dar va imbratisez pe toate.
Garga parca am zarit ca se apropie momentul. Iti doresc din toata inima nastere usoara si bebita sanotos si papacios (Sarumana mult pentru toate SMS-urile si sustinerea)
Eu, iepurica
39+ 
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.