Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (35)
Raspunsuri - Pagina 5
iulia83 spune:
miss stai linistita ca si eu sunt acum turbata dupa kinder pinguin. iau cate o cutie cand ma duc la cumparaturi si o teminam in 3-4 zile. daca nu gasesc in supermarket-ul respectiv, caut in toate ca disperata.. ma trezesc si noaptea sa mananc. cat despre inotul cu bebei, sunt asa suparata ca aici nu exista asa ceva...am auzit ca in Buc e un centru super..aici, inca mai avem de muncit la capitolul dezvoltare/aprovizionare/innoire
bratafel si eu i-am luat chestia aia de lemn de la quelle, dar nu e prea incantata de ea. chiar acum o am sub ea si cam chitsaie...se plictisi, se intoarse pe-o parte si isi roade pumnitii. i-am mai agatat eu zdranganici de ea s-o fac mai interesanta, dar fie-mea e teroare..se plictiseste foarte repede. o mut din 30 in 30 min, ba in leagan, ba in joc, ba in patut cu carusel si tot asa...
ah! am uitat! nu am reusit sa-i facem vaccinul aseara ca nu era asistenta si dr nu face ..mergem pe luni pe marti . il tin la frigider pana atunci. sper sa nu fie problema.ma gandesc ca si la farmacie tot asa le tin
in schimb, am fost la ultima sedinta de aerobic pe luna asta si mi-am reinoit abonamentul pe luna viitoare. am scapat si de febra musculara..sper sa functioneze gelul ala in combinatie cu miscarea
am revenit, am mutat fata ca ma zgaria pe creier..se uita la tv..nici nu baga in seama jucariile ..se uita cand la tv cand la mine si rade cu gura aia stirba..are asa o chestie se uita luuung si insistent la mine cu gura cascata si ochii blegiti si falcile lasate, si cand a uit la ea, zambeste intr-un colt, daca ii zambesc inapoi, rade de i se vad gingiile de batranica stirba..
haideti fetelor nu fiti suparate ca luati in greutate sau papati dulciuri..eu fac asta si pt mine, dar eu am si probleme, stiti voi si incerc sa le rezolv cum pot. voi sunteti norocoase ca va plac sotii si asa..eu acu lupt cat pot sa salvez ce am
alina si cu 100kg si tot esti superba..stii ca ti-am mai spus!
luai terorista in brate ca nu mai poate de curioasa sa vada ce fac eu aici.
ylari si eu patesc asa cu fata..pateam defapt pana acu 2 zile. imi plangea inainte s-o culc, dar acu nu mai face..trece. vorbeste-i calm. am citit ca pe masura ce cresc, refuza sa adoarma pt ca le e greu sa se desparta de mama si jucarii ..bine atat mi-a ramas in cap, acolo era mai elaborat dar neuronu meu doarme la ora asta..sau a iesit la cumparaturi k nu mai am kinder pinguin..ultimul l-am papat la ora 5
Pozici Mufitza
Mufitza in parc
Mami de Mufitza Ariana Elena
Povestea nasterii
iulia83 spune:
nu va suparati ca scriu pe mai multe mesaje dar ma tot fatzaie fata si dau send sa nu scriu ca prostu si sa raman fara mesaj...
cum spuneam...sunt happy ca vine mama..mi-a promis sarmale..deci, 2-3 sedinte de aerobic platite degeaba...asta e...
vad ca avem o noua mamica..bine ai venit micaela06 felicitari pt puiutul dintzos...
am mutat fata in leagan ca nu ma mai inteleg cu ea...
vad ca toate ati luat pt bebei scaunel chicco poly...eu inca ii dau in scoica aia de masina papica.am luat-o degeaba ca n-am folosit-o decat 4-5 plimbari scurte in oras sau pana la socri in 2 saptamani.acu o folosesc pe post de scaun de papa. nu stiu daca ajungem sa-i luam scaun de papa..poate daca spargem vreo banca
a bagat vreuna branzica calcica? dar carnita? ca as baga si eu sa mai diversific putin..ca deja s-a saturat...
gata, mi s-a scurs timpul..n-am apucat sa citesc chiar tot, dar trebuie sa merg sa-i prepar fructele ca incepu sa chitsaie..
fug
Pozici Mufitza
Mufitza in parc
Mami de Mufitza Ariana Elena
Povestea nasterii
bratafel spune:
Neatza fetelor!
Si Bianca se trezeste noaptea incepand cu 2-3 destul de des. O iau in pat ca sa dorm si eu. Cand o mai adorm ziua o mai auca si pe ea urlatul pana adoarme. cateodata ma scoate din minti.
La fel si azi. Cand i-am dat marut a papat un pic , s-a inecat, a apucat-o maraitul. Mai suna si telefonul insistent... Cu greu a reusit sa pape piure de mar cu cereale si suculet dar nu pe tot.
Acum doarme.
bratafel spune:
Scaunele de masa chicco despre care vorbiti sunt alea pe picioare?
M-am uitat pe net la niste imagini. Cam cat a-ti dat pe un scaun? De la cate luni l-ati pus acolo?
Micaela06 spune:
O sa va povestesc despre noi: am nascut prin cezariana (din cauza de doctor comod zic eu. Din pacatate nu am avut laptic si fetitza mea papa formula (nan1) de la inceput. Bineinteles ca am incercat diverse variante , dar din pacate nu am reusit sa-mi alaptez puiu. Asta pentru mine e un subiect tare delicat si il resimt ca pe un esec.
Alysh spune:
Buna dimineata,
Fetelor, declar libidou pe cale de revenire!!!!!!! Nu stiu daca are legatura cu masterul si cu faptul ca am o stare de spirit f buna, dar deja am prestat de doua ori saptamana asta ceea ce e o mare performanta fatza de ultimele luni.
A-propos de slabit, dupa ce am nascut si eram cat o balena tati mi-a promis o suma frumusica daca ajung la sub 60 de kg . SAptamana trecuta aveam 60kg si 900 grame. Saptamana asta n-am mancat nimic seara, deci sper sa fi ajuns la 60 fix (nu ma cantaresc pana duminica dimineata)si abia astept sa ajung sub prag!!! SA vedem pe unde scoate camasa!!!!
Laurita si noua ne e tare dor de voi!!!! Poate ajungem in parc saptamana viitoare, dar inca nu promit ca iar pleaca tati in delegatii si noi iar o sa mergem la curte cateva zile. Oricum cat de curand ne vedem, da??
Cleo, sa tii ca mi-ai dat idee buna, o sa incerc sa acresc supica cu cateva picaturi de lamaie si cand va veni dr la vaccinul de 6 luni o voi intreba si de bors.
Melly, mi-a placut montajul tau, Amelia e fffff draguta!!
Nu in ultimul rand:
LA MULTI ANI MATEI DE SIMONACIP, DAVID DE MISS, DAVID DE LCAZANGIU SI TEODORA DE DANAH!!!!
Vlady
Micaela06 spune:
Chiar ma intereseaza si pe mine ce fel de scaun sa cumpar pt fetita? Din acela cu picioare? Voi ce imi sugerati?
Micaela06 spune:
Eu am un copilut tare cuminte, in timp ce mami face declaratii si scrie mesaje pe DC, sta in leganus si vorbeste cu jucariile
YLARI spune:
Buna fetelor!
Ma apucasem sa citesc dar fi-mea da semne de nervi/oboseala, asa ca bag repede sa scriu mesajul si recuperez cu cetitul dup'aia...
Deeeeci: acelasi calvar la masa de fructe... fetelor stiu ca trebuie sa perseverez dar in fiecare zi e la fel sau mai rau, maraiala, frichineala, plans de la un cap la altul, mancarea ii ajunge pana pe oki, pe gat, pe mine, pe jos, pe sus, in burta ei nu stiu cata... urasc sa fac ceva ce nu ii place, mor... laptele la fel, nu il mai papa ca inainte. nu am mai vazut biberon gol... de nu stiu cand... Nu mi-e frica sa nu slabeasca, ca doar are de unde (abia astept sa vad cantarul de la 6 luni) mi-e frica sa nu fie altceva de nu ii mai place nimic. de 2 zile are niste crizute de plans de vreo 15 min fiecare... or fii dintzii????? Oooooof... Simonacip, crede-ma ca am incercat piureul in toate felurile, am mai scris si ieri, mai pasat, mai subtire, mai consistent, combinate, simple, cate 2, cate trei, si ea tot la fel reactioneaza. o sa mai perseverez, dar cand o vad ca nu papa imi vine sa mor de toti nervii, nu stiu ce sa fac sa imi pastrez calmul..............
YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png