Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (35)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Asa...

Alysh - felicitari pt libidou revenit ...eu inca-l mai caut... da' il gasesc eu.... Intrebai parca de bors - eu stiu ca se da dupa 1 an!
Micaela06 - bine ai venit printre noi si felicitari pentru cei doi dintisori! Da-ne mai multe amanunte despre voi!
Simonix - pai iaurt mic - depinde poate fi si 125 g si 200g, dar cred ca se refera la cel de 125g. Eu nu am inceput inca sa-i dau iaurt - poate astazi daca ajung la supermarket sa iau proaspat.
La multe lunisoare pentru bb-i de Simonacip, DanaH, MissP, Lcazangiu si Akella!!!

Vorbeati de scaunel de masa - eu am tot de la Chicco, dar varianta ChiccoMamma, modelul dinainte de Polly ca il am de la Stefan si e in perfecta stare - deja l-am pus pe Tudor in el (reglat pe varianta cea mai pe spate ca el nu sta inca in fundulet) si acolo ii dau sa manince ca asa imi e si mie mai comod.
Ma plingeam alaltaieri ca nu a mincat deloc solid - ei bine, ieri i-am facut si brinzica de vaci (dar cu iaurt ca mie nu imi place cea cu Ca lactic) si i-am amestecat-o in fructe - mar cu banana - a papat tot! La prinz i-am facut supica in care de asta data am adaugat pe linga morcov, telina si albitura si fasole grasa si dovlecel si ceapa (dar ceapa nu i-am pasat-o, am aruncat-o) si a papat la fel, tot asa ca tare m-am bucurat!!

Miss - eu nu vreau sa te descurajez, dar nu cred ca somnul are mare legatura cu ce maninca...uite Tudor maninca uneori seara, pt. ca e foarte obosit, doar 100-130 ml lapte si tot doarme de la 22.30 la 7 dimineata...eu zic insa ca pe masura ce David va creste, isi va regla si partea asta cu somnul!

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micaela06 spune:

Multumim fetelor pentru primire.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melly23 spune:

si avand in vedere ca montajul cu mladitzele si mugurasii nostri era cam banal l-am imbunatatit umpic!!!sper sa va placa mai mult!!!

Noi si fluturica Amelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Citat:
citat din mesajul lui Micaela06

Buna, ne primit si pe noi? Fetita mea se numeste Daria Maria si s-a nascut pe 23 iunie (3.350kg si 51cm)

Binenteles ca te primim si pe tine, Micaela, esti binevenita! O sa te trec si la listuta cu bebelusi. Mai scrie cateva mesaje, pina la 10 esti moderata si mesajele tale apar pe forum doar dupa ce le vede un moderator. Dupa 10 mesaj vor intra direct si te vedem in timp real, altfel s-ar putea sa nu vedem mesajele daca sunt cu 1-2 pagini in urma, sa nu te superi daca ti se pare ca vorbesti singura.

Belleane, mai da-mi si datele tale daca vrei sa te trec pe listuta de mladite & mugurasi

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Legat de dintisorii nostri: singurul semn care a prevestit iesirea lor a fost balitul . Ma gandeam ca totusi e prea devreme pentru dinti si oricum ea nu plangea si nu imi arata ca o deranjeaza ceva. Si uite ca la 3 luni jumate am gasit doi dintisori in gurita iepurasului. Stiti ce am observat?Daca pana acum isi baga toata manuta in gura acum evita, baga tot ce altceva prinde si prefera mana mea (sau pe a lu tati, dupa caz ).Cred ca s-a muscat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Bratafel, scaun Chicco Polly am avut si eu, este pe picioare, cu roti. Are tavita detasabila, se regleaza pe mai multe niveluri de inaltime si are 3 pozitii ale spatarului. Cel mai de jos este chiar destul de jos, merge si la bebe mic. Costa cam 450 RON la metro sau Selgros. Daca dai o cautare pe google sigur gasesti imagini.
Exista si scaune similare ceva mai ieftine, de la alte marci. Poti comanda si pe net de la diverse site-uri de vanzare produse bebelusi. Nu pot da nume aici ca apare ca reclama.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

UF nu stiu si eu sa fac bold .Desi sunt contabila nu mai stiu cate mesaje am scris pana acum Sper sa nu aberez si sa va stric voua postarile.

Mergi la inceput

Noi trebuie sa ajungem astazi si la servici si ma oftic ca e asa urat afara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Neata!

Micaela felicitari pentru bebic, bine ai venit la noi...mai ai ceva mesaje de scris (7) pana scapi de moderare. Hai cu povesti!

Melly am vazut montajul, ti-a transmis Robert "briuiii" si a ras, deci e de bine

Alysh deci la tine a venit vinerea aia, la noi poate urmatoarea saptamana si mastertul, vb lui Inais l-am facut, l-am consumat deja; daca as fi stiut....

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Neata, am dormit pe salteaua lui Bogdan de la 7 la 9, ma dor oasele dar macar am dormit. Asta micu’ m-a trezit la 1:30 noaptea, la 2 ii faceam si biberon cu formula nr. 1 (a baut 40ml amarati si eu dupa aia eram treaza cuc), apoi m-a sculat la 4:30 (am dat doar san), iar la 6 incepuse iar sa planga de mama focului si nu se potolea. L-am trezit pe Bogdan si l-am dat afara din camera ca sa-i iau locul pe saltea, el l-a luat pe David in brate, care a ragait putin si a continuat sa planga, apoi i-a facut un biberon (am vazut ca a lins toata sticla, o sa-i dau si eu diseara una intreaga, sa vedem dac-o ia), acum doarme inca si ne apropiem de ora 10. Cred ca la el somnul de dimineata e cel mai sfant (ca si la saraca de maica-sa, care nu mai apuca sa doarma ca lumea).

Alysh, in timpul zilei David doarme cam 30’ pe la 11, daca-l scot la plimbare, daca nu, doarme 45’-60 de minute la pranz (intre 12 si 14), atat, mai mult nu, toata dupa-amiaza e treaz cintezoi... Saru’mana de urari si felicitari pt. prestatie si performanta de a ajunge la 60 de kg. Eu as zice mersi sa cobor mai intai sub 70... sunt f. modesta.

simonacip, saru’mana de urari, eu chiar uitasem ca azi e ziua lui calendaristica si face 4 luni, asa capie sunt!!

CamiM, saru’mana pt. primul comentariu la montaj, ne-am bucurat tare-tare!!

Nicole, te invidiez pentru cat a dormit Daviducul tau!! El doarme inca in aceeasi camera cu voi? Imagineaza-ti ca nici eu nu am cu cine sa-l las pe David (cu Mutti nu mai vreau, dar oricum ea acum e in Austria, la rudele ei). Azi vine prietena mea cea mai buna si o voi ruga sa stea mai intai o ora cu el, sa-mi pot rezolva si eu trebili pe PC...

Melly, tare frumos si montajul tau, am vazut ca ai ales o muzica mai alerta, asa, ca tine Ce mult mi-a placut poza cu voi trei (la minutul 2)

leeloo, si David plange rau cand e obosit si nu reuseste sa adoarma, ooff... Te inteleg cum nu se poate mai bine! Si multam mult de incurajari, speranta ma mai tine pe picioare...

Ylari, eu zic ca sunt dintii, combinati cu vreun alt puseu. Spune-ti si tu asa, ca sa te linistesti...

Micaela06, bine-ai venit!! Zi si tu mai multe despre voi!

Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi

Povestea nasterii *** www.onetruemedia.com/shared?p=7248d8e682f97e03a2212a&skin_id=1602&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Slide show David

Mergi la inceput