Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (35)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabitzam

Bratafel, scaun Chicco Polly am avut si eu, este pe picioare, cu roti. Are tavita detasabila, se regleaza pe mai multe niveluri de inaltime si are 3 pozitii ale spatarului. Cel mai de jos este chiar destul de jos, merge si la bebe mic. Costa cam 450 RON la metro sau Selgros. Daca dai o cautare pe google sigur gasesti imagini.
Exista si scaune similare ceva mai ieftine, de la alte marci. Poti comanda si pe net de la diverse site-uri de vanzare produse bebelusi. Nu pot da nume aici ca apare ca reclama.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

batrafel, in buc. ai mai multe oportunitati: targuri, oferte la metro/carfour etc. Un scaun de masa insa tine pana pe la 2 ani, asha ca poti face un studiu de fezabilitate. Uite, iulia a gasit o super solutie: in scoica de mashina. Si mai era o fata aici, care hranea cupilu in leagan. sau acolo ii scotea mucii cu batista bebelushului?

alysh, unde l-ai gasit? zi-ne si noua, sa ne cautam libidoul!!! gluma, gluma, dar uneori ma gandesc la copil nr2... dar in ritmu asta, prin telepatie se face!!!

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micaela06 spune:

Sunt putin suparata. V-am zis ca azi tb sa ajung la sev. si pt ca nu am cu cine sa las copilu ma duc cu el, normal.Asa ca sun sa intreb daca e cineva racit la etajul respectiv si daca e sa se tireze can ajung eu acolo (bine nu asta e limbajul folosit, dar asta e conditia pe care o pun pentru ca ma duc sa ii ajut) si s-au cam ofticat.
Nu inteleg frate oamenii astia! Asa mi-a facut si soacra-mea,am intrebat dc e cineva racit in casa ca ma chemau pe acolo sa o vada 'nu stiu cine' pe asta mica. acu nu ma mai cheama pe la ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micaela06 spune:

Sa va mai povestesc de bbul meu. V-am zis ca e tare cumintel? V-am zis cu siguranta. Se trezeste o data noaptea pe la 4 (se culca cam tarzior 22)cand papa jumatate adormita si se mai trezeste dimineata 7:30-8 cand are chef de joaca si vorba. Dimineata nu vrea biberonu decat dupa ce isi face numarul (eu ma gandeam ca de foame se trezeste, dar nuu... ea are chef de joaca) dupa ce pica obosita o ia somnul in timp ce papa (pe la 11) cand daca e liniste si sta si mami langa ea doarme vreo 2 ore. apoi programul ei e difera de la o zi la alta (in functie si de mami lenesa care nu are in fiecare zi chef de plimbare).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

La multe lunite bebelusilor nascuti intr-o zi de 24....sa fiti fericiti si cumintei si sa nu va suparati mamicile!

Deliutza Broscutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaurn spune:

Buna ziua si de la noi! Incep cu conspectul.
Miss am facut calendarul pagina cu pagina. Clipart-urile le-am salvat f multe de pe net. Am cautat clips, frames, backgrounds in format PNG sau WMF. Am gasit mai mult de-o groaza. Si merci pt vot.
De alfel va multumesc tuturor pt ajutorul dat in alegerea copertei. Vad ca visiniul e majoritar, asa ca ramane. O sa il imprim, ii pun spirala in partea de sus si il fac cadou de Craciun parintilor, bunicilor, nasilor, etc.
Nicole si eu am vrut initial sa-i pun singuri pe pagina in luna nasterii, dar a facut Cezara mofturi si cum si asa e putin geloasa, am lasat asa.
Ylari cred ca pe tine te apuca stresul cand se apropie ora de masa si Eva simte asta. Incearca sa fii calma, sa-i zambesti si sa-i povestesti ca si cand v-ati juca si s-o lauzi pt fiecare lingurita introdusa in gurita. Ai sa vezi ca pana la urma o sa reusesti. Uite, va trimit si incurajari:
Melly super montajele, amandoua. Dragos era la mine in brate si a stat nemiscat si le-a urmarit atent. Ceea ce pt el e o performanta. Felicitari. Ce mai face nasuc mucos de fluturica?
Micaela06 bine ai venit. Da si tu buna ziua de 7 ori sa scapi de moderare si sa te citim in timp util.

Colajele cu mladitele si mugurasii nostri sunt pe contul comun de picassa. Puse de Flavia ca eu nu am reusit. Gabitza, Cleo, Miss va rog sa puneti link-ul pe prima pagina cand aveti timp si daca mai doriti.

Eu scriu acum si schema noastra de diversificare si o postez mai tarziu, sau maine, cand am timp.

Si sa nu uit! Matei, Teodora, David (MissParker), David (Icazangiu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

In ameteala mea, am sters postul in care uram La multi ani urmatorilor pustiulici:
Matei, Davidu' nemtesc si David al tizei mele si Teodorei

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Miss, multumesc de incurajari... I-am mai dat 60 ml de suc de mere si nu i-am mai dat deloc lapte la 10 cum faceam de obicei. Vad ca nici nu maraie de foame. de fapt a dormit de pe la 11.20 pana acum vreo 10 minute. Acum e pe burta in pat si se stramba la Daisy si face ca avionul...
Si noi tot Chicco Poly avem. O sa mai pun niste poze.

Ia ghiciti: au plecat socrii la tzara!!!!!!!!!!!!!!!!! Wow, mare bucurie, si la noi sa fieeee...
Azi de dimineatza, socramiu a avut proasta inspiratie sa ma intrebe daca s-a trezit Denisa ................... La care i-am zis: "Nu, EVA doarme" el: "Denisa" - eu "EVA" ca zapacim copilul de cap. cand o fi mare alege ea. Mama imi venea sa i dau cu ibricul in cap!!!!! Sa va mai spun ce a facut alaltaieri, cand aveam musafirii aia: era fata la el in brate si la un moment dat Eva il apuca de mana si isi baga mana lui in gurita. El fooooooaaaarte incantat. Eu: "ce razi asa ca nici nu te-ai spalat pe maini" el" "m-am spalat la servici" la care eu zic "azi?" I-am luat fata din brate. Musafira ca sa aplaneze conflictul zice: lasa ca fata trebuie sa faca si anticorpi. Si eu i-am raspuns ca daca ar fi vorba asa, dar asta e o prostie, i-as baga mainile mele in gura fetei, in niciun caz ale altcuiva. Ma rog, o prostie. Bine ca au plecat, abia astept sa ne mutam la casa noastra.

Azi nu iesim pe afara. N-am chef. Vreau sa calaresc forumul...

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

gabitam: mladita se numeste Elena Ruxandra s-a nascut pe 28.05, 3500kg si 51cm.

Am pus si cateva poze aici: http://good-times.webshots.com/photo/2469026170104239163KhuvTf

Sper sa se vada pozele cu noi si sa apara in sfarsit mesajele in timp real pt ca mi se pare ca multe nici nu au aparut inca.

pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Belle, ce fete frumoase ai !!
Te-am pus pe lista de inceput.

Am pus pe prima pagina link catre folderul cu colaje de pe contul comun.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancaurn
Miss am facut calendarul pagina cu pagina. Clipart-urile le-am salvat f multe de pe net. Am cautat clips, frames, backgrounds in format PNG sau WMF. Am gasit mai mult de-o groaza. Si merci pt vot.
De alfel va multumesc tuturor pt ajutorul dat in alegerea copertei.

Pot sa te rog sa-mi dai si mie cateva linkuri? Am googalit putin, dar nu-mi place nimic din ce gasesc acolo si e prea obositor sa le deschid pe toate... acu' se scoala terorica si s-a dus cu traiul bun...

Clipurile tale sunt atat de frumoase!! Le-ai instalat dupa ce le-ai descarcat in acelasi program unde ai Wondershare-ul?

Saru'mana anticipat!

Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi

Povestea nasterii *** www.onetruemedia.com/shared?p=7248d8e682f97e03a2212a&skin_id=1602&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Slide show David

Mergi la inceput