Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (35)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Salut!!
Mooama ce viteza aveti zau ca nu ma pot tine dupa voi..- dar macar va citesc si admir poze si monaje si colaje si .. de toate. Superbi bebei, am mai zis parca, nu?!
Sustin si eu avocado, e super bun, Sofia il adora (Sabina il incearca saptamana viitoare),nu are un gust prea puternic deci e usor de acceptat de catre bebei, e foarte bun dpdv nutritiv si nu trebuie gatit. Il tai si pasezi si gata piureul.
Mai va sugerez: cartof dulce copt si dovleac dulce copt.
Noi de fapt cu asta am inceput.
A! si uite noua ne-au spus pediatrii ca sa nu ne dam batuti daca bebe nu accepta un fel de mancare din prima incercare, trebuie sa incerci de multe ori- uneori abia din a 12a sau a15-a incercare incepe bebe sa ii prinda gustul.

Cami - mami de de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Ahh!!!! acum observ ca deja avem bebei care au implinit 6 luni! Yupii!!!! asa ca urez din urma:

Acum la prima jumatate de anisor va dorim la multe luni si multi ani: Gabriel, Alessandra, Andrei Ravzan, Bogdan Silviu, Tudor Dumitru, Cristian Andrei, Sara Elena, Robert, Cosmin, Maria Alexandra, George Vladimir, Matei si Teodora Maria!!!

zboara timpul... maine poimaine pleaca la scoala mladitele si mugurasii nostri..(si nu am emoticon cu ploaie cu soare..)

Cami - mami de de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Nu a dat nimeni ?
Atunci o dau eu si cu spuma de lapte.

Mi s-a intors baiatul acasa, uraaaaaaaaaaa !!!!!!!!!. A dormit azi noapte de la 12 pana la 7.30 dimineata. Insa la 12 s-a alimentat foarte bine din cele 2 titi ale lui mami. Acum a papat si gangureste in patut, poate bag si eu un calcat ca trebuie sa ne facem bagajele. Plecam la mama sis tam 1 saptamana. Abia astept sa am si eu timp de mine: coafor, epilat, manechiura, pedichiura. Le fac si eu acasa, cum am timp, insa park nu ies asa cum trebuie. Aseara mi-a luat 2 ore sa imi indrept parul, k David plangea si faceam ture ture.
Fetelor, eu nu am pe nimeni in Bucs a apelez macar pt 5 minute sa-l las pe David, de aceea ma bucur ca mergem la ai mei, sa aibe mama grija si de mine si de bebe, mai ales ca acum “a luat vacanta” pt o saptamana si e toata a noastra.

Avem copiluti de
6 luni (jumatatae de an – suna imperial ) – La multi ani Mateias si Teodora Maria
4 luni – La multi ani David ( de Miss), David Andrei si Teodora Larisa

Alysh – ma bucur ca masterul iti imbunatateste starea de spirit, intr-adevar si eu simt ca am nevoie de o iesire din cotidian. Eu am terminat masterul acum 2 ani, insa nu am ajuns sa-mi iau diploma, poate o sa imi fac curaj sa ajung in noiembrie.
Simoncip – m-am trezit eu de dimineata, insa trebuie sa fac bagajul, sa calc cate ceva pt sot si bebe, sa fac piata, asa ca ramane sa vorbim si sa ne intalnim dupa ce revenim, da ? Merci mult.

Poze
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Nicole, sigur, scumpa. Eu te astept cind poti. Si poate lansam o intilneala. Aici, in Moghioros...ca cine stie, vine iarna si pana la primavara...mai rarut...Ce ziceti??
Cami, ia sa incerc si eu niste cartof copt la bb, dar peste vreo sapt 2, sa-i dau cu brinzica de casa..Mmm

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Aseara l-am pacalit cu 2 biberoane dimineata si seara, in somn. In rest, a mancat san. Acum i-am dat suzeta sa se joace cu ea in speranta ca se obisnuieste si uite ca doarme morfolind la ea....
Vianne, Cami m merci de info cu avocado. Si asta cu dovleacul copt e o idee... sa-i dau si eu ca tot e toamna!
Nicole ce bine ca te duci sa te rasfeti nitel la mami!Vreau sa vin si io cand te intalnesti cu sis atunci poate vin si toate fetele din dr taberei: Elenuca, Monik, andreutza, mi-bebelina, cine stie?

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Sis gand la gand cu intalneala!! Am postat in acelasi timp

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Sis, bravo pt suzi...Gind la gind cu intilneala

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

neatza

sunt rupta. am avut aseara de lucru si n-am terminat decat pe la 1.30 si din toate noptile, tocmai in noaptea asta s-a gasit fata sa se trezeasca la 4.30 pana la 6, apoi cand abia adormisem,se trezi iar la 7 o pusei in leagan , ii dadui sa pape, adormi la 8.15 si la 8.50 se trezi sunt beata. mai bine nu mai dormeam...oricum mai am de lucru o gramada..facea noapte alba productiva macar si nu ma mai amageam cu somnul. aseara n-am mai reusit sa intru. oricum, sunt fericita ca diseara vine mama, mi-a promis ca sta tot weekend-ul, nu mai pleaca la tara si sta ea cu fata...numai asta ma mai tine treaza\ sotul spala putina ca de obicei, de la 4 dimineata se muta in sufragerie..a ramas sa-l trezesc dupa ce-i dau marul fetii si ii fac supita sa stea el cu ea. apoi infig cornu' in perna la nesimtire

acum ma apuc sa citesc (mai pe diagonala) ca la 10 ma apuc de treaba.

Pozici Mufitza

Mufitza in parc

Mami de Mufitza Ariana Elena

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melly23 spune:

neata!!!facusi si noi montajul nostru!!!

sper sa va placa!!!cum ramane cu montajul ce l-am facut pentru mladitzele si mugurasii nostrii???mai are careva de trimis pozici???sa va reamintesc adresa de mail!!! melinda_tusca@yahoo.com astept pozici pentru cine nu se regaseste!!!ylari cred ca bebeluna ta nu e!!!sau nu vad bine!!!

Noi si fluturica Amelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Mai, copilul asta al meu e rau de tot de somn! A urlat vreo juma' de ora, obosit si nauc pina cind in sfirsit, a reusit sa inchida un ochi! Zau de am mai vazut asa ceva - bb-ii cind sunt obositi, pling si ei putintel apoi se uita intr-un punct fix si gata, in 2 minute sunt adormiti - dar nu al meu!

Ma duc sa citesc din urma cit imi sorb cafeaua - sunt in urma cu juma' de capitol si sper sa am macar o ora de liniste - iar daca intre timp vine si nenea care ar trebui sa-mi repare pe Gicuta, masina mea de spalat rufe, am sa fiu super-fericita! (si-a dat ieri sfirsitul in timp ce spalam niste rufe de-ale astora mici - nu mai mi le stoarce - e drept ca e cam "pensionara", are 11 ani, dar parca nu e tocmai momentul potrivit sa ma duc sa cheltui 10 mil pe una noua...daca Gicuta mai poate fi reparata...!).
Revin...

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput